Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Mitä jos kaikki maailman valtiot yhdistyisivät yhdeksi ainoaksi valtioksi?
Tällöin ei tarvittaisi kuin yksi raha, eikä hankalaa passia tarvittaisi.
Lisäksi asevoimia ei tarvittaisi. Poliiseja tarvittaisiin tietenkin. Tällöin kun olisi yksi ainoa valtio silloin kaikki voisi tehdä yhteistyötä eikä valtioiden tarvitsisi kerskua, mitä ovat tehneet maailman hyväksi. Entä jos mahtavin tässä valtiossa olisi poliisikomentaja, joka äänestetään vuoden välein? Tällöin tyrannipoliisikomentaja ei pääsisi tekemään tuhoa. Ainakaan suurta tuhoa.
Tehokkaimmaksi tämä käytäntö tulisi, jos jokainen poliisikomentaja saa olla vain yksi kerta eli yksi vuosi vallassa. Jotkut taas äänestetään auttamaan köyhiä jolloin hän saa tietyn määrän rahaa ja käyttää nämä auttamaan köyhiä, sairaita ja rappioituneita. Kun kukaan ei johda valtiota, ei verokaan olisi niin kova, esimerkiksi keskimäärin euro kaikilta yli miljardilta ihmiseltä!
Vähemmän tietenkin köyhiltä, ehkä ei ollenkaan, ja rikkailta enemmän. Saa jos haluaa antaa ylimääräistäkin. Ja jotkut miehet vahtimaan, ettei hyväntekijä käytä rahoja itseään varten. Eikä se hyväntekijäkään saa olla kovin kauaa.

Jos keksitte jotain huonoa puolta minun kirjoi tuksissa, kirjoittakaa!

P.S. Miten se lainaaminen tapahtuu? Olen suht uusi.

Sivut

Kommentit (18)

Menin pistämään vahingossa kyllä! Minähän en missään poliisivaltiossa eläisi.

Lainaaminen onnistu tuolla yläoikealla olevalla napilla.

Ihminen on tehokkain silloin kun tekee itselleen. Ei meitä suomalaisia tai muidenkaan kehittyneiden maiden kansalaisia kiinnosta tehdä niska limassa töitä sen eteen, että laskisimme oman elintasomme kolmannekseen nykyisestä ja nostaisimme kehitysmaiden elintasoa 5%.

Poliisilaitos jonka ylin johto valitaan pätevyyden sijaan vaaleilla... Varsin epämiellyttävä ajatus. Vuoden mittainen pesti vaativassa tehtävässä käy lähinnä johdannon esipuheesta. Maailmanlaajuiset vaalit vuoden välein ei liene ihan halpaa touhua myöskään, 2mrd äänen laskemiseen menee varmaan jo se vuosi

Veikkaisin yleistä anarkiaa noin kolmentoista vuorokauden kuluessa moisen valtion julistamisesta.

Äänestin ei, koska planeetan väestö ei ole siihen vielä soveliaita. Ei olla vielä pitkään pitkään aikaan. Emme osaa edes elää sovussa ja sopeutuneesti omissa pienissä valtioissamme. On siis utopiaa odottaa että kykenisimme parempaan suuressa valtiossa, koko plaaneetta käsittävässä valtiossa.

Ps.
Voit mennä testailemaan testi-foorumiin. Se taitaa olla tuolla ylemmällä. Siellä voi kokeilla ja leikkiä ja testailla. Ja varmasti joku tulee auttamaankin sinua siellä.

Kiitos Tuppu L, en ollut huomannut sitä.

Toki tässä minun simuloimassa valtiossa olisi huonojakin puolia, en ole vielä keksiny. Olen vain miettinyt hyviä puolia. Vielä enemmän voisimme varmistua turvallisuudesta, jos poliisikomentajalle annetaan tietty määrä aseita ja miehiä per alue.

Tietenkin olisi vaikeaa se vaalijuttu. Ihmisiä on niin paljon. Mutta keksin jotain. Jos laitetaan paperiin pieni metallipala ja magneetilaatikot. Jokainen laatikko on tarkoitettu yhtä ehdokasta varten. Laitetaan paperit laatikoiden aukon läpi ja magneetti reagoi rautapalaan. Kone laskee äänet ihmisten puolesta äänestyksen aikana! Sitten pitäisi vain verrata eri alueiden tuloksia ja ehdokas on laskettu!

ELÄHÄN nyt hassujasi haastele !
Kun ei edes KAKSI valtiota pysty vierekkäin
sovussa elämään, niin "maailmanvaltio"
on SUURTA utopiaa ! Ja olisiko
tuollainen toivottavaakaan; jo nyt EU ke-
hittyy koko ajan moolokiksi, joka rustaa
rustaamisen perästä uusia direktiivejä siitä,
mitä EI SAA tehdä ... Pieni tappelu
pitää virkeänä ja innovatiivisena, valkoisen
rodun rosvoveri kuohuu

Ja toinen asia se pätevyys. Entä jos laitetaan tietty määrä ihmisiä tutkimaan ehdokkaiden pätevyyttä. tällöin he pääsisivät kertomaan kuka heistä on paras. Lisäksi hoituu se ihmisten suuri määrä.

Kun ei edes KAKSI valtiota pysty vierekkäin
sovussa elämään, niin "maailmanvaltio"
on SUURTA utopiaa.

Kirjoitti Bushman, long time no see.

Kaksi valtiota ei osaa olla sovussa, mutta kun on yksi ainoa, ei tule selkkausta, kun ei ole sitä vastapuolen vihollista.

Kohti maailmanvaltioohan me ollaan menossa koko ajan. Eu, USA varottavina esimerkkeinä. Ei toimi, joku haluaa aina jotain enemmän, oli kyse sitten kurkuista tai rahasta. Ei Eu:kaan voi toimia, mitä joku lattari tietää meidän asuinoloista. Poliisi valtiossa eletään jo nyt. PRKL

EI tule, se hajoaisi ennätysajassa. Kuten EU kohta tekee

USA on erikoistapaus, kaikki sinne tulleet ihmiset ovat assimiloi-
tuneet yhteiskuntaan yhteisellä kielellä. Poikkeuksena meksikaanit,
jotka vaativat kouluja ym. palveluja omalla kielellään, erityisesti
Kaliforniassa. Neuvostoliitossa moista yritettiin väkipakolla ja
kuinkas kävi ?

kuka nyt tahtoisi ruotsalaisten kanssa samaan maahan?

Asiaan liittyen ehdotan että kiinasta siirretään suurin osa populasta VENÄJÄLLE, siellä on tilaa.

ilmaisin
Seuraa 
Viestejä1285
Liittynyt2.7.2005
Wolfram
kuka nyt tahtoisi ruotsalaisten kanssa samaan maahan?

Asiaan liittyen ehdotan että kiinasta siirretään suurin osa populasta VENÄJÄLLE, siellä on tilaa.


Kyllä Kiinassakin olisi tilaa, ihmisillä vain on jokin käsittämätön hinku pakkautua pienille alueille.

Ei kyllä toimisi vaikkakin sitä meille koko ajan tuputetaan.
Suomalaisuus häviämässä ja eurooppalaisuutta tungetaan alitajuntaan.

Pelottavinta tuossa on juuri se että joillakin olisi valtaa liikaakin.
Esim. tuo poliisipäällikkö voisi jo ensinmäisenä päivänä saada sellaista tuhoa aikaan että en edes uskalla ajatella sitä tilannetta...

Tuollaisessa yhteiskunnassa köyhien ja rikkaiden erot luultavasti kasvaisi ja sosiaalipolitiikkakin olisi kuralla...

Kyllähän nämä monikulttuurisekoilut pitkin maailmaa todistavat pelkästään sen, että valtiot ja niiden ihmiset ominlaisine tapoineen tarvitsevat selkeät maantieteelliset RAJAT.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat