Seuraa 
Viestejä45973

Entäpä kun jokaiseen isompaan kaupunkiin perustettaisiin ravintolapassilla toimivat ravintolat?

Eli ostamalla yhden illan ravintolapassin, sillä pääsisi kaikkiin ravintoloihin sisään ja saisi syödä ja juoda illan aikana niin paljon kuin haluaisi.

Muuten ravintoloihin ei pääsisi.

Hyvää tässä olisi se, että tarjoilijoita tarvittaisiin paljon vähemmän koska jokainenhan osaa laskea itselleen oluet, siiderit ja viinit hanasta ilman tarjoilijaa ja kun juomista ja ruuista ei tarvitsisi rahastaa, niin kuinka paljon sitä aikaa ja energiaa säästyisikään?

Huonoa olisi tietysti se, että kaikki eivät ostaisi passia, vaikka haluaisivat ehkä ravintoloissa käydä.

Toisaalta voisimme sopia, että ravintoissa voisi käydä samalla periaatteella ilman passien ostoa ja kulutus maksettaisiin kimpassa jälkeen päin.

No tästähän ravintoloissa kävijät nostaisivat äläkän.

Mutta ajatelkaapa mikä energia ja aika säästyisi Suomalaisilta, koska tällä systeemillä kenenkään suomalaisen ei tarvitsi tuhlata aikaa ja energiaa rahaan, joka on turhaa työtä eli tuhlattua aikaa ja energiaa.

Savor

;):)

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (1)

Nykyisinhän kaikilla ihmisillä ei ole varaa käydä ravintoloissa syömässä, mutta jos syömässä voisi käydä ilma rahaa, niin silloinhan ulkona syöminen lisääntyisi ehkäpä niin paljon, että koteihin riittäisi puolta pienemmät jääkääpit.

Mikä energia tästä säästyisi ja kun kaupoista ei tarvitsisi hakea niin usein ruokaa ajamalla autolla pitkiä matkoja automarketteihin, niin siitähän sitä energiaa vasta säästyisi.

Kyllä Ruotsalaisia ottaisi pattiin, kun ne kuulisivat ettei Suomalaisten tarvitse jonottaa kaupoissa maksaakseen ruokansa etukäteen, koska suomalaiset kokevat olevansa yhtä perhettä ja maksavat kaiken ruuan kimpassa jälkeenpäin käytön mukaan ja näin kenenkään suomalaisen ei tarvitse istua kaupan kassalla ottamassa rahaa vastaan ruuasta.

kaupan kassahan istuu kahdeksan tuntia päivässä ja ottaa vastaan rahaa elintarvikkeista, jotka nykyisellä teknologialla saadaan hyvinkin pienellä ihmistyöajalla kauppojen hyllyyn. Muta mitä me saamme kauppojen kassojen työn panoksena, muuta kuin energian ja ajan tuhlasta?

Ja entäpä kun sinun itsesi ei tarvitse jonottaa kaupoissa ollenkaan, vaan voit hakea kaiken mitä tarvitset ilman jonottamista ja rahan käsittelyä?

Kaupan kassat hoitamaan vanhuksia ja vartijat rakentamaan hienoja taloja meille kaikille.

Savor

;):)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat