Vastaus

käyttäjä-3779
Liittynyt12.5.2014
Viestejä1782
Japetus
aggris aggris

Jutun luin luullakseni ScienceDailysta aikana kesäkuu plus miinus yksi kuukausi, mutta en ole vielä keksinyt, millä hakusanoilla löytäisin sen. Meditaation ja compassionate-ilmiön mukaisen toiminnan geneettisistä eduista on vaikka kuinka paljon tietoa. Yritän vielä etsiä, ja laitan sen heti löydettyäni tulemaan.

Eikä sitten mitään rakkauspakkausta pullistavaa meditaatiota. Proteiinien laadusta on kyse; parempi hipsu vatsassa ei kerro siitä mitään.

Esimerkiksi haulla "Meditation genes proteins" löytää sekä tieteellisiä artikkeleita että näiden perusteella tehtyjä eritasoisia lehtiartikkeleita. Luultavasti jollain haulla "sciencedaily meditation genes proteins" löytäisi enemmän katsauksia tiedeartikkeleihin. Mutta tiedäthän sinä jo ennestään, että monet sadat geenit voivat tuottaa eri tilanteissa eri proteiineja.

Jotkut eivät käsitä, että referaattia, jonka on mitään ajattelematta lukaissut, eikä muista milloin tai mistä referaattipalstasta (luultavasti kyllä sciencedailysta) on sen lukaissut, ei ole aina ihan helppo löytää. Varsinkaan kun en muista, millä täsmällisillä sanoilla kimppakiva ja itseen käpertynyt puuhastelu siinä englanniksi kuvattiin. Aktiivinen englantikaan ei ole niin sujuvaa. Mutta asia meni kyllä juuri niin.