Seuraa 
Viestejä45973

Näin sekobolde-eläkeläisenä en ole pystynyt suoriutumaan tästä tehtävästä edes mielialalääkkeiden voimalla. Onko minussa suurempikin vika?

post scriptum

Jokainen itseään kunnioittava tiedemieshän tietää, että tenttikirjojen tms. vertailu on korrespondenssiteoriaa, mitä yksikään vakavasti otettava filosofi ei voi hyväksyä oikean tiedon lähteeksi.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (7)

Miksi sinun pitäisi kuunnella tunti jumalanpalvelusta, jos se ei sinua huvita?

Sekoboltsieläkeläisenä saa ja voi tehdä mitä tykkää. Toimeentulosta ei tartte huolehtia ja hullunpaperit on valmiiksi!

Mielialalääkkeet korjaavat aivoaineenvaihduntaa, elämänilo pitääkaivaa esiin itse

Mummo
leikinopiskelija

lierik
Seuraa 
Viestejä4922

Jaak. 1:27

Puhdas ja tahraton jumalanpalvelus Jumalan ja Isän silmissä on käydä katsomassa orpoja ja leskiä heidän ahdistuksessaan ja varjella itsensä niin, ettei maailma saastuta.

Lierikki Riikonen

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sain viime yönä 83-vuotiaan naisvampin punastumaan karaoketapahtumassa. Olen onneni kukkuloilla. En tehnyt treffejä kirkon rappusille, niinkuin joskus syntisessä nuoruuteni elämänivaiheessa.

Non pasera.

joskus sitä on tullut istuskeltua kun rippileimoja pitänyt kerätä sosiaalisen paineen alaisena ja vailla tietoa prometheusleiristä.

Luin tämän taikakoneen avulla Raamatut (kolme suomennosta ja yhden ruotsinkielisen). On hieman vaikea ymmärtää, mistä ihmiset joskus puhuvat.

onhan sitä itsekin kirkosa käyty rippikoululeimojen vuoksi. Ei se Jumalanpalveluksen kuunteleminen mielestäni mitään kidutusta ole,taustallahan tuo menee,kun syö aamiaista.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat