Seuraa 
Viestejä45973

Kysely palstan miesten ryijyistä eli rintakarvoituksesta. Miten tämä liittyy tieteeseen? En minä tiedä, olkoon vaikka tilastotiedettä.

  • ylös 0
  • alas 0

Sivut

Kommentit (28)

Montakin ryijyä.
Ryijy rinnassa, ryijyt särissä ja reisissä. Ryijy perseessä.

Selässä ei oo.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Harmi. että On jonkinlainen on mennyt Muutaman haituvan edelle taas. En alan lehtiä seuraa, mutta mulla on sellainen käsitys, että nykyään taas ainakin miesmalleilla hyväksytään jonkinlainen.

Karvaa kasvaa sen verran että viimeksi Hesassa pistäytyessäni kettutytöt ruiskuttivat ylleni spray-maalia vaikka arasti huutelin että "Hei! Tämä on kaikki minua."

Eläintarhassa taas apinat osoittelivat ja hiljentyivät supattelemaan keskenään.

Meistä tolla Bonolla on kunnon ryijy, mulla (Bobilla) ei o kummonen. Äänestettiin kompromissia eli jonkinlaista.

Vaikka olenkin nainen niin on pakko kommentoida tätä ryijyaihetta.

Kyllä miehellä pitää parta olla, että se edes näyttää mieheltä (siis hyvin hoidettu, mielellään lyhyt ja puhdas naamakarvoitus), mutta selkäkarvat kyllä suoraan sanoen saavat inhon väreet kulkemaan selkää pitkin. En tiedä miksi, mutta ne vaan jotenkin ällöttävät.

Tämä siis näin sivuhuomautuksena. Jatkakaa.

En osallistu äänestykseen, kuten en koskaan tee, mutta kommentoin koska tämä on kyllin hömppää. Olen aika karvaton leuan ja sukupuolielinteni väliseltä alueelta. Karvattomuutta kuvaa se että kun viime vuosina vasemman nännini ympärille on kasvanut viisi uutta karvaa, olen pannut merkille niistä jokaisen.

Olen lukenut joskus tutkimusreferaatin jostakin jenkkilehdestä, jossa viitattiin, että karvattomuus näyttäisi korreloivan ihmisten pehmeä- tai sileäihoisuudeksi subjektiivisesti kokeman ilmiön kanssa. Yritin löytää sen, mutta en onnistunut. Muilla tietoa tutkimuksesta tai henkkoht näkemyksiä?

Vuosien kinuamisen jälkeen Pappa suostui vihdoin kesälomallaan kasvattamaan parran.

Aivan siis älyttömän komeaksi tuli hän, mutta sitten ajoi tuon naamaryijyn pois. Väitti, että sen huoltaminen oli liian rasittavaa. Ja meikä kun joka ikinen aamu neljänkymmenen vuoden ajan on maalannut naamansa! Lurju ja laiskuri mies!

Siis voiko parran huoltaminen olla raskaampaa kuin se joka-aamuinen höyläys, selittäkää mulle tämä.

Suunnittelen julmaa rangaistusta Papalle. Onko ehdotuksia?

Pikku Gen
Seuraa 
Viestejä3210

Pitäisköhän siirtyä nuorempiin miehiin? Poikaystävä kasvatti parran, muka heikkoa leukaa peittämään (ja keleet on) ja minä kun tykkään hiukan karvattomammasta variantista. Jos sellaisen löytäisi jolta on finnit lähteneet mutta parta ei vielä kasvanut... sellainen voisi olla ideaalikarvainen/ton.

Vitsi vitsinä. Kelpaisi sellainenkin, joka höylää ahkerasti.

Onko muuten sellaisesta tutkimusta, että valitsevatko karvankasvultaan huonot naiset tuuheita miehiä vai päinvastoin? Tiedän, että jos uskollinen höyläni minulta vietäisiin, näyttäisin liki ihmissudelta täydenkuun lähestyessä, ja luulisin että siksi karvaton mies viehättää. Olisi lapsiparoilla sitten edes jonkinlaiset mahdollisuudet tulla luetuksi ihmiskuntaan...

"Ubi est actio hic?" Missä täällä on säpinää?

Wolf
Seuraa 
Viestejä820

Pikku Gen höyläämättömänä olisit kuin minä! Täydenkuun aikaan siis!

Navigare necesse est, vivere non necesse (Cicero)

Pokasaha
Seuraa 
Viestejä1473

Karvaa on jos vaikka missä. On selässä, rinnassa, vatsassa, käsivarsissa, leuassa, nenässä, korvissa, sieraimissa, kintuissa ja sielläkin. Päästä vain alkaa harveta, sivulla ja takana on vahvasti mutta päälaki alkaa olla se "pusukalju". Partaa en haluaisi juuri pitää, mutta kun se on jäykkää kuin rautanaula niin on ihan pakko, sänki repii muutoin paitojen ja puseroiden kaulukset piloille.
On se tosi kummaa, kun vanhenee niin karvaa kasvaa vaikka kuinka, varsinkin sellaisiin paikkoihin johon ei soisi, mutta päälaelta se vähenee aivan väkisellä, ainakin minulla.

Kansakunta joka kieltää historiansa, häviää maailmankartalta.
Pokasaha

Pikku Gen
Seuraa 
Viestejä3210

Painovoiman vaikutuksesta karvasto valuu alaspäin. Tässäpä Savorille hyvä esimerkki gravitaatiosta!

"Ubi est actio hic?" Missä täällä on säpinää?

Paul M
Seuraa 
Viestejä8643

Kyllä vaan paineet pienenevät alempana kun ikää karttuu. Niin siirtyy karvoitus kohti harvempaa eli pienempää painetta. Eikö se mene tuohon tyliin?

Hiirimeluexpertti. Majoneesitehtailija. Luonnontieteet: Maailman suurin uskonto. Avatar on halkaistu tykin kuula

Prossimo Treno
Seuraa 
Viestejä1494
Desi
Kyllä miehellä pitää parta olla, että se edes näyttää mieheltä (siis hyvin hoidettu, mielellään lyhyt ja puhdas naamakarvoitus), mutta selkäkarvat kyllä suoraan sanoen saavat inhon väreet kulkemaan selkää pitkin.

Aika jännä juttu, sillä minulla naisen selkäkarvat saavat inhon väreet kulkemaan selkäpiissä, mutta naamakarvat naamapiissä.

Perskarvat tuovat väreitä perspiihin.

P.S. Eräällä kaverilla on hirveät junakarvat!

TOIJALA. Katse josta huomaa toisen olevan aivan liian päissään, jotta hän ymmärtäisi mitään mitä hänelle on sanottu viimeisen 20 min. aikana. "Junassa yritin puhua hänelle, mutta hän oli jo toijalassa." — Antti Hyry (Kokkilan kakkakääpiö, Hömpönkeinaa, Hirvi Akuniemi, Artsiitti Höti Pörtsiitti, Iina Viinatossu).

Paul M
Seuraa 
Viestejä8643

Milloin naisen pitää lopettaa kasvojen kohotusleikkaukset?

(Vastaus tuolla alempana, mutta ensin pitää pohtia.)

Silloin kun naiselle tulee leukaparta.

Hiirimeluexpertti. Majoneesitehtailija. Luonnontieteet: Maailman suurin uskonto. Avatar on halkaistu tykin kuula

Paul M
Seuraa 
Viestejä8643

Entä milloin miehen on lopetettava?

Kun sille tulee silmäpussit.

Hiirimeluexpertti. Majoneesitehtailija. Luonnontieteet: Maailman suurin uskonto. Avatar on halkaistu tykin kuula

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat