Seuraa 
Viestejä3164

Kurotan yhtä pyykkipojin kiinnitettyä tavaraa kuivaustelineestä, jossa roikkuu lähekkäin monta vaatekappaletta. Eikös käteni jää kiinni kesken liikeen johonkin väärään tavaraan, joka sinkoaa ammeeseen pyykkipoika mukanaan, niin että helähdys vain kuuluu! Tavoittelen yhtä puseroa, huivia tai myssyä kaapin ylähyllyltä tai naulakon hattutasolta: jos vaate ei ole ylimmäisenä pinossa, se tuo mukanaan alas monta muuta tavaraa, jotka sitten pitää latoa taas paikalleen. Arjen askareissa tarvittavat liikkeet, jotka näppärältä sulavasti sujuvat, vaativat minulta keskittymistä, energiaa ja aikaa, eikä tulos sittenkään ole kovin kehuttava.
Ongelma on tuttu jo lapsuudenkodistani: meillä tavaroita pursusi pienissä tiloissa, ja esimerkiksi hatut ja lapaset vain heitettiin päittemme yläpuolella olevalle tasolle, josta niitä käsikopeloin hamusimme. Useinhan sitten mukaan putosi muitakin kuin tavoiteltuja tavaroita, ja äiti käytti näistä myötäpudonneista tuolloin uutta ´kylkiäis`-sanaa.
Onneksi nykyään ani harvoin joudun kuulemaan ivallisia tai moittivia kommentteja epäkäytännöllisyydestäni, asunhan yksin. Liikainimekseni sopisi mainiosti Messie, eikä tämä väännös johtuisi siitä, että viihdyn suomalaisissa uima-altaissa skotlantilaisen järven sijaan.

  • ylös 0
  • alas 0

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat