Seuraa 
Viestejä45973

Mitä mieltä olette tuosta Utele-teoriasta http://www.utele.org/utele/?page=0000002? Tässä lähipäivinä Turun Sanomissa oli juttu jonka mukaan joku suomalainen tunnettu bisnesmies oli sijoittanut Utele-yhtiöön aikas tavalla rahaa. Ei mikään mitätön tyyppi, vaan joku oikein vakavastiotettava immeinen. Taisi olla Utele-sijoitusyhtiön toimissa jotain kvanttienergiatutkimusta tai vastaavaa.

Itse en Saarnin teorian esittelystä kostunut paljonkaan, mitään uutta tai mullistavaa ei löydy prosyyreistä jotta tuntuisi järkevältä rahaa lykätä firmojen tutkimukseen. Ei tuollaista mullistavaa tietoa Utelen sisälläkään tuskin pystyttäisi pitämään, jos oikeasti jotain järisyttävää TOE-teoriaa olisi kehitetty. Ei vaikka kuinka sijoittajien pitäisi tiedot sijoituskohteen puuhista pitää salassa ukaasien pelossa.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (7)

salai
Seuraa 
Viestejä8890

Tuostahan oli juuri keskustelua ketjussa: UTELE is back!.
Joku onneton meni pilaamaan hyvän vitsin laittamalla sen "Tiedevitsit kiertoon" -osastoon.

Mitä tahansa edellä esitetyistä väitteistä saa epäillä ja ne voidaan muuttaa toisiksi ilman erillistä ilmoitusta. Kirjoittaja pyrkii kuitenkin toimimaan rehellisesti ja noudattamaan voimassa olevia lakeja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
JAM
Seuraa 
Viestejä192

Utele Groupilla on uudet tilat Oulunsalon keskustan liikenneympyrän vieressä. Rakennuksen seinällä on komeat kyltit: UTELE Quanta Intelligence.

Sepi
Seuraa 
Viestejä3265

FinCapitaan sijoitettiin kyselemäti kymmeniä miljoonia, joukossa tolkun ihmisiäkin. Rahat menivät, kuten on käymässä Utelessakin. En antaisi Utelemiehelle latiakaan.

Denzil Dexter
Seuraa 
Viestejä6665

Noissa sijoituksissa on se hyvä puoli, että pitää olla sekä tyhmä, että ahne, jotta joutuisi uhriksi. Tällöin normaali kansa saa olla rauhassa eikä häviä mitään.

Utele menee reippaasti filosofian puolelle vähän samaan tapaan kuin nämä lukuisat todistamattomat maailmankaikkeutta käsittelevät teoriat/hypoteesit/ideat/unelmat/utopiat nykyään. Utele vain menee aika röyhkeästi pidemmälle. Antaa tiedemiesten uurastaa näiden keskeneräisten ideoiden todistamiseksi. Sitä ennen asia ei koske meitä tavallisia ihmisiä.

Erityisen ongelmalliseksi utele muuttuu siinä vaiheessa, kun se menee ristiin jo todistettujen teorioiden kanssa. Se mm. väittää ettei kvarkkeja ole olemassakaan, jolloin utelen tukijoiden vastuulle jää todistaa että mitä ihmettä tutkijat sitten havaitsivat silloin 70 -luvulla kokeissaan.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat