Seuraa 
Viestejä45973

Olemme lisääntyvässä määrin joutuneet toteamaan, miten maamme työelämä ja koko yhteiskunta on alistettu valtiovallan ja ay-liikkeen toimesta yhä enemmän työnantajien ja niiden järjestöjen sanelupolitiikkaan. Joudumme kysymään, mikä on SAK:n ja niiden liittojen vastaus tähän kehitykseen.

Lähes päivittäin tiedotusvälineet uutisoivat, miten kilpailun nimissä tuotantoa ajetaan alas ja siirretään halvemman työvoi­man maihin. Kysymys ei ole siitä, että kapitalistit haluaisivat näin auttaa köyhiä maita. Ei, vaan kysymys on pääoman kas­vattamisesta tai toisin sanoen koko maailman työläisten riiston lisäämisestä.

Riistonsa ja valtansa lisäämiseksi kapitalistit operoivat kaikkialla maailmassa keinoja kaihtamatta. Tähän liittyvät myös työntekijöiden valitsemiin luottamushenkilöihin kohdistuneet lisääntyneet hyökkäykset. Luottamushenkilöiden irtisanomiset kyseenalaisin tai jopa mielivaltaisin perustein osoittavat, ettei kysymys ole vain yksittäisiin henkilöihin kohdistuvista hyök­käyksistä vaan hyökkäyksestä koko ammattiyhdistysliikettä vastaan.

Mikä sitten on ollut SAK:n tai koko ammattiyhdistysliikkeen vastaus näihin hyökkäyksiin? Yleisesti työnantaja pyrkii eroon luottamusmiehestä nimellisellä rahakorvauksella. Kapitalistille jokunen kymmenentuhatta euroa on pieni hinta aktiivisesta luottamushenkilöstä pääsemiseksi. Kysymys on paljon vaka­vampi ammattiyhdistysliikkeelle, onhan se perustettu puolus­tamaan ja kehittämään työväen oikeuksia. Joitakin poikkeuksia lukuun ottamatta ammattiyhdistysliikkeen johdon toimet ovat jättäneet jäsenistön pelinappuloiksi siinä härskissä pelissä, jota kapitalistit johtavat.

Tämä kehitys pysähtyy vasta sitten, kun ammattiyhdistys­liikkeen jäsenistö puuttuu siihen ja ryhtyy isännäksi omassa talossaan. Aikaa hukattavaksi ei ole paljon. Pitkittyessään oikeistolaisen uusliberalismin hyökkäys vain voimistuu ja ajaa maamme 30-luvun tyyliseen oikeistolaiseen terroriin niin työ­elämässä kuin koko yhteiskunnassakin.

Poliittista muutosta yhteiskuntaan ja työelämään ei tule, vaan se pitää tehdä. Muutoksen rintamassa me kommunistit olemme mukana.Vasemmistoliiton kriisikehitys syvenee.

Vasemmistoliittoa on vaivannut koko sen historian ajan pyrkimys irtaantua perinteisen työväenliikkeen yhteiskunnalli­sista ja aatteellisista lähtökohdista. Tällä tiellä vasemmistoliiton kriisit seuraavat toinen toistaan, kunnes se lopulta ajautuu his­torian roskatunkiolle. Mutta selvää on, että SKDL/SKP:n työn jatkajaa tarvitaan.
Tätä työtä jatkaa [size=134:y93o830k]Suomen kommunistinen puolue, SKP. [/size:y93o830k]

  • ylös 0
  • alas 0

Sivut

Kommentit (24)

Perinteinen työväenliike aloitti Suomessa suomettarelaisen eli vanhasuomalaisen porvaripuolueen kylkiäisenä. Ja sen eräs toiminnan motiivi olikin alkujaan laulaa suohon nuorsuomalaisia radikaaleja. Kylkiäisyyttä edusti vielä kuulu Forssan ohjelma, joka laadittiin ihan laillisesti mutta nimismiehen ja poliisien ollessa kokouksessa läsnä.
Kansa suuri mukaantulöo 1905 -1906 olikin sosdemijohtajille suuri yllätys, ja varsinkin satumaiset 80 paikkaa eduskunnassa 1907. Vähemmästäkin on pää mennyt pyörälle. Äänet antanut työkansa ei toki ollut varsin kumouksellista. Pula-aika keväästä 1917 ei lähtien ei riittänyt muuttamaan ja murtamaan sen perusluonnetta. Vuonna 1918 pääosat tekivät kumousta veltosti, jos ollenkaan. Tälle kansanenemmistölle Väinö Tanner tuli olemaan se Johtaja, jonka se pitkään ansaitsi.

Tuommoisesta perinteestä varoittaisin toisenlaisissa olosuhteissa.
Suomi kuitenkin on eräs suurporvarisen maailman ja sen hyvinvoinnin osavaltio. Sioille ei kannata kylvää helmiä. Röh röh te kaikki nosket!

Että ammattiyhdistysliike olisi isäntä omassa maassaan, sehän oli ennen tyypillistä syndikalistista teoriaa. Ja sitä lähellä oli käytännössä aiemmankin toisen SKPn jonkinlaine kumousteoria. - Perinteinen marxismi-leninismi, jota SKPeiden olisi pitänyt edustaa, sen sijaan
lähtee valtiovallan valtaamisesta proletaareille ja myös vanhan valtiokoneiston hajoittamisesta ja romuttamisesta. Tämä tietenkin sopi olosuhteisiin, joissa vanha feodaaolivaltio oli porvaristenkin muutosten este, ja joissa myös oli paljon jokseenkin proletaareja, siis omistamattomia.

Ay-liike isäntänä omassa maassaan, siinähän lie pisimmällä sotainen Israel. Siellä ovat yhä jäljellä useimmat kibbutsit, yhdistetyt
yhteis- ja sotilastilat, kun taas vaikkapa Venäjällä enimmät kolhoosit ovat hajonneet tai lakkautettu.

Proletaarit, eiväthän ne olleet Suomessa työläisten enemmistöä edes 1918 sodan kynnyksellä. Jo silloin työläisten valtaosa oli asemaltaan pikkuporvareita. Pula-aika keväästä 1917 ei tähän ollut aiheuttanut perusmuutoksia.

Pikkuporvarinen ääveepuolue on myös uusin SKP. Ja kuten on ilmennyt, mm. paperialan käytännössä lakon aikanan, myös se puolue tuntee kovaa vetoa kermatyöläisiin ja heiltä ehkä saataviin tukirahoihin.
SKP ei ole proletaarein puolue, vaan eipä ole paljon proletaarejakaan, siis omistamattomia.

Vladimir Ilyich Lenin

Poliittista muutosta yhteiskuntaan ja työelämään ei tule, vaan se pitää tehdä.Vasemmistoliiton kriisikehitys syvenee.

Vasemmistoliittoa on vaivannut koko sen historian ajan pyrkimys irtaantua perinteisen työväenliikkeen yhteiskunnalli­sista ja aatteellisista lähtökohdista. Tällä tiellä vasemmistoliiton kriisit seuraavat toinen toistaan, kunnes se lopulta ajautuu his­torian [size=150:b8cf8ev0]roskatunkiolle[/size:b8cf8ev0].

Tässä kohden puhut doku asiaa. Loput tarinastasi on
propagandaa,joka rekisteröidään oikeilla tahoilla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ei auta itku markkinoilla. Se on nyt lakkoilu loppu ja sillä siisti.
Ei sitä viljelijätkään pysty töitään seisauttamaan vaikka kuinka
vituttaisi. Vanhan ajan haamut ovat jo kuolleet ja kuopattu.
Ja niin on hyvä.


[size=150:2rup4ym4]EK kaipaa kovempia lakkosakkoja[/size:2rup4ym4]

Elinkeinoelämän keskusliitto EK vaatii lakkolakien uudistamista.

Liiton toimitusjohtaja Leif Fagernäs esittää sanomalehti Keskisuomalaisessa, että ensi keväänä koottava uusi hallitus kirjaisi lakkolakien uudistamisen jossain muodossa hallitusohjelmaan ja aloittaisi selvityksen pikimmiten.

Erityisesti EK haluaisi kiinnitettävän huomiota lakkosakkoihin, joiden perustaksi tulisi ottaa aiheutettu vahinko. Suomessa laittomasta lakosta tuomittava sakko on enimmillään 25900 euroa, kun muissa Pohjoismaissa sakolla ei EK:n selvityksen mukaan ole ylärajaa. Esimerkkinä EK käyttää Tanskassa annettua 2,7 miljoonan euron sakkoa.

EK kaipaa lakiin myös sovintopakkoa, jos lakko käy kansantalouden kannalta kriittiseksi.

-Yksi mahdollisuus voisi olla välimiesoikeuden tyyppinen ratkaisu, sanoo Fagernäs Keskisuomalaisen haastattelussa.

http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtm ... /09/469597

Vladimir Ilyich Lenin

Lähes päivittäin tiedotusvälineet uutisoivat, miten kilpailun nimissä tuotantoa ajetaan alas ja siirretään halvemman työvoi­man maihin. Kysymys ei ole siitä, että kapitalistit haluaisivat näin auttaa köyhiä maita. Ei, vaan kysymys on pääoman kas­vattamisesta tai toisin sanoen koko maailman työläisten riiston lisäämisestä.Sinä maailmanmenosta mitään ymmärtämätön luopio ett ole oikeutettu
lausumiisi. Ymmärrätkö sinä muumio lainkaan että kommunismi on
kuollut ja kuopattu.

ArKos itse

Suomi kuitenkin on eräs suurporvarisen maailman ja sen hyvinvoinnin osavaltio. Sioille ei kannata kylvää helmiä. Röh röh te kaikki nosket!

Sama pätee sinuun. Myönnät sentään suurporvariston ylivallan mutta
haikailet takaisin aikaan jolloin Suomi oli vahvasti kallellaan itään.
Se aika ei enää palaa. Kapitalismi hallitsee!

Ja molemmille kapitalismin vihollisille vielä huomioitavaksi
Härskin uusi avatar. Miettikääten tuonkin kansankiihoittajan
kohtaloa.

Vierailija

Miksei AY-liike tee mitään toimia ulkomaalaisia työntekijöitä kohtaan jotka vievät suomalaisilta työpaikat ja suomalaisilta yrittäjiltä keikat?

Yleislakko tai jotain muuta, vai onko AY-liike lahjottu?

Pääministeristä eduskunnan puhemieheksi kohonnut ja samalla valtakunnan hierarkiassa kolmossijalta kakkoseksi noussut PAAVO LIPPONEN sai Ylen kameraryhmänkin retkuun aloittaessaan maakuntamatkojensa sarjan 2003 eduskunnan Mercedes-Benz -tila-autolla Helsingin Kontulassa. Se oli maakuntamatkojen ensimmäinen ja viimeinen kohde. Urbaanilegendana kerrotaan syy kiertueohjelman äkkiloppuun. Lipponen on tottunut sekä lähtemään että palaamaan matkoiltaan Helsinki-Vantaan lentoaseman VIP-tilojen kautta, eikä Mercedes-Benz mahtunut sen ovista.

Pelkästään lentoaseman VIP-palvelut maksavat vuosittain yli 20 000 euroa.

Lipponen teki 2005 puhemiesten matkustusennätyksen
Kotimaankaan juhlinnassa ei säästelty

sirPRESS Markku Rouhiainen 040206 | Iltalehti

g Eduskunnan puhemies elää, hallitsee ja matkustaa kuin kuningas, perheineen ja veronmaksajien rahoilla, kertoo viikonvaihteen Iltalehti helmikuun alussa 2006.
Puhemiehen omilla web-sivuilla kerrotaan, ett¤ Lipposella on avustajinaan sihteeri, erityisavustaja, viestintäavustaja ja kansanedustajan avustaja. Lisäksi hänen käytössään on autonkuljettaja ja kaksi turvamiestä, joista vähintään toinen seuraa mukana Lipposen matkoilla. Myös viestintäavustaja kuuluu matkavarustukseen. Koskaan aiemmin eduskunnan puhemiehellä ei ole ollut omia turvamiehiä eikä viestintäavustajaa.

Puhemiehen virka-auto on Mercedes-Benzin S-sarjan lippulaiva. Hinta on noin neljännesmiljoona euroa, mutta panssaroituna versiona hintaa kertyy noin 0,6 miljoonaa euroa. Lisäksi valtio maksoi itselleen auton arvonlisäveron. Tarja Halosella on samanlainen. Hierarkian kolmosella Matti Vanhasella on BMW:n lippulaiva.
Lipponen teki viime vuonna kymmenien kotimaanmatkojen lisäksi yli 20 ulkomaanmatkaa mm. Australiaan, Pariisiin, New Yorkiin ja Etelä-Afrikkaan. Australiassa ja Etelä-Afrikassa mukana oli myös PÄIVI LIPPONEN, verovaroilla tietenkin. Kesälomaa on täydellä palkalla 12 viikkoa ja talvilomaa neljä viikkoa. Iltalehden mukaan eduskunnan käytettävissä on kirjanpidon kannalta menojen ja kuittien esittäjien tarkasti yksilöimä tietokoneohjelma, mutta sitä ei ole otettu käyttöön "hyvin korkean tahon" vastustuksen takia. Niinpä Lipposenkin kuitteja on äärettömän hankalaa poimia kaikkien yhteisestä kuittimapistosta. Korkealla taholla tarkoitetaan Lipposen itsensä lisäksi eduskunnan pääsihteeriä SEPPO TIITISTÃ, joka järjesti viime vuonna kansliansa pikkupomojen kanssa yli 10 000 euron Tukholman-risteilyn.
Yleisen käytännön mukaan menotositteisiin on merkittävää tarjoilun sisältää ja kaikkien vieraiden nimet, mutta Lipposen tositteissa riittää selitykseksi esimerkiksi vierastapaaminen. Lipponen vaatii mukaansa turvamiehen myös yksityisillä ja perheensä lomamatkoilla. Tällainen matka tehtiin mm. Thaimaahan. Iltalehden mukaan Lipposen turvamiesten pelkät ylityöt maksoivat viime vuonna noin 35 000 euroa.
Lipposen, viestintäavustajan ja turvamiehen lennot Helsingistä New Yorkiin ja takaisin maksavat lähes 9 300 euroa kerralta. Viime vuoden ulkomaanmatkojen kulut olivat yli 350 000 â‚. Kolmen puhemiehen pullotavarana hankitut "edustustärpätit" maksoivat toissa vuonna 24 000 euroa.
Kesällä 2003 Lipponen perheineen teki eduskunnan tila-autolla kuljettajineen kolmisenkymmentä lomamatkaa veronmaksajien kustannuksella.
Lipponen täyttää 65 vuotta huhtikuun 23. päivänä. Hän on ilmoittanut jättäytyvänsä eduskunnasta meneillään olevan kauden päättyessä.

http://www.youtube.com/watch?v=OlFb3cUD ... ed&search=

Kas kun en ollenkaan tunnista Härskin kuvan kiihottajaa. Olisiko sittenkin kysessä joku jalkapallovalmentaja? Tai jonkin uskonlahkon saarnaaja?

lierik
Seuraa 
Viestejä4922

Härski kirjoitti:

Vladimir Ilyich Lenin:
Lähes päivittäin tiedotusvälineet uutisoivat, miten kilpailun nimissä tuotantoa ajetaan alas ja siirretään halvemman työvoi­man maihin. Kysymys ei ole siitä, että kapitalistit haluaisivat näin auttaa köyhiä maita. Ei, vaan kysymys on pääoman kas­vattamisesta tai toisin sanoen koko maailman työläisten riiston lisäämisestä.

Sinä:
Sinä maailmanmenosta mitään ymmärtämätön luopio ett ole oikeutettu
lausumiisi. Ymmärrätkö sinä muumio lainkaan että kommunismi on
kuollut ja kuopattu.
Höpön löpö, kommusnismin kannattajia löytyy joka maailman kolkalta, puolueitakin on:
Suomessa

* Tiedonantaja-lehti
* SKP:n Etelä- ja Keski-Pohjanmaan piirijärjestö
* SKP:n Etelä-Karjalan piirijärjestö
* SKP:n Helsingin piiri
* SKP:n Hämeen piirijärjestö
* SKP:n Jyväskylän piirijärjestö
* SKP:n Kuopion piirijärjestö
* SKP:n Satakunnan seudun piirijärjestö
* SKP:n Lapin piiri/Rovaniemen osasto
* SKP:n Tampereen piirijärjestö
* SKP:n Turun piirijärjestö
* SKP:n Uudenmaan piirijärjestö
* Kommunistinen nuorisoliitto

Kansainvälisiä yhteyksiä
Left links

* Argentiinan kommunistinen puolue, Partido Comunista de la Argentina
* Australian kommunistinen puolue, Communist Party of Australia
* Bangladeshin kommunistinen puolue, Communist Party of Bangladesh
* Brasilialainen kommunistinen puolue, Partido Comunista Brasileiro
* Brasilian kommunistinen puolue, Partido Comunista do Brasil
* Britannian kommunistinen puolue, Communist Party of Britain
* Chilen kommunistinen puolue , Partido Comunista de Chile
* Eestin Vasemmistopuolue, Eesti Vasakpartei
* Espanjan kommunistinen puolue, Partido Comunista de España
* Espanjan yhtynyt vasemmisto , Izquierda Unida
* Etelä-Afrikan kommunistinen puolue, South African Communist Party
* Hollannin sosialistinen puolue, Socialist party of Netherlands
* Intian kommunistinen puolue, Communist Party of India, CPI
* Intian kommunistinen puolue (marxilainen) , Communist Party of India (marxist), CPI(m)
* Iranin Tudeh-puolue, Tudeh Party of Iran
* Irakin kommunistinen puolue, Iraqi Communist Party
* Irlannin kommunistinen puolue, Communist Party of Ireland
* Irlannin työläisten puolue , Workers' Party of Ireland
* Israelin kommunistinen puolue, Communist Party of Israel
* Italian kommunistinen uudelleenperustamisen puolue, Partito della Rifondazione Comunista PRC
* Italian kommunistien puolue , Partito dei Comunisti Italiani PdCi
* Itävallan kommunistinen puolue, Kommunistischen Partei Österreichs
* Japanin kommunistinen puolue, Japanese Communist Party
* Kanadan kommunistinen puolue, Communist Party of Canada
* Kolumbian kommunistinen puolue , Partido Comunista Colombiano
* Kreikan kommunistinen puolue , Communist Party of Greece
* Kuuban kommunistinen puolue, Partido Comunista de Cuba
* Kyproksen edistyksellinen työväenpuolue AKEL, Progressive Party of Working People of Cyprus
* Libanonin kommunistinen puolue , Libanese Communist Party
* Luxemburgin kommunistinen puolue, Communist Party of Luxembourg
* Marokko, Edistyksen ja sosialismin puolue , Parti du Progrés et du Socialisme PPS
* Meksikon sosialistinen kansanpuolue, Popular Socialist Party of Mexico
* Moldavian kommunistinen puolue, Party of Communists of Republic of Moldova
* Nepalin kommunistinen puolue , Communist Party of Nepal (unified marxist-leninist)
* Norjan kommunistinen puolue, Norges Kommunistiske Parti
* Palestiinan kansanpuolue, Palestinian People's Party
* Portugalin kommunistinen puolue , Partido Comunista Portuquês
* Ranskan kommunistinen puolue , Parti Comuniste Francais
* Ruotsin kommunistinen puolue, Sveriges kommunistiska parti
* Ruotsin Vasemmistopuolue , Vänsterpartiet
* Vasemmistopuolue PDS (Saksa), der Linkspartei. PDS
* Saksan kommunistinen puolue DKP, Deutsche Kommunistische Partei
* Slovakian kommunistinen puolue, Communist Party of Slovakia
* Sudanin kommunistinen puolue , Sudanese Communist Party
* Sveitsin työn puolue, Workers Party of Switzerland
* Tanskan kommunistinen puolue, Danmarks Kommunistisk Parti DKP
* Kommunistinen puolue Tanskassa, Kommunistisk Parti i Danmark KPiD
* Tanskan Punavihreä yhtenäisyyslista , Enhedlisten
* Tshekin tasavalta, Bohemian ja Moravian kommunistinen puolue, CP of Bohemian and Moravian
* Turkin kommunistinen puolue , Communist Party of Turkey
* Turkin työväen puolue EMEP, Party of Labour EMEP
* Ukrainan kommunistinen puolue, Communist Party of Ukraine
* Unkarin kommunistinen työväenpuolue, Magyar Kommunista Munkáspárt
* USA:n kommunistinen puolue, Communist Party of USA
* USA, Committees of Correspondence
* Uruquayn kommunistinen puolue, Communist Party of Uruquay
* Venetzuelan kommunistinen puolue ,Partido Comunista de Venezuela
* Venäjän Federaation Kommunistinen puolue, Communist Party of Russian Federation
* Vietnamin kommunistinen puolue, Communist Party of Vietnam

Muita
Other links

* Marx Engels Archive
* Lenin Internet Archive
* Solidnet
* Euroopan vasemmiston puolue, the Party of the European Left
* RedNet
http://www.skp.fi/linkit/links.html

ArKos itse:
Suomi kuitenkin on eräs suurporvarisen maailman ja sen hyvinvoinnin osavaltio. Sioille ei kannata kylvää helmiä. Röh röh te kaikki nosket!

Sinä:
Sama pätee sinuun. Myönnät sentään suurporvariston ylivallan mutta
haikailet takaisin aikaan jolloin Suomi oli vahvasti kallellaan itään.
Se aika ei enää palaa. Kapitalismi hallitsee!
Kait sitten minuun kanssa. Tosin olen sitä mieltä, että kommunismi nimikkeesta, sen saaman huonon maineen vuoksi, voitaisiin aivan hyvin luopua. Pääasia on se attä hienot ideat ja aatteet toteutuvat. Kommunistilakien aikana Valkoisessa Suomessa komukat toimivat ihan avoimesti muissa puolueissa ja järjestoissä. Ne joita ei laitettu linnaan.

Elinkeinoelämä sinne itäänpäin on nyt voimakkaasti kallellaan, investointeja tehdään Irakissa asti ja sinne ollaan rakentamassa suomalaisten toimesta jo pariakin, oliko se voimalaitosta. Venäjän suhteen ovat investoinnit voimakkaasti lisääntymässä. Muuten USA yrittäjät rakentavat Karjalaan niin suurta sellutehdas-paperikonekompleksia, että se ylittää kaikki suomalaisten investoinnit sinne yhteensä.

Sekin ehkä kansallistetaan vielä joskus.

Ja molemmille kapitalismin vihollisille vielä huomioitavaksi
Härskin uusi avatar. Miettikääten tuonkin kansankiihoittajan
kohtaloa.

Kuka tuo on?

Miten tuo Mestariampuja PiPin Lippos-juttu liittyy asiaan?

Lierikki Riikonen

Sirmakka® herättää todellisuuteen.

Kun kupla puhkeaa ja veronmaksajat tajuavat että heitä on kustu silmään jo viisitoista vuotta, 90-luvun ja nykyiset

VALLANKÄYTTÄJÄT OVAT TIENSÄ PÄÄSSÄ

sirPRESS | Markku Rouhiainen 290406 PIIRROKSET Deski Finland KUVAT Eduskunta, Sitra, arkistot

g Siksi ja vain siksi he antavat ymmärtää puuhaavansa kaiken aikaa jotain hyödyllistä, että kansalaisten huomio pysyy pois kansakunnan alasajon todellisista syistä. Totuus on jo paljastettu. Tarvitaan aikaa että se ymmärretään. Tarvitaan aikaa ennen kuin virkavallan väärinkäyttäjät sekä kaikki eduskunnat ja hallitukset 90-luvun alusta lukien yhtenä aamuna heräävät poliittisessa hirressä ja uraputkensa umpipäässä.

Pääministeri Esko Aho ja valtiovarainministeri Iiro Viinanen ilmoittivat pankkikriisin puhjettua pankeille, että kaikki vähänkin "arveluttavat" yrityslainat voidaan irtisanoa nipussa. Valtio korvaa kaiken verovaroilla, viimeiseen penniin. Ja niin kaadettiin 70 000 pk-yritystä, yhtä monta yrittäjää ja reilusti yli 100 000 takaajaa. Suurin osa heistä on yhä elinkautisessa velkavankeudessa. Heidän maksetut velkakirjansa jätettiin rikollisesti mitätöimättä. Ne myytiin ulkopuolisille sijoittajahemmoille viiden prosentin pääomahinnalla, ja nyt hemmot rahastavat ulosottojärjestelmän ilmaisella avulla alkuperäisiä velkasummia täysimääräisinä itselleen 16-18 % korkoineen. Alkuperäisille velallisille ei edes tarjottu mahdollisuutta lunastaa velkansa viidellä prosentilla, vaan heidät syöstiin henkisen kansanmurhan kotimaiseen auschwitziin. Ainakin 14 500 ex-yrittäjää, ex-velallista ja takaajaa teki itsemurhan. Lopuilta kiellettiin työ ja yrittäminen, koska tyhmä kansa ei tajunnut tulevansa ryöstetyksi vuosikymmenten ajaksi. Satojen tuhansien pakkotyöttömien ja elinkautisen velkavankijärjestelmän ylläpito maksaa useita kymmeniä miljardeja euroja joka vuosi! Esko Aho oli vähällä tulla valituksi presidentiksi, mutta äänestäjät menivät ojasta allikkoon. Viinanen on vielä 2000-luvulla jaksanut räkyttää kaadettuja yrittäjiä hölmöiksi.

Pääministeri Paavo Lipponen jyräsi kahdeksan vuotta kansakuntaa kirjaimellisesti päin helvettiä. Vain eliittiä paapottiin ja paapotaan edelleen. Valtiovarainministeri Sauli Niinistö sanoi budjettiriihessä 2000, että massatyöttömyys on turvattava. Kun on riittävä määrä työttömiä, jokainen työpaikka tuntuu armopalalta eikä ensiksi tule mieleen ryhtyä vaatimaan palkankorotuksia. Kun on riittävä määrä duunareita kortistossa, he eivät ala heti vaatia veronalennuksia, koska heidät elätetään verovaroilla. Valtiovarainministerit Antti Kalliomäki ja Eero Heinäluoma jatkavat Lipposen viitoittamaa tietä. Heinäluoma ilmoitti vapun alla, että valtion "ylimääräiset" miljoonat eivät riitä köyhille, eläkeläisille tai sairaille. Miljoonat käytetään "tulevien sukupolvien hyväksi". Presidentti Martti Ahtisaari luovutti muruset palkkioistaan työttömille ja koki olevansa hyväntekijä. Ahtisaari ei ryhtynyt toimiin, että virkavallan väärinkäyttö lopetetaan ja virkamiespäätöksillä ei ylläpidettäisi pakkotyöttömyyttä.

Presidentti Mauno Koivisto järjesti toukokuussa 1992 oikeuslaitoksen tuomareille konklaavin Linnassa. Kahden todistajan mukaan siellä käskytettiin, että pankin ja velallisen ollessa käräjillä vastakkain, pankin on voitettava. Presidentti Tarja Halonen julisti konklaavista kirjoitetun muistion salaiseksi Koiviston pyynnöstä. Jos muistio kestäisi päivanvalon, siinä ei olisi salattavaa. Halonen haukkui köyhyydestään valittajat iltaruskon maalareiksi. Korrektia toimintaa Rouva Tasavallan presidentiltä! Oikeusministeri Johannes Koskinen on todennäköisesti Suomen historian kallein ministeri. Koskinen rakensi Pankkiyhdistyksen sanelun mukaan elinkautisen velkavankijärjestelmän. Koskinen harhautti koko eduskunnan puhuessaan, että "velkojien saatavat on turvattava riittävän pitkällä ennustettavuudella". Ne turvattiin kuitenkin jo kymmenen vuotta aikaisemmin verovaroilla. Sijoittajahemmot eivät ole laillisia velkojia, koska he eivät ole koskaan rahoittaneet nykyisiä uhrejaan. Koskisen rakentaman ansan vuoksi tulonsiirto toimii nyt kymmenien tuhansien ikääntyneiden syrjäytettyjen kohdalla köyhiltä rikkaille - ja ulosottotoimi hoitaa käytännön ryöstelyn maksutta! Sivistysmaissa ilmiötä kutsutaan valkoiseksi orjakaupaksi. Vaikka palkan/eläkkeen ulosmittausosuutta on mahdollista alentaa pienemmäksi kuin kolmannes, ainakin Joensuun kihlakunnanvouti väittää että ei voi. Oikeuskansleri Paavo Nikula ei koskaan puuttunut pankkien laittomaan vakuuksien hävittämiseen eikä laittomaan maksettujen velkakirjojen mitätöimättä jättämiseen. Nikula tai eduskunnan oikeusasiamies Riitta-Leena Paunio ei ole koskaan puuttunut kantelutieteatteriin jossa kantelija saa itselleen oikeutta avin aniharvoin. Nikula ei puutu ylipäänsä yhtään mihinkään niin että kansalainen kokisi saavansa oikeutta. Työministereitä ei ole otettu tähän vahakabinettiin, koska työministerit ovat Suomessa vain hallituksen kumileimasimia. Heille kauhotaan joka vuosi niin paljon miljoonia, että osa jää aina käyttämättä. Ja nekin jotka käytetään, tuhlataan harakoille. Virkamies on yhä aina oikeassa, myös ollessaan väärässä. Valtakunnansyyttäjänvirastossakaan ei noudateta perustuslakia. Virasto on ilmoittanut, että pakkotyöttömän oleskelu esimerkiksi Haaparannassa tai Tallinnassa on törkeä petos! Sosiaalitoimistoissa työntekijät saavat jättää täytäntöönpanematta tekemiään maksupäätöksiä, jotka sitten maksatetaan tuensaajilla. Miljoona suomalaista - kansanviidennes - on syösty yhteiskunnan ulkopuolelle, elävinä haudattaviksi. Kansanterveys on romahtanut ja terveydenhuoltopalvelut ajettu alas. Mielialalääkkeiden kulutus on viisinkertaistunut ja joka neljäs lapsi on mielenterveyshoidon tarpeessa, sitä kuitenkaan saamatta.

http://groups.msn.com/Suomiparemmaksi/omawebsivu12.msnw

Imagine
Onko tällainen kommunistien unelma valtio toteunut jossakin, vai onko se pelkkää utopiaa?
lierik
Seuraa 
Viestejä4922
Imagine
Onko tällainen kommunistien unelma valtio toteunut jossakin, vai onko se pelkkää utopiaa?

Ei käsittääkseni ole. Jollei lasketa jotain inuiittiyhteisöjä joiden olosuhteiden pakosta oli harjoitettava jonkinlaista kommunismia, selviytyäkseen ääriolosuhteissa. Onko kommunismissa edes valtiota siinä mielessä, kuin me sen käsitämme? Utopiaa kommunistinen unelma on vielä senkin vuoksi, ettei kukaan taida tietää, millainen yhteiskunta se olisi. "Jokaiselle tarpeensa mukaan", rahan käyttökin olisi tarpeetonta. Ihmiset eivät ole henkisesti yleensä niin kehittyneitä, että voisivat noin toimia. Ehkäpä koko lajin säilymisen kannalta siitä tulee tulevaisuudessa pakko.

Lierikki Riikonen

Ei hätää. Mehän selvitään hengissä!

Laskelma perheelle, jossa on yh ja alle 10-vuotias lapsi:

Perusosa

387,70 € Yksinasuva
241,10 € Alle 10 vuotias lapsi
--------
623,80 €

Tulot

428,32 € Työmarkkinatuki/peruspäiväraha 20 pv
136,60 € Lapsilisä
118,15 € Elatustuki
--------
683,07 €

Lierik ei puhu kuin virallisen SKPn kommunistit, mutta nyt hän kumminkin
levitti eteen koko joukon virallisia kommunistisia järjestöjä ja yhteyksiä.
Pohjois-Korea, Kuuba, Vietnam ja Kiina vallassaolevia kuitenkin puuttuvat, ja eikös Anatoli Lukashenka Valko-Venäjänkin lueta niihin.
Lisäksi Venäjällä on oppositiossa useakin kommunistinen puolue.

Ja vielä semmoien lisäys, että Iso Poika Bushin omassa kotimaassa
edelleenkin lie olemassa virallien kommunistinen puolue. Ikärakenne siinä kuitenkin taitaa olla huomattavan korkea.

Euroopan konservatiivien varoitus viime eurovaalien aikaan: Eurooppaa uhkaa kommunistinen salaliitto. Sillä kuten jokainen partiolainen on aina partiolainen, myös jokaien kommunisti laskien mukaan vuodet pioneerijärjestössä, on aina kommunisti. Tämän uskonvahvistuksen saatuaan lierikin on hyvä jatkaa.

Lierik nousee taisteluun, kommunismin aika koittaa!

Lenin sanoi: Kommunismi on neuvostovalta + sähköistäminen.

lierik
Seuraa 
Viestejä4922
ArKos itse
Lierik ei puhu kuin virallisen SKPn kommunistit, mutta nyt hän kumminkin
levitti eteen koko joukon virallisia kommunistisia järjestöjä ja yhteyksiä.
Pohjois-Korea, Kuuba, Vietnam ja Kiina vallassaolevia kuitenkin puuttuvat, ja eikös Anatoli Lukashenka Valko-Venäjänkin lueta niihin.
Lisäksi Venäjällä on oppositiossa useakin kommunistinen puolue.

Ja vielä semmoien lisäys, että Iso Poika Bushin omassa kotimaassa
edelleenkin lie olemassa virallien kommunistinen puolue. Ikärakenne siinä kuitenkin taitaa olla huomattavan korkea.

Euroopan konservatiivien varoitus viime eurovaalien aikaan: Eurooppaa uhkaa kommunistinen salaliitto. Sillä kuten jokainen partiolainen on aina partiolainen, myös jokaien kommunisti laskien mukaan vuodet pioneerijärjestössä, on aina kommunisti. Tämän uskonvahvistuksen saatuaan lierikin on hyvä jatkaa.
Puuttuu tuosta listasta myös Laos´n puolue. USA:n on kyllä mainittu. Tuo lista on linkistä jonka esitin alla, sieltä pääsee noiden puolueiden kotisivuille. Venäjää ei ole tosiaankaan esitetty. Johtuneeko perinteistä? Tuo Vladimir Iljitsin suomessa esiintyvällä SKP: seuraajalla ei ehkä ole välit kunnossa Venäjän kanssa. Sama se oli edeltäjä SKP enemmistön kanssa. Kepu:llakin oli paremmat yhteydet sinnepäin, juhlapuheista huolimatta.

Lierik nousee taisteluun, kommunismin aika koittaa!Joo, eiköhän tässsä aatteen valo ala ainakin kohta hehkua.

Lenin sanoi: Kommunismi on neuvostovalta + sähköistäminen.

Lenin, rauha hänen muistolleen, ja hänen seuraajansa saavuttivat tuon. Mutta, sähkö jäi, valta kaatui, tarvitaan laajempi näkemys.

Lierikki Riikonen

Mestariampuja PiPi
Sirmakka® herättää todellisuuteen.

Kun kupla puhkeaa ja veronmaksajat tajuavat että heitä on kustu silmään jo viisitoista vuotta, 90-luvun ja nykyiset

VALLANKÄYTTÄJÄT OVAT TIENSÄ PÄÄSSÄ

sirPRESS | Markku Rouhiainen 290406 PIIRROKSET Deski Finland KUVAT Eduskunta, Sitra, arkistot

g Siksi ja vain siksi he antavat ymmärtää puuhaavansa kaiken aikaa jotain hyödyllistä, että kansalaisten huomio pysyy pois kansakunnan alasajon todellisista syistä. Totuus on jo paljastettu. Tarvitaan aikaa että se ymmärretään. Tarvitaan aikaa ennen kuin virkavallan väärinkäyttäjät sekä kaikki eduskunnat ja hallitukset 90-luvun alusta lukien yhtenä aamuna heräävät poliittisessa hirressä ja uraputkensa umpipäässä.

Pääministeri Esko Aho ja valtiovarainministeri Iiro Viinanen ilmoittivat pankkikriisin puhjettua pankeille, että kaikki vähänkin "arveluttavat" yrityslainat voidaan irtisanoa nipussa. Valtio korvaa kaiken verovaroilla, viimeiseen penniin. Ja niin kaadettiin 70 000 pk-yritystä, yhtä monta yrittäjää ja reilusti yli 100 000 takaajaa. Suurin osa heistä on yhä elinkautisessa velkavankeudessa. Heidän maksetut velkakirjansa jätettiin rikollisesti mitätöimättä. Ne myytiin ulkopuolisille sijoittajahemmoille viiden prosentin pääomahinnalla, ja nyt hemmot rahastavat ulosottojärjestelmän ilmaisella avulla alkuperäisiä velkasummia täysimääräisinä itselleen 16-18 % korkoineen. Alkuperäisille velallisille ei edes tarjottu mahdollisuutta lunastaa velkansa viidellä prosentilla, vaan heidät syöstiin henkisen kansanmurhan kotimaiseen auschwitziin. Ainakin 14 500 ex-yrittäjää, ex-velallista ja takaajaa teki itsemurhan. Lopuilta kiellettiin työ ja yrittäminen, koska tyhmä kansa ei tajunnut tulevansa ryöstetyksi vuosikymmenten ajaksi. Satojen tuhansien pakkotyöttömien ja elinkautisen velkavankijärjestelmän ylläpito maksaa useita kymmeniä miljardeja euroja joka vuosi! Esko Aho oli vähällä tulla valituksi presidentiksi, mutta äänestäjät menivät ojasta allikkoon. Viinanen on vielä 2000-luvulla jaksanut räkyttää kaadettuja yrittäjiä hölmöiksi.

Pääministeri Paavo Lipponen jyräsi kahdeksan vuotta kansakuntaa kirjaimellisesti päin helvettiä. Vain eliittiä paapottiin ja paapotaan edelleen. Valtiovarainministeri Sauli Niinistö sanoi budjettiriihessä 2000, että massatyöttömyys on turvattava. Kun on riittävä määrä työttömiä, jokainen työpaikka tuntuu armopalalta eikä ensiksi tule mieleen ryhtyä vaatimaan palkankorotuksia. Kun on riittävä määrä duunareita kortistossa, he eivät ala heti vaatia veronalennuksia, koska heidät elätetään verovaroilla. Valtiovarainministerit Antti Kalliomäki ja Eero Heinäluoma jatkavat Lipposen viitoittamaa tietä. Heinäluoma ilmoitti vapun alla, että valtion "ylimääräiset" miljoonat eivät riitä köyhille, eläkeläisille tai sairaille. Miljoonat käytetään "tulevien sukupolvien hyväksi". Presidentti Martti Ahtisaari luovutti muruset palkkioistaan työttömille ja koki olevansa hyväntekijä. Ahtisaari ei ryhtynyt toimiin, että virkavallan väärinkäyttö lopetetaan ja virkamiespäätöksillä ei ylläpidettäisi pakkotyöttömyyttä.

Presidentti Mauno Koivisto järjesti toukokuussa 1992 oikeuslaitoksen tuomareille konklaavin Linnassa. Kahden todistajan mukaan siellä käskytettiin, että pankin ja velallisen ollessa käräjillä vastakkain, pankin on voitettava. Presidentti Tarja Halonen julisti konklaavista kirjoitetun muistion salaiseksi Koiviston pyynnöstä. Jos muistio kestäisi päivanvalon, siinä ei olisi salattavaa. Halonen haukkui köyhyydestään valittajat iltaruskon maalareiksi. Korrektia toimintaa Rouva Tasavallan presidentiltä! Oikeusministeri Johannes Koskinen on todennäköisesti Suomen historian kallein ministeri. Koskinen rakensi Pankkiyhdistyksen sanelun mukaan elinkautisen velkavankijärjestelmän. Koskinen harhautti koko eduskunnan puhuessaan, että "velkojien saatavat on turvattava riittävän pitkällä ennustettavuudella". Ne turvattiin kuitenkin jo kymmenen vuotta aikaisemmin verovaroilla. Sijoittajahemmot eivät ole laillisia velkojia, koska he eivät ole koskaan rahoittaneet nykyisiä uhrejaan. Koskisen rakentaman ansan vuoksi tulonsiirto toimii nyt kymmenien tuhansien ikääntyneiden syrjäytettyjen kohdalla köyhiltä rikkaille - ja ulosottotoimi hoitaa käytännön ryöstelyn maksutta! Sivistysmaissa ilmiötä kutsutaan valkoiseksi orjakaupaksi. Vaikka palkan/eläkkeen ulosmittausosuutta on mahdollista alentaa pienemmäksi kuin kolmannes, ainakin Joensuun kihlakunnanvouti väittää että ei voi. Oikeuskansleri Paavo Nikula ei koskaan puuttunut pankkien laittomaan vakuuksien hävittämiseen eikä laittomaan maksettujen velkakirjojen mitätöimättä jättämiseen. Nikula tai eduskunnan oikeusasiamies Riitta-Leena Paunio ei ole koskaan puuttunut kantelutieteatteriin jossa kantelija saa itselleen oikeutta avin aniharvoin. Nikula ei puutu ylipäänsä yhtään mihinkään niin että kansalainen kokisi saavansa oikeutta. Työministereitä ei ole otettu tähän vahakabinettiin, koska työministerit ovat Suomessa vain hallituksen kumileimasimia. Heille kauhotaan joka vuosi niin paljon miljoonia, että osa jää aina käyttämättä. Ja nekin jotka käytetään, tuhlataan harakoille. Virkamies on yhä aina oikeassa, myös ollessaan väärässä. Valtakunnansyyttäjänvirastossakaan ei noudateta perustuslakia. Virasto on ilmoittanut, että pakkotyöttömän oleskelu esimerkiksi Haaparannassa tai Tallinnassa on törkeä petos! Sosiaalitoimistoissa työntekijät saavat jättää täytäntöönpanematta tekemiään maksupäätöksiä, jotka sitten maksatetaan tuensaajilla. Miljoona suomalaista - kansanviidennes - on syösty yhteiskunnan ulkopuolelle, elävinä haudattaviksi. Kansanterveys on romahtanut ja terveydenhuoltopalvelut ajettu alas. Mielialalääkkeiden kulutus on viisinkertaistunut ja joka neljäs lapsi on mielenterveyshoidon tarpeessa, sitä kuitenkaan saamatta.

http://groups.msn.com/Suomiparemmaksi/omawebsivu12.msnw

http://vanhemmat.com/phpbb/viewtopic.php?t=534

Mestariampuja PiPi
Pääministeristä eduskunnan puhemieheksi kohonnut ja samalla valtakunnan hierarkiassa kolmossijalta kakkoseksi noussut PAAVO LIPPONEN sai Ylen kameraryhmänkin retkuun aloittaessaan maakuntamatkojensa sarjan 2003 eduskunnan Mercedes-Benz -tila-autolla Helsingin Kontulassa. Se oli maakuntamatkojen ensimmäinen ja viimeinen kohde. Urbaanilegendana kerrotaan syy kiertueohjelman äkkiloppuun. Lipponen on tottunut sekä lähtemään että palaamaan matkoiltaan Helsinki-Vantaan lentoaseman VIP-tilojen kautta, eikä Mercedes-Benz mahtunut sen ovista.

Pelkästään lentoaseman VIP-palvelut maksavat vuosittain yli 20 000 euroa.

Lipponen teki 2005 puhemiesten matkustusennätyksen
Kotimaankaan juhlinnassa ei säästelty

sirPRESS Markku Rouhiainen 040206 | Iltalehti

g Eduskunnan puhemies elää, hallitsee ja matkustaa kuin kuningas, perheineen ja veronmaksajien rahoilla, kertoo viikonvaihteen Iltalehti helmikuun alussa 2006.
Puhemiehen omilla web-sivuilla kerrotaan, ett¤ Lipposella on avustajinaan sihteeri, erityisavustaja, viestintäavustaja ja kansanedustajan avustaja. Lisäksi hänen käytössään on autonkuljettaja ja kaksi turvamiestä, joista vähintään toinen seuraa mukana Lipposen matkoilla. Myös viestintäavustaja kuuluu matkavarustukseen. Koskaan aiemmin eduskunnan puhemiehellä ei ole ollut omia turvamiehiä eikä viestintäavustajaa.

Puhemiehen virka-auto on Mercedes-Benzin S-sarjan lippulaiva. Hinta on noin neljännesmiljoona euroa, mutta panssaroituna versiona hintaa kertyy noin 0,6 miljoonaa euroa. Lisäksi valtio maksoi itselleen auton arvonlisäveron. Tarja Halosella on samanlainen. Hierarkian kolmosella Matti Vanhasella on BMW:n lippulaiva.
Lipponen teki viime vuonna kymmenien kotimaanmatkojen lisäksi yli 20 ulkomaanmatkaa mm. Australiaan, Pariisiin, New Yorkiin ja Etelä-Afrikkaan. Australiassa ja Etelä-Afrikassa mukana oli myös PÄIVI LIPPONEN, verovaroilla tietenkin. Kesälomaa on täydellä palkalla 12 viikkoa ja talvilomaa neljä viikkoa. Iltalehden mukaan eduskunnan käytettävissä on kirjanpidon kannalta menojen ja kuittien esittäjien tarkasti yksilöimä tietokoneohjelma, mutta sitä ei ole otettu käyttöön "hyvin korkean tahon" vastustuksen takia. Niinpä Lipposenkin kuitteja on äärettömän hankalaa poimia kaikkien yhteisestä kuittimapistosta. Korkealla taholla tarkoitetaan Lipposen itsensä lisäksi eduskunnan pääsihteeriä SEPPO TIITISTÃ, joka järjesti viime vuonna kansliansa pikkupomojen kanssa yli 10 000 euron Tukholman-risteilyn.
Yleisen käytännön mukaan menotositteisiin on merkittävää tarjoilun sisältää ja kaikkien vieraiden nimet, mutta Lipposen tositteissa riittää selitykseksi esimerkiksi vierastapaaminen. Lipponen vaatii mukaansa turvamiehen myös yksityisillä ja perheensä lomamatkoilla. Tällainen matka tehtiin mm. Thaimaahan. Iltalehden mukaan Lipposen turvamiesten pelkät ylityöt maksoivat viime vuonna noin 35 000 euroa.
Lipposen, viestintäavustajan ja turvamiehen lennot Helsingistä New Yorkiin ja takaisin maksavat lähes 9 300 euroa kerralta. Viime vuoden ulkomaanmatkojen kulut olivat yli 350 000 â‚. Kolmen puhemiehen pullotavarana hankitut "edustustärpätit" maksoivat toissa vuonna 24 000 euroa.
Kesällä 2003 Lipponen perheineen teki eduskunnan tila-autolla kuljettajineen kolmisenkymmentä lomamatkaa veronmaksajien kustannuksella.
Lipponen täyttää 65 vuotta huhtikuun 23. päivänä. Hän on ilmoittanut jättäytyvänsä eduskunnasta meneillään olevan kauden päättyessä.

http://www.youtube.com/watch?v=OlFb3cUD ... ed&search=

Nämä ovat täysin toisarvoisia juttuja joita iltapäivälehdissä kirjoitellaan. Ei noilla menoilla valtiota saa nurin vaikka ne olisi tosiakin. Minusta noi on normaalia viranhoitoa. Iltasanomissa oli kerran juttu kuinka Lipponen vei lapset päivähoitoon virkaautolla kesken työpäivän. Lehden mukaan Lippsen olisi pitänyt mennä virkaautolla kotia ottaa oma auto ja viedä sillä lapset hoitoon ja sitten tulla takaisin ja jatkaa virkautolla siihen suuntaan mistä just tuli omalla autolla. Ihan naurettavia juttuja, miten ihmiset on niin jumalattoman tyhmiä että kiinnittävät edes tollasiin huomiota?
EU:ssa sitä vastoin katoaa vuosittaan satoja miljaardeja rahaa eikä iltapäivälehdet kirjoita niistä mitään. EU:n butjettiin jopa lisätään muutama satamiljoona rahaa sen takia koska se kuitenkin KATOAA JONNEKIN.
EU;n toimia meidän pitäsi seurata eikä noita toisarvoisia juttuja, varinkin kun ne ovat normaaleja edustusmenoja joita on joka ikisessä maassa, suomi on näissäkin menoissa häntäpäässä.

Ehkäpä ne sinulle ovat toisarvoisia. Niille niillä on merkitystä, joilla ei ole autoa ei valtion eikä omaa ja joiden jääkaappi vuodesta toiseen ammottaa tyhjyyttä.

Mielelläsi tietenkin näet kerjäläisiä tienposkilla kuin annat noiden roistojen tulla alas tuolta rahakasojen päältä, sehän on tietty teille per...nuolijoille.

No. odotan kommenttiasi tästä:

http://vanhemmat.com/phpbb/viewtopic.php?t=534

lierik

Härski

Ja molemmille kapitalismin vihollisille vielä huomioitavaksi
Härskin uusi avatar. Miettikääten tuonkin kansankiihoittajan
kohtaloa.

Kuka tuo on?

ArKos itse
Kas kun en ollenkaan tunnista Härskin kuvan kiihottajaa. Olisiko sittenkin kysessä joku jalkapallovalmentaja? Tai jonkin uskonlahkon saarnaaja?

Ultimate kansankiihoittaja, tikku suurvallan sormessa

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat