Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

"Osama" kuollut, väittävät ranskalaiset tiedustelulähteet.

Ranskan tiedustelulaitos on perinteisesti tehokas noilla kulmilla.

Harmi, "BUSHMAN" oli juuri pääsemässä äijän jäljille,
25 taalamilliä jää saamatta, ensi vuoden budjetti pohjautui
siihen ... !

Sivut

Kommentit (34)

asdf
Seuraa 
Viestejä11689
Liittynyt16.3.2005

Pidätetyn Taleban-johtajan mukaan Bin Laden haudattiin Tora Boran vuoristoon ja hauta on todennäköisesti jo tuhoutunut USA:n pommituksissa. Ottamatta kantaa väitteen todenperäisyyteen; mikäli se olisi totta, sitä olisi lähes mahdotonta todistaa.

Eri asia on tietysti, onko Bin Ladenin mahdollisella kuolemalla vaikutusta mihinkään.

Jos bin Laden on kuollut, jatkaa al-Qaeda touhujaan kuin ei mitään olisi tapahtunut. Bin Laden on/oli kuin neuka heinäkasassa. Heinäkasa ei välitä neulan hukkaan menemisestä, kuten ei al-Qaeda välitä jos heidän miehiään kuolee tai vangitaan. Terrorismi länsimaita vastaan jatkuu.....

Joo en jaksa kyllä siltikään vielä uskoa että oli viimenen kerta kun uutisoidaan että nyt parta B on kuollut. Olihan näitä samantapasia jo aiemminkin, ja kaikille uutisoinneille yhteisenä tekijänä se että sitä ei voida todistaa.

Ainakun jokin länsimaa muka on saanut B:n hengiltä niin viikon kuluttua al-Q julkaisee videon jossa isoB ampuu jotain hiton suolakurkkupurkkia AK-47:lla

Ikuista ja turhanpäivästä kissahiirileikkiä !

Ayla
Jos bin Laden on kuollut, jatkaa al-Qaeda touhujaan kuin ei mitään olisi tapahtunut. Bin Laden on/oli kuin neuka heinäkasassa. Heinäkasa ei välitä neulan hukkaan menemisestä, kuten ei al-Qaeda välitä jos heidän miehiään kuolee tai vangitaan. Terrorismi länsimaita vastaan jatkuu.....

Niin... onhan se valitettavaa että jos yksi sontaläjä poistuu muonavahvuudesta niin aina jostain sikiää uusia tilalle...

Bin Laden kuoli ajat sitten. "Al-Qaida" jatkaa seikkailujaan CIA:n käsikirjoittajien mielikuvituksessa.

Ei vois vähempää kiinnostaa.

sipu250
Seuraa 
Viestejä400
Liittynyt23.3.2005

"Uutinen" on normaalia psykologista sodankäyntiä. Kuka siitä hyötyy, ja millä tavalla?

Vuosia sitten kerrottiin "faktana" että O. olisi vaikeasti diabeettinen, ja olisi käynyt myös amerikkalaisessa sotilassairaalassa jossain Gulfin alueella hoidossa. Eipä siitäkään taudista ole kuulunut myöhemmin.

Todennäköisimmin kyseessä on O:n istuttama "tarina", jonka tavoite liittyy USA:n kongressivaaleihin muutaman viikon päästä. Symbolisen päävihollisen poistuminen näyttämöltä häiritsee merkittävästi USA:n sisäpolitiikkaa ja johtaa tilanteeseen jossa kongressi ja presidentin hallitus ovat eri puolueiden hallinnassa. Ristiriita halvaannuttaa amerikkalaisten päätöksenteon Bushin loppukaudeksi, varsinkin nykyisessä monista muistakin syistä kärjistyneessä tilanteessa.

Sellainenkin "tarina" on tietenkin tiedusteluorganisaatioiden sisällä raportoitava, samalla kun etsitään vahvistusta riippumattomista muista lähteistä. Vuoto julkisuuteen sitä vastoin selvästi pelaa O:n pussiin.

O. onnistui nähdäkseni vaikuttamaan omalta kannaltaan varsin myönteisesti edellisiin presidentinvaaleihinkin. Ei häntä ole syytä väheksyä.

Aweb
Seuraa 
Viestejä41238
Liittynyt16.3.2005

Epäillään, että ko. huhu on laskettu liikkeelle, että Osama saataisiin savustettua esiin. Toivotaan, että hän vastaisi kuolinilmoitukseensa videolla, josta voitaisiin saada vinkkiä siitä miltä hän nykyään näyttää ja missä piileksii. Edellinen videolähetys on vuodelta 2004.

Teuvo: "Aweb on tosi tyhmä eikä Hänen tyhmempää ole kuin Phony, asdf, Mummo"

asdf
Seuraa 
Viestejä11689
Liittynyt16.3.2005
Arnold Goyakla
Ei Osama ole kuollut. Osama elää ja taistelee.

Totta. Osama elää ja taistelee kaikkien meidän sydämissämme. Taistele in peace, Osama!

BUSHMAN, long time no see
MUT se kakskytviis milliä.....

Kuten isoa kalaa, Osamaakin kannattaa
kalastaa, vaikkei saisikaan... !


Muhkea summa kieltämättä, mutta mitenköhän se maksu hoidetaan?

Meinaan minä en ainakaan haluasi ottaa sekkiä vastaan suorassa lähetyksessä parhaaseen katseluaikaan...

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat