Seuraa 
Viestejä45973

Tämä on varmaan n. 37tuhanteen kertaan täällä käsitelty aihe, mutta kun täällä näitä juttuja lukee, niin näyttää siltä että on lähes täysin mahdotonta törmätä yhteenkään threadiin, jossa ei olisi joku provosoijaretardi möykkäämässä samantien..
Pari tapausta, jotka koittavat kokoajan saada aikaan yleistä pahennusta "vilpittömällä USA-myönteisyydellään" ja kirjoitusten talosta (sekä "paholaishymiöiden " määrästä) päätellen tämä vielä lapsellisempi tapaus ei voi olla tosissaan eikä tuon Imaginen jututkaan hirveän vakuuttavia ole.
Jotenkin kaikkein ironisinta on se, että nämä uskontokiihkoilijat eivät edes pahemmin ehdi täällä käymään hermoille, kun vielä pahempia tapauksia löytyy kokoajan.
Täysin oma lukunsa on sitten tämä Abdul Az, joka on poikkeuksetta ensimmäisenä aukomassa naamaansa jokaisessa threadissa, jossa vain voi jollain tavalla saada yleistä pahennusta aikaan ja ihmiset v1ttuuntumaan; mitään järkevää ei osaa ulos suoltaa, tämän tietenkin korvaa myös noiden hymiöiden määrällä ja huutomerkeillä.
Se joku, joka jauhoi branlaus-sanaa ja sen muunnoksia näiden käsittäessä jokaisen sanan kirjoituksissaan, on näköjään sentään tajunnut lopettaa tai poistua, onneksi.
Näitä esimerkkejä riittäisi loputtomiin, voisin suoraan tältä istumalta kirjoittaa seuraavat 12 h listaa vastaavista tapauksista tällä.
Pistää huolestuttamaan aika helvetin pahasti, onko tosiaan niin, ettei suomalaisella TIEDEpalstalla yksinkertaisesti voi olla törmäämättä lapselliseen provosointiin joka yhteydessä?
Onko näiden trolliavatarien takana tosiaan lauma häiriintyneitä huomionkipeitä 14-vuotiaita vai oikeasti henkisesti jälkeenjääneitä peräkammarinpoikia?
Ei hirveästi huvita tällaisen täysin luonnonvastaisen idiotismin takia enää edes täällä threadeja lukea kun jokaisessa heti hyppii silmille jotain, joka saa muutenkin Kekkosen hiusten pituisen pinnani hajoamaan lopullisesti.

Se, mitä joku täällä onkin muistaakseni ehdottanut, että todellisella nimellä kirjoitus ja muutenkin jonkunnäköinen systeemi esim. 4 nimimerkin luonti, ja näillä vuorotellen pelleily, saataisiin estettyä.
Moderointia täällä ei näytä käytännössä tapahtuvan yhtään, joten joku tuo llainen systeemi olisi enemmän kuin tervetullut.
Mielipiteitä, lautalaiset?
Olisi kuitenkin kiva, jos itsessään erittäin hyvän ja hyödyllisen keskustelupalstan saisi säilytettyä edes jotenkuten "kunniallisena" keskustelupaikkana.

  • ylös 0
  • alas 0

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat