Vastaus

Japetus
Liittynyt20.6.2009
Viestejä11428
aggris aggris

Esimerkiksi haulla "Meditation genes proteins" löytää sekä tieteellisiä artikkeleita että näiden perusteella tehtyjä eritasoisia lehtiartikkeleita. Luultavasti jollain haulla "sciencedaily meditation genes proteins" löytäisi enemmän katsauksia tiedeartikkeleihin. Mutta tiedäthän sinä jo ennestään, että monet sadat geenit voivat tuottaa eri tilanteissa eri proteiineja.

Tuhannet, mutta väitteesi koski proteiinien laadun paranemista ja huononemista sen perusteella, kuinka altruistista toimintaa harrastaa. Tämä on hieman toinen juttu kuin eri proteiinien tuottaminen.

Jotkut eivät käsitä, että referaattia, jonka on mitään ajattelematta lukaissut, eikä muista milloin tai mistä referaattipalstasta (luultavasti kyllä sciencedailysta) on sen lukaissut, ei ole aina ihan helppo löytää.

Jotkut taas eivät näytä käsittävän, ettei mitään ajattelematta lukaistujen referaattien pohjalta kannattaisi ihan "kyl se näin o" -linjalle lähteä.

Varsinkaan kun en muista, millä täsmällisillä sanoilla kimppakiva ja itseen käpertynyt puuhastelu siinä englanniksi kuvattiin. Aktiivinen englantikaan ei ole niin sujuvaa. Mutta asia meni kyllä juuri niin.

Enpä usko, ja juuri siksi kysyin. En ole koskaan nähnyt tuollaista artikkelia, ja todennäköisesti kyllä olisin, jos väitteesi pitäisivät paikkansa. En myöskään ole ihan maailman avomielisin sille, että proteiinien laatu voisi todella määräytyä sen perusteella, onko kivaa harrastettu itsekseen vai muiden kanssa. Mutta ainahan sitä voi yllättyäkin. Väite on varsin epäuskottava muttei kuitenkaan mahdoton - i.e. haamukamaa. Koeta tallentaa kiinnostavat artikkelit ensi kerralla suosikkeihin tai jotain vastaavaa. En ole koskaan itse kärsinyt moisesta amnesiasta, mutta varmasti siihen on apukeinoja.

Olli S. paljastaa salaisuutensa: "Mä puhun tahallani ristiin, että Japetus saisi oikeita aiheita syyttää mua."
o_turunen himokkaana: "Minä en todellakaan kuse housuuni vaan sinun silmääsi."
sääpeikolla leikkaa: "No ihmisen vaikutus ei ole alle 50% ja ei ole alle 50%.. eiköhän se olisi silloin 50-50 suurimman osan mukaan papereista... näin nopeasti pääteltynä"
Keijona ymmärtää naisia: "Onkohan sellaista munasolua edes olemassa ? Onko joku nähnyt sellaisen?"