Vastaus

Prossimo Treno
Liittynyt26.3.2006
Viestejä1408
Rousseau

Narsistin voisi hyvin kuvitella olevan onnesta soikea kun häntä tavoitellaan, mutta kyllästyvän suhteessa pitkässä juoksussa...

Kuten nyt sanotaan vaikka maratonilla. No ihan totta! Kukapa sellaista suhteessaan koko aikaa jaksaisi.

Jos julkkis vie puolisosi ja tämä tuore pariskunta tulee sitten kaupungilla vastaan sinua ja kavereitaisi, voit suhtautua asiaan kahdella hyvin erilaisella tavalla. Valitsemasi tapa myös erottavaa voittajan ja häviäjän asenteen.

A) Voit yrittää katsella muualle, mutta ryhtisi painuu ja kaikesta näkee kuinka surkea ja myrtynyt olet nähdessäsi entisen rakkaasi onnellisena leuhkan julkkiksen käsipuolessa.

B) Voit ilahtua, osoittaa entistä rakastasi sormella ja ilmoittaa suureen ääneen kaikille: "Mä olen pannut tota." Jos julkkis sanoo, että "niin kuule mäkin", niin voit naureskella, että "minäpä paninkin ensin" tai "mutta vasta minun jälkeeni".

TOIJALA. Katse josta huomaa toisen olevan aivan liian päissään, jotta hän ymmärtäisi mitään mitä hänelle on sanottu viimeisen 20 min. aikana. "Junassa yritin puhua hänelle, mutta hän oli jo toijalassa." — Antti Hyry (Kokkilan kakkakääpiö, Hömpönkeinaa, Hirvi Akuniemi, Artsiitti Höti Pörtsiitti, Iina Viinatossu).