Seuraa 
Viestejä45973

author="<a href="http://www.itviikko.fi/page.php?page_id=15&amp;news_id=200612634&amp;rss=8">IT-viikko</a>" kirjoitti:

IRC-Galleria koetteli TNS Gallupin mittausjärjestelmää

Sivuliikenteeltään Pohjoismaiden suurin verkkosivusto löytyy Suomesta. TNS Metrix -tulospalvelussa julkistettujen lukujen perusteella IRC-Galleriasta ladattiin viikon 36 aikana 384 miljoonaa sivua.
...(Juttu jatkuu. Lukekaa loput linkistä, jos kiinnostaa)

Lista Suomen suosituimmista nettisivuistoista:

[code:1z9twltx]
1 MSN.fi 1 471 849

2 MTV3 1 109 862

3 Suomi24.fi 846 127

4 Ilta-Sanomat 743 715

5 Iltalehti 740 692

6 YLE 724 785

7 Helsingin Sanomat 479 830

8 Eniro.fi 379 934

9 Telkku.com 374 626

10 Huuto.net 327 433

[/code:1z9twltx]

Lähde
(Tuon "Lähde-linkin alareunassa on huomautus, että viikolla 37 sitä mainostettua IRC-galleriaa ei ole luokiteltu ollenkaan)

Tällä viikolla rakas Tiede-sivustomme komeilee sijalla 50! Yllättävän korkealla, minusta.

Mutta kuinka monessa TopTen listan sivustolla sinä vierailet päivittäin viikoittain?

Minun päivittäisestä listastani puuttuvat kokonaan MSN, Eniro, Suomi24 ja Huuto (niissä en vieraile oikeastaan koskaan, ei ole tarvetta - MSN, mikä se on??). Olen uutisfreakki, siksipä listan numero 58 (Ampparit.com) on minulla koko ajan auki, uutiset päivittyvät mukavasti, ja siksi vierailen lähes kaikilla uutissivustoilla ainakin kerran päivässä.

Muitakin kiinnostavia linkkivinkkejä voisi ketjuun lisäillä.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (18)

Ding Ding
Seuraa 
Viestejä9031

Tuossa mittauksessa ovat ilmeisesti mukana vain yritykset jotka ovat itsensä sinne ilmoittaneet, vai? Mukana on kaiken kaikkiaan vain 130 sivustoa.

Suurten kaupunkien ja yliopistojen sivustoja ei mukana näytä olevan lainkaan.

Ding Ding
Tuossa mittauksessa ovat ilmeisesti mukana vain yritykset jotka ovat itsensä sinne ilmoittaneet, vai? Mukana on kaiken kaikkiaan vain 130 sivustoa.

Suurten kaupunkien ja yliopistojen sivustoja ei mukana näytä olevan lainkaan.

Olet oikeassa, näin on. Luin jutun huolimattomasti!

PS. Mites se matkailukilpailu? Tee vaikka uusi topicci siitä tai heitä YV:llä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Veikkaanpa että tilastot ovat vääristyneet ainakin tuon MSN.fi-sivuston kohdalla. Tuo MSN-sivustohan on usein oletussivuna Microsoftin tuotteissa, joten se ohjaa ihmiset automaattisesti tuolle sivulle. Mutta ettäkö ihmiset vapaa-ehtoisesti itse kirjoittaisivat tuon osoitteen selaimen osoiteriville? Vähän epäilen.

En tiedä oliko Google tuossa selvityksessä mukana, mutta uskoisin että Google.fi on aika suosittu sivusto.

Mielenkiintoista sinänsä, mutta omalla kohdallani tuo lista menisi jotakuinkin juuri ylösalaisin. Huuto.net ja Telkku.com -sivuilla vierailen ehkä useimmin noista vaihtoehdoista. Nykyään en juurikaan eri sanomalehtienkään sivuilla käy, koska kätevimmin suomenkieliset uutiset löytyvät useita uutispalveluita käyttävältä Ampparit.com-sivustolta, josta löytyy myös tv-ohjelmatiedotkin. Myös ulkomaisten sivustojen RSS-uutisfeedejä tulee käytettyä.

Ding Ding
Seuraa 
Viestejä9031
Nukkumatti
PS. Mites se matkailukilpailu? Tee vaikka uusi topicci siitä tai heitä YV:llä.

Syksy on näköjään alkanut joten pitänee aloittaa kilpailun työstäminen.

Olenkin jo ostanut uuden karttakirjan.

MSN.fi - ei päivittäin, mutta Hotmail - tilillä ja kuulun muutamiin yhteisöihin.

Telkku.com - joka päivä

Iltasanomat
Iltalehti

Sonera.fi - omat-sivut palvelussa on Fonecta Finder ja MOT 21 kielen sanakirja. Melkein päivittäin. (Eniroa en siksi tarvitse)

Terveysportti on aloitussivuni, sieltä etsin Pharmaca Fennican tiedot ja ICD-10 diagnoosit. Diagnoosit löytyvät sieltä helpommin kuin potilasohjelmastamme. Lisäksi monia lääkäriportaaleja, mutta niitä ei nyt kysytty eikä;

http://www.HS.fi
http://www.kauppalehti.fi/4/i/etusivu/
http://www.taloussanomat.fi
http://www.yle.fi/opinportti/kieliportti
http://www.canaldigital.fi (kaikki canal digitalin TV-ohjelmat-vaatii kirjautumisen)
http://www.helsinki.fi (Helsingin kaupungin ja yliopiston sivut)
http://www.espoo.fi (luottamushenkilönä ajankohtaisia asioita)

salai
Seuraa 
Viestejä8890

Suomustimet aukenevat vihdoinkin silmistäni!

Ihmettelin aikoinaan, mitä suuri guru -GZ- tarkoitti käyttäessään kunnioittavia ilmauksia: galleriatytteleitä/tytzyt tai jopa peräti osuvasti viitatessaan 12-vuotiaisiin irc-gallerian teinihuoriin.

Hän jätti silloin vastaamatta, pitäen asiaa ilmeisesti itsestään selvänä. Oliko siis kyse tästä Pohjoismaiden suosituimmasta sivustosta?

Mitä tahansa edellä esitetyistä väitteistä saa epäillä ja ne voidaan muuttaa toisiksi ilman erillistä ilmoitusta. Kirjoittaja pyrkii kuitenkin toimimaan rehellisesti ja noudattamaan voimassa olevia lakeja.

Uutisnarkomaani minäkin. Mutta Ampparit on ihan tuntematon. Miksi Nukkis juuri se on valittusi?

Huudot ja telkut jäävät Mummotta, mutta http://news.bbc.co.uk/ klikkautuu monesti päivän mitaan. Blogikoukkuunkin olen jämähtänyt.

Seuraan uutisia pääosin suomeksi ja käyn myös monien lehtien sivuilla. Käytän telkkaritietoihin Elisan palvelua: http://elisa.net/elisatv/tvjaradio/tv/ se on paljon parempi kuin tuo telkku.com.

Tuo msn.fi on korni, siinä näkee ettei suurin osa käyttäjistä osaa säätää selaintaan yhtään. Fonttikin on varmaan kissan kokoista Times new romania.

Itselläni ei ole mitään aloitussivuna, blanko sivu. Kotisivuna taitaa olla Ylen uutiset mutta ei sekään aukea kuin painamalla kodin kuvaa Safaristani. Olisipa aika tyhmää jos uusi tab avaisi apple.fi -sivun. Tabit ovat selainten paras keksintö.

Ding Ding
Asimov
Seuraan uutisia pääosin suomeksi ja käyn myös monien lehtien sivuilla. Käytän telkkaritietoihin Elisan palvelua: http://elisa.net/elisatv/tvjaradio/tv/ se on paljon parempi kuin tuo telkku.com.

Millä tavoin se on parempi? Ainakin katsojien kommentit näyttäisivät puuttuvan ohjelmatiedoista.

Telkku.com on parantanut aika lailla, aluksi se oli aika kökkö - en ole seurannut. Salasanaan tarvitaan telkku.comissa 8 kirjainta, aika hankalaa.

Eihän telkku.comiin tarvitse rekisteröityä, paitsi jos haluaa tehdä itselleen suosikkilistan, jotka ohjelmat sitten näkyvät punaisina sekä lisäksi erillisenä "omat suosikit"- palkkina canal+ ohjelmasivulla.

Lisäksi elokuvista on suora hyperlinkki http://www.imdb.com - eikä vaadi rekisteröitymistä.

Nämä lisätoiminnot kuuluvat rekisteröintiin:

* Merkitse suosikiksi
* Merkitse huippuohjelmaksi
* Lisää kalenteriisi (vCalendar, ohjeet)

http://www.telkku.com/

MD
Eihän telkku.comiin tarvitse rekisteröityä, paitsi jos haluaa tehdä itselleen suosikkilistan,

Joo ei, mutta kiinnitin vain huomiota tuohon ihmeelliseen fasistiseen salasanan pituuteen. Ihan nyt kun joku hakkeroisi toisen telkku.com -tunnukset... Laittaa vielä suosikiksi minulle jumalanpalveluksen, kamalaa

Minä käytän aina kahdeksan merkkisiä salasanoja, vähintään. Yksikään niistä ei ole "password", mikä kuulemma on maailman yleisin salasana.

Erilaisia salasanoja muistettavana on lukuisia, samoin kuin pankki- ja luottokorttien tunnuksia.
Kortteja on: Visa+pankkikortti, Visa Electron, Mastercard, Amex ja Diners Club. Kaikki tunnusluvut ovat vielä pysyneet päässäni.

Puhelinnumerot ovat häipyneet, koska ne ovat muistissa kännykässä. Niin kauan kuin muistan ihmisten nimet, ongelmaa ei ole. Jos en muista enää kuka joku on, vaikka näenkin nimen, sitten onkin aika jo tehdä MMSE-dementiatesti.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat