Seuraa 
Viestejä45973

1. Mitä on ja kuuluu, sisältyy planeettaenergian, aiheen kaikkeutta tarkoittavan, energialliseen sisältöön, eriteltynä, eriytettyinä, summina ja summana. Teoria. Maapallon erikoistapaus.

2. Mikä osa ylläkuvatusta on käsitettävissä ihmisen kulutusenergiaksi, mitkä nimenomanna eriteltyinä, summat, summa. Viimeistään tässä vaiheessa tulee ottaa huomioon luonnollinen planeettaenergiantuotanto. Onko se muuten käsitteenrajauksia myöten sama, kuin luonnonsuojelijoiden käyttämä: uusiutuvat luonnonvarat, vai tarkoittaako tämä uusiutuvat luonnonvarat ainoastaan sitä osajoukkoa tästä kokonaisuudesta, joka on jo täysin löydetty ja jota on myös "kaivettu". Aika suuri ero, jos tarkoittaa tai ei tarkoita.

3. Eteneminen väkilukulaskuihin. Jos pidämme tavoitteena, että maapallolainen ihminen on rikas ja rikastuva, niin paljon olisi enrgiaperiaatteen enimmäisväkiluku. Se voi monella muulla periaatteella olla vähemmän, kuin energiaperiaatteella, mutta nyt kiinnitämme huomiota vasta tähän energiaperiaatteeseen ja saamme sen numeron näkyville.

Myöhemmin tutkimme monia muita periaattreita ja niiden enimmäisväkilukuja pitäen kiinnin rikkauden ja rikastumisen tavoitteista, per yksilö. Näitä muita periaatteita, ovat kuitu-periaate, kumiperiaate, ravintoperiaate mukaanlukien siinäkin taas se rikkaus ja rikastuminen (ei siis hyväksytä ideaa kasvissyönnistä). Maisemallinen rikkausperiaate, asuinpaiikkana kaunis ja viehättävä, ehkä jylhä, vesistönranta ja puhdas vesistö, (tarpeeksi hieno vuoripurokin tulee kyseeseen). Kaupunkiympäristösektorin rikkaus (tällainen kaupunki on puhdas, kaunis, tilava, jne. Saasteettomuus, luonnovarallinen rikkaus, .....

Omaa tulevaisuuttamme siinä maalailemme, sillä me haluamme, itse, nyt heti, nopeimmin......, kaiken.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (5)

Energiaa on kaikkialla, sitä ei tarvitse tuottaa ja/tai lisätä. Energiaa ei tarvitse keksiä.

Sensijaan meidän tulee elää realistisesti ja paratiisisoitumis-integraalisti. Tämä tarkoittaa energiarealistista elämää ja elämää jonka ihanteet ovat hyvää ja sitä parempaa.

On tärkeää opetella, totutella sanomaan; hyvä ja sitä parempi.

Sensijaan, että puskisimme jäänmurtajan tai lumiauran tavoin jatkuvan ja jopa kovenevan energiavastoinkäymisen läpi, meidän tulee elää energiamyötäkäymisessä. Se on älyllisesti entistämme korkeammanlentoista elämää, mutta ei rastia aivoja kovasti, koska energiamyötäkäymiselämä toteutetaan omissa aivoissammekin, joten saamme helpolla suuret hienot tulokset nautittaviksemme.

Opetteleun tie on ajattelutapoihin, hyviiin ja sitä parempiin, tottumisen tie. Tutustumisenkin tie. Varovaisten kokeilujenkin tie. Ja menetlmän aina vaan kerta kerralta parempaan ja parempaan vaihtamisen tie.

Myötätuullitie paratiisiin.

Ateistinen uskonnoton evoluutiossa etenevä liikkuva paratiisi. Älylle integraali tie alusta alkaen.

Tähän vielä heitto mukaan: Kun heikentäviä osatekijöitä nostellaan persoonasta pois, persoona vahvistuu sekä yksinkertaista ensisijaista vahvistumista, että monihaaraista ja tuhatlukuista toissijaista vahvistumista.

Tätä voi kokeilla kuvittelemalla ensin tekeväsi ylläkuvattua ja kuvittelemalla sitten nauttivasi sen hedelmistä. Myöhemmin opit varmaan nostelemaan persoonastasi pois konkreettisia haittatekijöitä.

Moni laiva on uponnut tai uinut syvässä liian suuren kivilastin takia.

Paul M
Seuraa 
Viestejä8643
juhakorkee
Moni laiva on uponnut tai uinut syvässä liian suuren kivilastin takia.

Tuosta muistuukin mieleeni, että moni laiva on tuonut painolastina piikiveä rannikollemme joku syvemmässä ja joku toinen vähemmän syvässä kulkien. Moniaita tuluskukkaroita on tehtävissä vielä tänä päivänä sisällyttäen tuollaisen piikiven sirun kukkaroon. Muu materiaali kyllä löytyykin katajaisen kansamme sijoilta kuten kääpä tuhkaisessa lipeässä liotettavaksi ja katajan kuori kourassa möyhennettäväksi. Tuohirullasta puhumattakaan. Hiilestä rikasta rautaa on myös riittämiin taottavaksi karkuiksi näillä hieman karuilla kankailla käytettäväksi.

No planeettaener voi olla liioittelua jos kaskisavuja ajattelee. Joku turve-ener tai sammalener on käypäinen siinä kuin tervasener. Huomenissa (ArKokselle tiedoksi) kuleksin läpi Tervolan kohti Raanujärveä ja hirvimaita. Mukana on Viroener eli se 10-pack. Onko Tervolassa joku kauppa josta saisi minijääkaapin autoon? Takaisin pitäisi tuoda 10 tuntia hirvenlihaa ja sehän lämpenee.

Niin tuo tervasenrer tuli mieleen noista tulista hirvimailla. En muuten oikein pidä tervasener-tulista, kun ne nokeavat grillimakkaran pahoin. Meillä etelässä tulet syntyvät vähemmän tervaksisesta tavarasta ja makkarankylki on näin ollen aivan eri luokkaa kuumennuksen jälkeen. Ja ne hiton tervasener-kannotkin palavat napapiirillä vuosikymmeniä. Niitähän kasataan tulille ja potkitaan sitten keskenpalaneina takaisin maanmyötäiseksi ja seuraavat tulentekijät taas nostavat ne kasalle. Eteläinen puutavara suhahtaa muutamassa minuutissa hiillokseksi eikä niistä mitään jää jäljelle.

Hiirimeluexpertti. Majoneesitehtailija. Luonnontieteet: Maailman suurin uskonto. Avatar on halkaistu tykin kuula

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Liha kestää hyvin lämpimässä etelään kuljettamisen, jos kypsennät sen ensin vaikka jonkun saunan muuripadassa keittäen. Normaali suolamäärä riittää, mitään erikoisvahvaa suolausta ei tarvita.

Yhtenä suurena könttänä keittämiskypsentäminen kestää huomattavan monta tuntia. Jos osaisit leikata lihan suoraan loppukäytöä vastaaviin erikokoisiin pieniin paloihin, niin se kypsyisi nopsasti.

Keitinliemi on super-arvokas valmis kastike, super-herkku. Se kannattaa myydä kovalla hinnalla tai ottaa vaikka kanistereihin mukaan etelään. Sen voi etelässä kai sitten pakastaa kertaakulutuserien suuruisiksi eriksi, jolloin pakasteiden sulattaminen sitten aikoinaan on käytännöllistä.

Hirviä on aivan liikaa.

Hirvilainsäätäjille, ja -oikeuskäytäntö-ihmisille pitäisi järjestää opintokäyntejä hoitolaitoksiin, myös vaikeastivammautuneiden ja nuoriso- ja lapsiuhrien luokse, sekä hautausmaille. Näköjään ainakaan vähempi ei riitä järjen selvittelyyn.

Suomen luonnonvarainen hirvikanta, ihmisen häiritsemätön, on laskelmien kukaan 11 500 hirveä. Siinäkin olisi realistinen tavoite.

Paul M
Seuraa 
Viestejä8643

Oli sitten siinä takaisin tullessa Kemin ja Oulun välissä hirvisonni keskellä tietä ja meikä ohitti rekkaa 120 lasissa. Onneksi molemmant tajusimme tilanteen ja nopeudet sai nopeasti nolliin. Mutta ei niitä siellä varsinaisessa risukossa ollut ammuttavaksi asti.

Hiirimeluexpertti. Majoneesitehtailija. Luonnontieteet: Maailman suurin uskonto. Avatar on halkaistu tykin kuula

Turun yliopiston naistutkija, nimeä en muista, avasi Hesarissa viikko pari sitten keskustelun energia-asioista. Yleensä ottaen tutkijat odottavat, että muut kuin tutkijat tukivat, luovuttavat sitten työnsä tutkijoille, ja nämä sitten niittävät kaikenmaailman Noobelit.

Systeemi toimii siinä tapauksessa, että muut kuin tutkijat ovat joko energian pulassa tai heidän keksintöntä senverran kesken-eräisiä, että niitä tarvitsisi tutkijoiden vielä parannella.

Vai onko toisin ?

Viime aikoina monet tahot, lopulta merten takaisia myöten, kuten YK, sekä USA:kin, ovat esittäneet, että nyt tarvitaan ratkaisuja jo sillä tarvitsemisen voimalla ja rajuudella, että ketään yksilöä, tai mitään väestönosaa ei enää pidetäkään syrjittynä tai sorrettuna, vaan apu näille ihmiskunnan huippujättiläisille kelpaa, vaikka se ojennettaisiin mistä kuramontun pohjalta.

Olemme kaikki juonessa mukana, nyt. Nyt. Se on ehkä ajan suuri uutuus. Jos olen oikein ymmärtänyt. Vaikka vähän uskomattomaltahan se tuntuu.

Myös Suomi on esittänyt kaikille kansalaisilleen tällaisen vetoomuksen esim ilmasto-kasvihuone-asioissa. Että jokaisen panokset nyt tarvitaan. Sain sellaisen ystävältäni kirjallisena kotiini.

Jompikumpi on menossa, planeettakatastrofi, tai todellisuuskatastrofi. Sen, joko planeetan, tai todellisuuden, kuormitettavuus on kehno, se horjuu. Ylikuorman poispurkaminen käy päinsä:
- tyhmästi, alahuuli niskaan ja nielaise itsesi pois
- älykkäästi, rationalisoimalla, organisoimalla, virheitä korjaamalla, rikastuttamalla, paratiisisoimalla

Toien tie johtaa alaspäinlajiintumiseen, jollaista saattaa lopulta jonkunverran tapahtuakin.Paratiisiin alemmaaksi lajiksi

Toinen paratiisiin korkeaksi lajiksi

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat