Vastaus

Rousseau
Liittynyt13.11.2009
Viestejä16844
ksuomala
Rousseau
ksuomala

Taas tommosta reilukerhoilua.

En minä ketään ala tuomitsemaan jos saa sellaisen kohtauksen kesken suhteensa että tykkääkin  

Joo no jos naiset omii tämän oikeuden niin sitten ei ehkä kannata vinkua siitä että "miehet ei viitti tulla juttelemaan selvinpäin yhyy". Nimittäin kyllä siinä vähän sekaisin pitää olla että yleensäkään ottaen ryhtyy tekemiseen sellaisen eukon kanssa kuka saattaa hetkellä millä hyvänsä keksiä että "palaanpas yhteen eksän kanssa ja mene sinä helvettiin".

Vaan jospa riittäisi jo tästä aiheesta jauhaminen mun osalta. 

Ai sekö se onkin kauheinta että nimenomaan naiset alkavat lähtemään suhteistaan tykästyttyään toiseen? Että se on jotenkin kamalampaa kun se että mies tekisi niin? 

Tuota tapahtuu kokoajan, että jos alkaisi helvetillä uhkailemaan sinne ja tänne ihmisiä että ei noin saa tehdä, niin aikalailla tuulimyllynä saisi räpiköidä - ketään ei kiinnosta. Kun itse sattuu olemaan se jätetty, niin ottaahan se päähän, mutta kai sekin pitäisi nähdä mahdollisuutena: pääsinpäs siitä pitkästä suhteesta ilman että itse piti olla aloitteellinen eroon. 

Jos jää vinkumaan jättäjän perään ja haluaa ehdottomasti juurikin hänet takaisin, tekee hänelle vain palveluksen pönkittämällä hänen itsetuntoaan. "Vau, mahdan olla jotakin kun eksäni haluaa juuri minut." Paskanmarjat on, kukaan ei ole. Kukaan ei ole korvaamaton edes parisuhteessa. Vaikkakin kaikki toki ovat erilaisia, eli yhdellä ei korvata yksi yhteen (eli kloonina) toista, jos yhtään oikeasti rakasti ja rakastaa. Toisessa voi rakastaa toisenlaisia asioita kuin jossain menneessä kumppanissa.