Vastaus

Vaari
Liittynyt22.3.2005
Viestejä3331

Eihän tämä etene. Se ei liene kenenkään tavoitekaan. Tämä on sitä paitsi ilmeisen väärä keskusteluketju tämänhetkiseen aiheeseen. 

Suvaitsemattomuuden kritiikki kohdistuu perimmältään suvaitsemattomien kypsymättömyyteen ja itsetuntemuksen puutteeseen, mihin minäkin projisoin aggressioni, suvaitsemattomien esiintuomien asiavirheiden ja tilastokikkailun lisäksi. Suvaitsevuuden kritiikki perustuu yleistämisen, ja siihen ettei asioista onnistuta keskustelemaan niiden oikeilla nimillä. Minun nähdäkseni rasistit eivät toisaalta juuri sitä halua, tunnistaa ikiaikaisia refleksejä, ja yrittää kasvaa aikuiksi niiden kanssa. Korjaa missä olen väärässä.   

Ennakkoluulo ja Ensivaikutelma. Siitä saisi romanttisen pukudraaman kriittisiksi itsensä lukevien hovikomiikasta kuninkaineen, narreineen. En sano sitä yhtä nimeltä, kun viittasit haukkumiseen. Asiaton maahanmuuttokriittisyys, suomeksi infantilius, rakentuu silti noista sanoista.  

Toinen vaihtoehto olisi yrittää nähdä omien sisäisten välisenien läpi. Ihmiskunnalla ei ole muuta tehtävissä, yksilölle se on elämän tarkoitus.   

Mutta, kun joku tulee ja todistaa tuntevansa henkilökohtaisesti kaikki esimerkiksi Suomeen muuttaneet ulkomaalaiset, somaleista puhumattakaan, niin minä olen valmis rakentavaan keskusteluun valitun tyypin raiskaushakuisuudesta, tai islaminuskoisten pedofiliasta. Eikö aikuinen millään näe tähän keskustelun sisäänrakennettua järjettömyyttä?!

"Jos sanon olevani väärässä siinä että Jumala on olemassa, väitän samalla Jumalan olevan väärässä, mitä hän taas ei voi olla. Olen siis oikeassa m.o.t." (LivingHeart)