Vastaus

a33e
Liittynyt6.4.2011
Viestejä6
syytinki

Mistähän se johtuu, että suhtaudun joskus skeptisesti skeptikoihin. Erityisesti itse itsensä nimittäneisiin? Olenkohan sitten skeptikko??

Mukavasti häiritsevät esim skeptikot, jotka epäilevät, että egytiläiset eivät rakentaneet pyramideja vaan saattoi asialla olla joku salaperäinen taho.

Mikähän on skeptikon ammattinimike. Skeptikonomi??

Taas niin helppo ja turvallinen mielipide tällä foorumilla. Joukon mukana on tunnetusti helppo määkiä.
Oletteko oikeasti lukeneet yhtään kirjaa tai katsoneet edes dokumenttia youtubesta koskien pyramideja?
Muitakin artifakteja joita ihminen ei pysty vieläkään tekemään löytyy paljon. 

Puhumattakaan menneiden aikojen ihmisistä joilla ei pitäisi olla käytössään juuri mitään tekniikkaa. 
Minun mielestäni asia selittyy sillä että 
a. oli joko olemassa aiempia ihmisten sivilisaatioita mitkä ovat myöhemmin tuhoutuneet täysin tai
b. asialla olivat ihmistä korkeammalla tasolla olevat sivilisaatiot kauempaa avaruudesta tai päällekkäisistä todellisuuden tasoista.

Siis vaikka kukaan skeptikko ei tunnu kykenevän edes harkitsemaan noita teorioita, niin ne ovat yksinkertaisin selitys. Kaikki muu puupalikka / köysi / orjatyövoima jne teoriat kaatuvat sulaan mahdottomuuteen ja NE ovat mielestäni niitä kaukaa haettuja hörhöilyjä. Keep it simple.

Okei, pääsiäissaarten patsaisiin on keksitty teitäkin tyydyttävä selitys, että ne pystyttiin vielä siirtämään paikoilleen köysien avulla kiskomalla ja kiikuttelemalla patsasta pikkuhiljaa eteenpäin koska niiden pohjasta oli tehty sopivalla tavalla kiikkerä.

Mutta entä kun mennään vielä isompiin lohkareisiin? Suorakulmion muotoisiin ja äärimmäisen tarkasti leikattuihin kivipaaseihin jotka on asetettu paikoilleen saumattomasti?

Tai miten esihistoriallinen ihminen on saanut aikaan ydinvoimalan afrikkaan? Sieltä löydettiin jo aikoja sitten laaja esiintymä ydinpolttoainetta joka olikin yllättäen  jo valmiiksi käytettyä.

Näitä löytyy kun alatte etsiä. Taitaa vain olla että kartatte noita aiheita mihin ei rahkeet riitä.

Skeptikoita taitaa vähän pelottaa... jo ajatuskin siitä että se oma rakas, materialistinen maailmankuva voisikin olla väärässä.  Pelottaa niin paljon että vaikenette vaikeat aiheet kuoliaaksi.
Te ette usko UFO:ihinkaan ennen kuin pääsette ns. "potkimaan renkaita" ihan itse ja ehkä jopa kyytiin.

Tai ei, ei se niinkään mene. Tosi skeptikko ei usko sittenkään! :D

Tosi skeptikko päättelee siinä vaiheessa syöneensä illallisella vääriä sieniä ja menee seuraavana päivänä  naureskellen lääkäriin.

Kun lääkäri ei löydä mitään merkkejä ruokamyrkytyksestä, skeptikko kyseenalaistaa tämän ammattitaidon ja kutsuu tätä huuhaa-hörhö-puoskariksi tai valelääkäriksi...

Kun joskus on oikein paha olo, esim. krapula-päivinä posliinia halatessa, niin siinä laattaamisen yhteydessä saattaa lipsahtaa spontaaneja kirosanoja kuten: SKEPSISMI! Yrrhhh... YÖÖÖÖrghzss.. skeptikko! Yörgh.. . .