Seuraa 
Viestejä45973

http://paholaisen-asianajaja.blogspot.c ... ittoa.html

Kauan, kauan sitten, kaukaisessa galaksissa räjähti Kuolemantähti. Me kaikki olemme nähneet ja kuulleet tarinat siitä mitä tapahtui. Nyt, vuosien kuluttua tapahtumasta, saamme kuulla faktoja jotka asettavat koko "Virallisen selityksen" kyseenalaiseksi. Tässä lista asioista joihin Imperiumi tai "Kapinaliitto" eivät osaa antaa selityksiä.

1) Yksikään Kuolemantähti ei ollut tuhoutunut nähdyllä tavalla ennen Kapinaliiton oletettua hyökkäystä. Miten se siis voi olla mahdollista?

2) "Ketjureaktioon perustuva protonitorpedo"-teoria ei perustu mihinkään faktaan. Eräs Hutt mekaanikko on kertonut, että vastaava voisi tapahtua vain jos joku heittää jakoavaimen voimageneraattoriin.

3) Ketjureaktion aloittamiseen tarvittava oletettu kohdealue on vain 2 metriä halkaisijaltaan. Se on aivan liian pieni protonitorpeedon maaliksi.

4) Teknisten tietojen mukaan Kuolemantähdellä oli tarpeeksi tulivoimaa pitää kokonaisia laivastoja etäällä, mutta kuitenkin kourallinen kapinallisten hävittäjiä onnistui lennellä sen pinnalla. Miten se voi muka olla mahdollista?

5) Useiden kertomusten mukaan Kuolemantähdellä kuului useita räjähdyksiä ennen sen tuhoutumista. Nämä raportit eivät sovi yhteen minkään protonitorpeedon aiheuttaman räjähdyksen kanssa!

6) Itse Keisarista seuraava - Darth Vader - oli paikalla Kuolemantähdellä. Mutta kuitenkin "sopivasti" Kuolemantähden räjähtäessä hän on 'ulkona TIE-hävittäjässä'. Mikä yhteensattuma! Muutaman kuukauden kuluttua Vader tappaa useita kenraaleja ja amiraaleja jotka esittävät liikaa kysymyksiä.

7) Erään rahtialuksen vara-apupilotti on sanonut, että Kuolemantähdellä ollut kanjoni on aivan liian pieni lentämiseen. Valokuvista selviää, että siellä on todellakin liian vähän tilaa lentämiseen, ja vaikka joku yrittäisikin, niin siellä on myös turbolaser-torneja pitämässä huolen ettei siellä kauaa lennellä.

8 ) Edellämainittu Darth Vader on Kuolemantähden tuhoajaksi mainitun Luke Skywalkerin isä. Sattumaako?

9) Vaikka Kuolemantähden tuho oli vain muutamien tuntien päässä, niin tuo Luke Skywalker oli Kuolemantähdellä!!!

10) Muut lähteet osoittavat, ettei Luke Skywalkerilla ollut pätevää lentäjänkoulutusta. Kuitenkin hän muka pystyi lentämään X-siipi hävittäjällä?

11) Darth Vader lensi muka kapinallishävittäjien perässä, mutta ei onnistunut havaitsemaan "voima" kyvyillään takaa tullutta Correliaanin rahtialusta joka tulitti kohti Imperiumin hävittäjiä?

12) Jotkut raportoivat samaisen Correliaani rahtialuksen olleen paikalla molempien Kuolemantähtien "räjähtäessä". Mitä, tai ketä, se kuljetti?

13) Kapinaliitto on julkaissut nauhat hävittäjien lennonvalvontakeskuksesta. Nauhoista kuullaan seuraavaa:
Rebel Base Intercom Voice: "His computer's off. Luke, you switched off your targeting computer. What's wrong?"
Luke: "Nothing. I'm all right."
Edelliset hyökkäykset Gold ja Red laivueiden hävittäjillä eivät tuottaneet tulosta, mutta tämä poika jolla ei ollut kokemusta, eikä edes maalinhakutietokonetta päällä, onnistui muka tuhoamaan Kuolemantähden?

13) Vain pari kuukautta ensimmäisen Kuolemantähden tuhoutumisen jälkeen ilmestyy toinen Kuolemantähti! Selvästikin Keisari oli suunnitellut tämän etukäteen.

14) Kuin sattumalta niin Luke Skywalker kuin Darth Vader olivat saman salaperäisen Kenraali Kenobin alaisia.

15) Kenraali Kenobin sanotaan kuolleen Kuolemantähdellä, mutta hänen ruumiista ei ole mitään todisteita!

Todisteet kertyvät jatkuvasti. Lisään tähän listaan vielä tällä viikolla muita selittämättömiä faktoja jotka sotivat meille pakkosyötettyä versiota vastaan. Mm. Kuolemantähteen rakennusvaiheessa asetetut räjähteet, eewokien selittämätön kyky voittaa Keisarin eliittijoukot ja erään rikollisjärjestönjohtajan salaperäinen kuolema Tatoiinella otetaan käsittelyyn.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (6)

16. Koko 43. kerros oli tyhjennetty olematonta remonttia varten juuri ennen Darth Vaderin vierailua.

17. Kuolemantähden teräspalkit katkaistiin lasermiekoilla ja suorittajina oli salaperäiset JEDI-antiritarit, jotka häipyivät paikalta linnuiksi(pulut) naamioituneina.

18. Keittiön Suur-kokkia ei ole vieläkään löydetty vaikka hän oli ollut kuukauden sairaslomalla Kuolemantähden räjähdettyä.

19. HUOMATKAA: Kuolemantähdellä ei työskennellyt räjähdyshetkellä yhtään Pankkiiria, Psykiatria tai Rahoituskeinottelijaa. juutalaiset olivat kadonneet paikalta kultaharkkoineen jo ennen JEDIantisankarien ilmaantumista.

Advocatus Diaboli
6) Itse Keisarista seuraava - Darth Vader - oli paikalla Kuolemantähdellä. Mutta kuitenkin "sopivasti" Kuolemantähden räjähtäessä hän on 'ulkona TIE-hävittäjässä'. Mikä yhteensattuma!

Aivan, varsinkin, kun kyseessä sattui olemaan aivan uudenmallinen, suojakilvillä ja hyperajolla varustetun TIE-hävittäjän prototyyppi. Näin Musta Lordi ei jäänyt avaruuteen jäätymään, toisin kuin muut tuhosta mahdollisesti selvinneet (ja mahdollisesti jotakin ylimääräistä nähneet?) TIE-pilotit.

Tässä vielä seikkoja, jotka eivät täysin käy ilmi "virallisesta" tarinasta:

20) Pari kuukautta ensimmäisen Kuolemantähden tuhon jälkeen Vader aloitti uuden projektin, jolle Kuolemantähden tuho antoi hyvän syyn: hän alkoi rakennuttaa tulevaa henkilökohtaista lippulaivaansa Executoria, ensimmäistä uutukaisista Supertähtituhoojista, joita piti tuleman kokonainen laivastollinen. Avaruustelakat tekivät isoa bisnestä. Kuinkahan paljon Vaderin ja Palpatinen hallussa oli Fondorin telakoiden ja tähtituhoojia valmistaneen Kuat Drive Yardsin osakkeita?

21) Rakennusprojektin yhteyteen Vader punoi juonen, jonka avulla hän sai houkuteltua laivaston epäluuloiset upseerit ansaan ja nitisti heidät sitten pettureina päästen näin kerralla eroon useista sotalaivaston sisäisistä vastustajistaan. Nämä tietenkin korvattiin Vaderille ja Keisarille uskollisilla yksilöillä.

22) Ensimmäisen Kuolemantähden tuhoajaksi epäilty Vaderin poika nähtiin käyskentelemässä Executoria rakentaneella telakalla Fondorissa isänsä itse rakentaman protokolladroidin ja myös tämän aiemmin käyttämän R2-yksikön seurassa ja olleen yhteydessä edellä mainittuihin upseereihin, kuitenkin "kadoten" paikalta vain hetkeä ennen kuin Vaderin johtamat iskujoukot pidättivät upseerit.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

23) Hyökkäyksen alkaessa kuolemantähdellä, eräs stormtrooper kommentoi "Maybe it's a drill" eli suomeksi "ehkä se on pora".
KUVA
Näkikö kyseinen stormtrooper mahdollisesti jonkin generaattoriin(?) kiinnitetyn ylinmääräisen poraa muistuttavan laitteen? Oliko tämän salaperäisen laitteen tarkoitus mahdollisesti tuhota generaattori oikella hetkellä?

1) Yksikään Kuolemantähti ei ollut tuhoutunut nähdyllä tavalla ennen Kapinaliiton oletettua hyökkäystä. Miten se siis voi olla mahdollista?

Koska kuolemantähti oli voittamaton tähän mennessä, olisi maksanut liikaa tuhota tähti vain kokeillakseen miltä se näyttää.

Protonisuihkujen massakiihdyttäjän käpertynyt energia on voinut avautuessaan kohdata ulkoisen paineen joka sai tähden räjähtämään kyseisellä tavalla. Tätä ei voi matemaattisesti pois-sulkea.

6) Itse Keisarista seuraava - Darth Vader - oli paikalla Kuolemantähdellä. Mutta kuitenkin "sopivasti" Kuolemantähden räjähtäessä hän on 'ulkona TIE-hävittäjässä'. Mikä yhteensattuma! Muutaman kuukauden kuluttua Vader tappaa useita kenraaleja ja amiraaleja jotka esittävät liikaa kysymyksiä.

8 ) Edellämainittu Darth Vader on Kuolemantähden tuhoajaksi mainitun Luke Skywalkerin isä. Sattumaako?

Tämä on normaalia lajiutumista.

On se hyvä että löytyy ihmisiä jotka käyttävät aikaansa hyödyllisesti. Oletteko yrittäneet muuten ikinä keksiä ikiliikkujaa? Yllättävän haastava tehtävä varsinkin jos rakennusaineena saa käyttää vain puupalikoita.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat