Vastaus

Jokuvaan22
Liittynyt27.12.2013
Viestejä17

Sinällään vähän lapsellinen kirjoitus Markolta, ymmärrän kyllä että hänen pitää "sensuroida" hieman itseään ettei häntä leimattaisi rasistiksi ym. 

Afrikassa on vahva talouskasvu, varmasti maailman nopeinta mutta onko se ihme jos joka maan väestö tuplaantuu tasaisin väliajoin. Talouskasvua tulee mutta samaan aikaan absoluuttisessa köyhyydessä elävien määrä kasvaa joka vuosi Afrikassa. Samaan aikaan monissa afrikan maissa resurssit on yksinkertaisesti loppumassa ja sotia alkaa tulemaan yhä enemmän, kuten tällä hetkellä mm. Etelä-Sudanissa, Keski-Afrikan tasavallassa jne.. Jos Afrikka haluaisi menestyä niin väestönkasvun pitäisi loppua NYT mutta mikään ei viittaa että syntyvyys olisi lähdössä laskuun merkittävästi lähitulevaisuudessa. 

Niger on hyvä esimerkki myös Afrikan tulevaisuudesta:

The numbers are simply preposterous. Niger, a desert country whose limited agricultural land might feed 10 million people with good management, a lot of investment, and good luck with the weather, already has twice as many as that. By the end of the century it will have 20 times as many: 204 million people.

 

Mitä älykkyyseroihin tulee, niin yleensä keskitytään liikaa älykkyyseroihin, rotueroja on paljon muitakin enkä usko että älykkyyserot on kaikkein olennaisimpia jotka haittaa Afrikan edistystä. Muita olennaisia rotueroja on mm. korkeampi aggressiivisuus, hetkessä eläminen - ei tulevaisuuden suunnittelu, ADHD jne..