Vastaus

Vierailija

Lainaus: "Suomalaisten altistuminen ympäristömyrkyille on itse asiassa pienentynyt murto-osaan vuosikymmenten takaisesta".

Omalta osalta vahvistan väitteen. Esim. ei ole enää lyijyä bensiinissä. Pikkupoikana perusteellisesti tutustuin DDT:henkin ainakin pari kertaa. Taisi kulkea Täystuhon nimellä. Tuli jostain täitä ja lähtivät äkkiä kun tuprutettiin Täystuhoa päähän ja sitten pipo nupin peitteeksi.

Rikkaruohon torjunta onnistui Bladanilla (ei varmaa muistanko nimen oikein). Yksi nainen yritti sillä torjua myös henttunsa ryyppäämistä ja lisäsi sitä herran vinettoon. Ryyppääminen loppui ja samalla lakkasi hengittämästäkin ynnä nuorikko linnaan taposta.

Kun kaikkia muutkin myrkyt muistaa, niin pitäisi jo olla kuollut, jos kauhistelut olisivat täysin totta. Aivotoiminnan tasoa en tietenkään voi itse määritellä, mutta usein on haukuttu törpöksi.

Sen puoleen, olen myös sitä mieltä, että sekä muoveja, että muita kemikaaleja kärsii kyllä vältellä ja vähennellä. Vähemmälläkin tulisi toimeen ja naisväkikin on parhaimmillaan puhtaana ilman maalia ja hirveitä hajusteita.