Vastaus

HuuHaata

xe: "Kun on itse pyrittänyt parikymmentä vuotta hakemus- ja anomusrumbaa eikä ole ikipäivänä saanut euroakaan ilman hikeä ja kyyneliä, niin ottaahan se vähän (ja ihan oikeutetusti) päähän, kun jollekin varsinaiselta luikuria laskevalta pillipiiparilta vaikuttavalle tyypille itse pääministeri käy hoitamassa rahat SA:lta ja Tekesiltä."

Onneksi olkoon. Ehdottaisin xe:lle työn sankari mitalia. ELÄKÖÖN! ELÄKÖÖN! ELÄKÖÖN!

"Mitä taas tulee Himasen meriitteihin ja kykyihin, niin vaikka asiaa yritetään kovasti muuksi puhua, Himasen teksti osoittaa, ettei hänellä joko ole mitään sanottavaa tai ettei hän pysty sitä ymmärrettävästi ilmaisemaan."

Aftermath projekti, jonka kirjan itseasiassa juuri ostin taisi olla edellinen projekti johon Himanen osallistui. Kirjassa itseasiassa käsitellään Suomea melko pitkällisesti. Suosittelen asiasta kiinnostuneille.

Väitätkö xe, että myös Aftermath kirjassa ei ole mitään sanottavaa?

Anthony Giddens: “This book marks a breakthrough.”

Jos lähdet akateemisena hyökkäämään Giddensin mielipidettä vastaan niin a) tee se englannin kielellä, b) tee se omalla nimelläsi ja c) perustele kaikki argumenttisi hyvin tarkasti. Muuten tunteellisille purkauksillesi nauravat ne naurismaan aidatkin.