Vastaus

MrNicePressure

Moi kaikki.

Itse keskusteluihin minulta on poistettu kirjoitusoikeudet, joten tämän tänne.

Mitä mieltä Teppo olet tästä?

https://youtu.be/MeqdRAFZ6pY

Kaasuplaneettojen kiertoajoilla näyttäisi olevan vaikutusta siihen milloin Auringonpilkkuja ei esiinny ollenkaan. Tosin jopa satojen vuosien viiveellä. Voisiko pittee paikkansa?

Tässä on kyse siitä että muiden kaasuplaneettojen aikaansaannokset syvällä Auringon sisällä kiihdyttävät Jupiterin aikaansaannosten pintaan nousua, jolloin ne saavuttavat pakonopeuden ja pääsevät ylipäätään Auringon pinnalle asti ja samalla osan vauhti kiihtyy enemmän tietyssä syvyydessä kun niihin vaikuttaa kaksi tai kaikki kolme muuta kaasuplaneettaa, jolloin ne saavuttavat edellä meneviä ja näin Auringonpilkkuja esiintyy aika ajoin 11 vuoden välein ja välillä ei ollenkaan, koska Jupiterin aikaansaannokset eivät aina saavuta Auringon pintaa.

Jupiter ei tietysti yksin saa mitään aikaiseksi, koska tarvitaan pimeää ainetta galaksin keskustan supermassiivisesta kohteesta.

Eli Auringon pinnalle työntyvä aine olisi Auringon sisällä havaittavaksi aineeksi laajentunutta pimeää ainetta jota työntyisi koko ajan ulos galaksin keskustan supermassiivisesta kohteesta ja tämä olisi samalla meille pimeää työntävää voimaa joka välittää työntävää voimaa pois päin galaksin keskustasta.

Uutena ajatuksena varmaan monelle aika villi, mutta jos ajatukseen perehtyy, se alkaa vaikuttamaan aina vain loogisemmalta ja loogisemmalta.

Jos siis antaa itselleen mahdollisuuden ja yrittää ymmärtää mistä kirjoitan.

Pahoitteluni siitä että laitan tämän tänne. Jos kirjoitusoikeuksiani ei olisi viety, laittaisin tämän keskusteluihin. Ehkäpä joku jolla ne ovat, avaa tätä varten oman aiheen. Lukisin mielelläni muiden mielipiteitä ajatuksistani.

Kiitos.

😃