Seuraa 
Viestejä45973

Mielestäni keskustelukulttuuri tällä foorumilla on epäreilua. Ihmiset laittavat linkkejä artikkeleihin, joita ei ymmärretä ja toteavat linkkien tukevan heidän näkemystä. Eräs esimerkki on tässä:

TaivaanrannanMaalari
Savor voisitko valottaa kuinka tämä sinun teoriasi on parempi tieteellisessä mielessä kuin valalla oleva yleinensuhteellisuus teoria? Voisitko osoittaa matemaattisesti että sinun teoriasi postulaatit antavat tarkemmat/paremmat liikeyhtälöt kuin yleinensuhteellisuusteoria.

Ilmeisesti sinulla on tiedossa jo mitenkä yleisensuhteellisuus teorian liikeyhtälöt ratkaistaan, mutta ajattelin nyt kuitenkin muistuttaa sinua niistä alla olevilla linkillä,

http://scienceworld.wolfram.com/physics/EinsteinFieldEquations.html

ja jotta et olisi unohtanut tensori laskentaa laitan vielä pikakertauksen siitä

http://mathworld.wolfram.com/Tensor.html

Ja Savor, vähennä sitä liiman haistelua.

Ei näin. Ei todellakaan näin!

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (7)

Nechimide
Seuraa 
Viestejä14249

Kävisikö selitykseksi se, ettei nyt olla suomi24.fi:ssä?

Ymmärrän kyllä pointtisi, mutta kaikilla ei välttämättä ole halua tai aikaa soveltaa Occamin partaveistä joka ongelmaan.

Syytä vaikka käsittämättömään jargonhumppaan sosiaalistavaa äärimmäisen eriytynyttä eliittiyliopistoinstituutiota.

En yleensäkään äänestä ja nyt ei ole edes oikeaa vaihtoehtoa.

Se, että joku ei ymmärrä linkin sisältöä, ei tarkoita sitä etteikö moni muu ymmärtäisi.

Täällä on joukossa matematiikkaneroja, joille tuollaiset yhtälöt ovat varmasti jokapäiväistä leipää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Epäreilumpaa on se, että jotkut suoltavat tänne sellaista saastaa, jota ei tieteeksi edes etäisesti voi kutsua. Se, ettei ymmärrä ns. "oman alan" lähdeviitteen sisältöä, kielii alanvaihdoksen tarpeellisuudesta. Lainausmerkit sen takia, että tämä Savor nyt ei ole paljastunut oikein minkään alan taitajaksi. Ja miten hän voisikaan, jos ei hänellä ole minkään alan perustietojakaan.

Äänestyksen perusteella vaikuttaa siltä, että kansan näkemyksen mukaan tämä ei ole reilua. Erityisen huvittavaksi tilanteen tekee se, että reiluna tilannetta pitävillä ei ole käsitystä siitä, miksi he ajattelevat näin.

lierik
Seuraa 
Viestejä4922
asdf
Aika kattava otos tässä gallupissa.

5 ääntä mahdollisesta 5354:stä nyt.

En ole havainnut keskusteluissa epäreiluutta. Eihän tämä nyt ole peruskouluopetusta, jossa tavoitteena ollee, että kaikki ymmärtävät kaiken.

Lierikki Riikonen

Pikku Gen
Seuraa 
Viestejä3210

Korjatkaa nyt ihmeessä jos olen väärässä, mutta eikö "keskustelu" noinniinkuin oletusarvoisesti sisällä sen implikaation, että ihmiset voisivat, hyvänen aika, olla kenties jopa eri mieltä keskenään? Että keskustelua ei olisi se, että yksi sanoo asian A ja muut hymistelevät perässä, kunnes joku sanoo asian B, jota kaikki puolestaan hymistelevät? Keskustelukulttuuriin siis sisältyisi oletusarvoisesti se, että asiasta syntyy keskustelua?

Toki keskustelun taso voi vaihdella, mutta se taas on toinen juttu.

"Ubi est actio hic?" Missä täällä on säpinää?

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat