Seuraa 
Viestejä45973

Menin kerran jehovien telttaan kun siellä piti olla oikea jeesus. aluksi teltassa oli pimeää. Erään verhon takaa näkyi valoa ja kuului jotain laulua ja haitarin soittoa.

Verho avautui ja esiin tuli todella tökerö transsuseksuaali. Transsu oli partainen kuin suutari ja alusvaattet olivat mummo mallia. Mies kertoi että kaikilla jehovamiehillä on hormoonirinnat ja kaikkien jehovamiesten peräaukkoja kutsutaan reviksi. Mies käski minua kutsumaan itseään sexy shemaleksi.

Tunnin päästä pääsin karkuun, miksei tälläisiä jehovan todistajia voida kieltää? Peräsuolestani on valunut eturauhasnestettä teltassa käynnin jälkeen, ilmeisesti joku demoni sillä seassa on ollut punaista anal lubeakin.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (3)

Jehovan todistajien toiminta on kielletty Moskovan alueella muun muassa sen takia, että heidän väitetään kehottavan ihmisiä tekemään itsemurha.
Tosin Jehovan todistajat ovat valittaneet asiasta EU:n ihmisoikeustuomioistuimeen, saa nähdä mitä tulevaisuus tuo tullessaan Moskovan todistajille.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tämän paskan jauhanta. Sille ei ole näkymässä loppua vaikken Jehovista pidäkkään, mutten osaa puhua tollaista soopaa.

Sama lienee kohdistuu evankeelisiin, mutta todellisuudessa kun juttelet heidän kanssaan. He ovat rakastavia, mukavia ja lämpimiä ihmisiä.

Heh: Lampaita ja susia. Puheesta ne erotat.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat