Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Surffailin taannoin nettiä ja muistuipa mieleeni lapsuudesta Paska Ankka. Googletin sitten ja löysin varsin laadukasta tavaraa: http://www.cybamall.com/paskafani/

Olin hämmästynyt sarjan nykyisestä laadusta, vaikkei vielä uutta vitsiä oltu keksittykään sen ensimmäisen varsin mainion lisäksi. Kielellinen ilmaisu on täyttä (härskiä) laatua stadin slangilla. Tosin valitettavasti nuista lähes puolet on roskaa Paskankin asteikolla.

Tykkääkö kukaan täällä paskaisesta huumorista? Miksi? Oletko sodomisti, pidätkö vain pervosta huumorista, onko hauska kun lapsuuden malliankat pistävät menon härskiksi?

Tässä lyhyt esimerkki sieltä kevyimmästä päästä:

Sivut

Kommentit (29)

HarryG
Seuraa 
Viestejä98
Liittynyt13.7.2006

Pidän maanläheisestä kielestä. Ja siitä, miten taidokkaasti sarjakuva saadaan ihan erilaiseksi pelkän puhutun kielen avulla.

Lisäksi olen Aku-fani Ja olen lukenut kaikki noi alkuperäiset, joten siitäkin syntyy huumoria.

Äänestin siis kylli.

äh.

Aivan loistava sarjakuva, tosin osa tarinoista on huonosti toteutettu lisäämällä vain kirosanoja jolloin juonta ei ole ollenkaan.

pullahiiri
Voi hyvä Jumala nyky nuorisoa Kun minä olin nuori, niin luettiin oikeata Aku Ankkaa.

Kyllähän niin tehdään nytkin, jopa huomattavasti laajemmassa määrin. Paska Ankka ei vähennä Aku Ankan levikkiä, päin vastoin sillä sen huumori syntyy juuri vanhojen tutujen ja turvallisten mallikansalaisten rivoilusta. Paska Ankka on vain ilmainen rip-off parodia Aku Ankasta, ei oma itsenäinen sarjakuvansa. Tekijänoikeuksiin en ota kantaa, muttei Aku Ankan toimitus ole ainakaan vielä asiaan puuttunut vaikka on kantansa selkeästi ilmaissutkin.

Kaikkiin tämä huumorin kaunein muoto ei valitettavasti iske...

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat