Seuraa 
Viestejä45973

http://www.kukoda.com/wp-content/NikolayValuevEtienne4.jpg

Tämä jättimäinen kolossi, joka on kovan tason nyrkkeilijä.

http://www.kungfucinema.com/images/articles/2003-04-06-02.jpg

Akrobaattinen ninjutsun, akrobatian jne. yhdistäjä
Kutsuu tekniikkaansa nimellä MultiLevelMovesiksi.

Kumpi näistä kovin erilaisista, mutta omalla tavallaan loistavista taistelijoista/urheilijoista voittaisi mielestänne ottelun tavallisessa vapaapaini - kehässä?

Joe Eigo

+ Ketteryys
+ Tekniikka
- Vähän voimaa verrattuna Valueviin

Valuev

+ Massa
+ Iskuvoima
- Hitaus

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (6)

Eigo osaa hyppiä, ei tapella.. mies on akrobaatti voimistelija ei taistelulaji-expertti. Bruce Lee tms. olisi parempi vaihtoehto.

Retard
Seuraa 
Viestejä28258

Tilastojen valossa brassijujutsun hallitsevat nopeat ja nimenomaan suhteellisenvahvat taistelijat ovat vapaapainissa vahvoilla sikäli kun suurin osa otteluista päättyy johonkin lukkoon taikka kuristusotteeseen. Toisaalta fyysistä voimaa tarvitaan myös, jotta se matossa tapahtuva painiminen onnistuu eikä siten jouduta heittopussin rooliin.

Sikäli kun en tiedä esittämäsi ninjan kyvyistä, pelkän kunfun ja kärrynpyörän hallitsemisen lisäksi eivät ne ehkä vielä tuohon lihaskimppuun tehoa sikäli kun molemmat ovat(?) luonteeltaan pystyottelilijoita. Onhan tuo fyysinen voimatasapainokin jo suhteellisen selvässä epätasapainossa ja ihan tällä lyhykäisellä mutuilullani veikkaisin, että nyrkkeilijä olisi matsissa kovempi luu.

Jos argumentista ei voi johtaa yleistä sääntöä, sillä ei ole sisältöä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
-:)lauri
Sikäli kun en tiedä esittämäsi ninjan kyvyistä, pelkän kunfun ja kärrynpyörän hallitsemisen lisäksi eivät ne ehkä vielä tuohon lihaskimppuun tehoa sikäli kun molemmat ovat(?) luonteeltaan pystyottelilijoita.

Hänestä on monta videota netissä ja eräällä p2p ohjelmalla nimeltä emule voi ladata niitä, jos viitsii. Kotisivukin on tällä herralla olemassa, jos viitsii googlettaa.

Werner The Kuudes
Eigo osaa hyppiä, ei tapella.. mies on akrobaatti voimistelija ei taistelulaji-expertti. Bruce Lee tms. olisi parempi vaihtoehto.

Ensinnäkin Bruce Lee on kuollut ja toisekseen Joe Eigo osaa myös tapella.
Hän on yhdistellyt taitavasti voimistelua, akrobatiaa, ninjutsua ja capoeiraa.
Muista en tiedä.

Ensinnäkin olen seurannut kyseisen herran uraa sen alusta lähtien. Eigo on yhdistellyt näistä taistelulajeista vain näytöstyylisiä liikkeitä, esim. 540, double leg, flash kick yms. Olen myös ollut yhteydessä häneen vanhojen foorumiensa kautta(en henk.koht. vaan lukemalla hänen mietteitään), missä hän kertoi ettei pidä tai aio lisätä repertuaariinsa tappelun alkeitakaan.

Vähän sama asia sanoa "Egoa" asiantuntevaksi tappelijaksi kuin väittää taekwondon olevan ns. tositilanteessa toimiva taistelulaji(applicable martial art). Turpaan sitä tulee ja lujaa jos kyseisiä liikkeitä alkaa kadulla tai vapaapainikehässä esittelemään. Katso joku UFC:n ottelu youtubessa niin ymmärrät. Luulisin jo, että nimi "multilevelmoves" olisi iskenyt, se on lähestulkoon sama asia kuin "trikkaus"(Wikissä asiasta), mutta vielä vähemmällä keskittymisellä itse tappelu-liikkeisiin.

Eigosta myös sen verran, että onnistui pääsemään 'Jackie Chan Stunt Team'-ryhmään samplereillaan(katsomillasi hyppelyvideoilla). Aika nopeasti kuitenkin paljastui Chan herralle ettei Eigossa ollut mitään ainesta esittämään taistelulajeja valkokankaalla, sillä hän oli keskittynyt vain pieneen repertuaariin akrobaattisissa liikkeissä ja osasi muutamia perusteita joistakin taistelulajeista. Saipa herra potkut sieltä aika sutjakkaasti ja ansaitut haukut ajan tuhlaamisesta. Olipa tästä erinomainen artikkelikin Chanin lehdessä, kun vain sen löytäisin. Helppo heikki tuo Eigo on hyvin pitkälle, hän myy vanhan kaavan mukaista lajia uudella nimellä ja ottaa nyt kaiken kunnian sen luomisesta. Mikä pahinta, hänellä ei ole edes taitoja sanojensa puolustamiseen, trikkaus-piireissä yleisestikin häntä halveksutaan suht raskaasti.

Muuten mistä tuutista olet kuullut Eigon harjoittaneen ninjutsua, miehen virallisessa työjakemuksessa ei sellaista nääs mainita. Toki youtubessa tms. videosivustolla voi minkä tahansa pellen, joka osaa pari volttia, tittelinä olla esimerkiksi: "ninjutsu kung fu expert ultra skilled über martial artist omgomgomg skilllzz!!1".

Niin ja vastatakseni alkup. kysymykseen: Eigo saisi oikein isän kädestä, sellasta pwnausta ei oltais nähtykään ennen vapaapainijoiden kehissä.

eigo saisi turpiin ja pahasti, kuten herra werner the kuudes jo mainitsi. hänen taitonsa olivat huipussaan vuonna 2002, jolloin hänen olisi voinut edes kuvitella voittavan valuevin vapaapainissa. mutta nykyään... ottelu olisi käytännössä ohi jo ennen sen alkamista. eigo on (sampleriensa perusteella) hidastunut ja muuttunut pienestä lihaskimpusta ruipeloksi, joka ei voittaisi vapaapainissa edes minua, jos vähän bodaisin. mitä mahdollisuuksia hänellä siis olisi ammattinyrkkeilijää vastaan? ei mitään, ei niin yhtään mitään.

turpiin tulis eigo-pojalle ja kunnolla.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat