Seuraa 
Viestejä45973

Lue aihe ulkoinen paine ja kaksoirakokoe ja äänestä sen jälkeen jalostuuko ajatukseni yhtään ajan kanssa vai jankkaanko vain samaa juttua vuodesta toiseen.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (4)

Mulla (Bonolla) on ollut useita Savor-tyyppejä roudareina. Nää on just näitä häiskiä, jotka hoitaa työnsä, joka on usein fyysistä, eivätkä pääse käyttämään päätään. Niinpä ne aivot sitten rullaa ylikierroksilla ja on pakko päästä luomaan jotain.

Kun koulutusta ja sen mukanaan tuomaa ymmärrystä ei ole, päätetään keksiä jotain suurta, vaikkapa kaiken teoria. Mulla oli kerran yksi roudaripari, joiden mielestä bändin raiderlistalle varaamien tuhkakuppien määrästä pystyi päättelemään kuinka hyvin keikka onnistui. Yksi roudari oli sitä mieltä, että atomit ovat kuutioita pallojen sijaan ja tämän oivalluksen voimalla pystyi ratkaisemaan kaiken; ikuisen elämän ja valonnopeuden ylittämisen mysteerit, noin alkajaisiksi.

Hulluja nuo ovat omalla tavallaan. Onneksi nykyään voivat purkaa omalaatuisuuttaan netissä, kenties oikeassa elämässä voivat olla ihan normaaleja. Ei tommosten tyyppien takia tarvitse hyväntekeväisyyskonsertteja järjestää, ne pärjäilee omillaan. Ärsyttäviähän ne silti on.

Ps. Bobilla on keikka Milanossa kolmas lokakuuta. Lippuja on vielä muutamia.

Savor
Lue aihe ulkoinen paine ja kaksoirakokoe ja äänestä sen jälkeen jalostuuko ajatukseni yhtään ajan kanssa vai jankkaanko vain samaa juttua vuodesta toiseen.

Ajan kanssa matkustaminen on kinkkinen juttu. Jos kiinnostusta löytyy, voin kerto enemmän, kunhan saan juotua krapulani ohi.

Matkustaminen ilman aikaa on jokapäiväinen juttu. Ajan ottaminen matkalaukkuun kunnon könniläisen kanssa on sen verran vaikea temppu, että poistun valoa nopeammin graavattuun maailmaani, missä makeilulla ei ole merkitystä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

På finska.

Aika ja kello eivät puhu samasta asiasta.

Kello puhuu vain itsestään, ei ajasta.

Pidän hyvänä esimerkkinä tässä noin vuorokauden aikana kirjoittamiani viestejä kaksoisrakokokeesta.

Jostakin kumman syystä työstin ja työstin tuota ajatustani useissa viesteissä ja ehkäpä takaraivossani oli tuntuma siitä että jotakin puuttuu ja puuttuihin siitä.

Nimittäin ulkoinen paine eli kun fotoni liikkuu aaltona, sitä kohti tulee fotonia pienempiä energiakimppja joka suunnasta ja näin erilliset energiakimput saadaan tönittyä kohti samaa aluetta eteenpäin menevän liikkeen aikana, kunhan ensin vastaan tulevat energiakimput putsaavat kohti ilmaisinta tulevien energiakimppujen välistä sen energian, jolla erilliset kolmiulotteisesti laajenevat energiakimput tönivät toisiaan poispäin toisistaan samassa suhteessa kuin laajenevat.

Ja tämähän on selkeä todiste sille, että ajatukseni jalostuu ja olen hyötynyt siitä kun kirjoitan ja kirjoitan siitä tänne.

Kukaan joka oikeasti on seurannut ajatukseni kehittymistä ei voi kieltää tätä.

Savor

;):)

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat