Vastaus

bergepanther
Liittynyt5.11.2008
Viestejä4819

Protektionismi on (kunhan valtio edes jossain vaiheessa herää nykypäivään sekin sen huomaa, kyseenalaista on kannattaako maksaa veroja rahoittaakseen nykysysteemiä ylläpitävää dinosaurusten ajasta pohjautuvaa kaiken todellisuuden kieltävää ääliöhallintoa, se tosin on eri keskustelun aihe) jopa huomattavan olennainen asia Suomelle nyt ja lähitulevaisuudessa, väittäisin että ns veitsenteräasia valuutan kelluvuuden kanssa.

Toisin kuin muissa viiteryhmäämme kuuluvissa maissa (käytännössä Ruotsi, Norja ja Tanska) naapurissa ei ole ns halpatyövoiman maata. Tätä ei muka ole valtiovarainministeriö nähnyt, Virosta toimivien ja sieltä tulevien yritysten ja (usein ja aina vain enemmän suomalaisomistuksessa) työntekijöiden ja edellisten kautta ulosvietyjen ja menetettyjen verotulojen määrä on erittäin suuri ja vaikuttaa muutenkin heikkoon valtiontalouteen kohtalokkaasti. Protektionismia heti ja voimalla!

Kuinka helvetin tyhmä pitää olla että valtionvarainministeriöön pääsee töihin? Idiootti? Debiili vai ihan eläintarha-apinatasoa?