Seuraa 
Viestejä45973

tervehdys

olen tässä viimeistellyt kriittistä, puolueetonta ja avoimen lähtökohdatonta analyysiä lajien kehittymisestä ja kehitysopista. Aion kuitenkin julkaista näkemykseni näin alkuun täällä palstalla sunnuntai-iltapäivänä 1.10. noin klo 15, koska täällä tuntuu näitä asiasta eri tavoin kiinnostuneita riittävän.

Analyysini ei perustu mutuun tai todennäköisyyksien pohditaan, sillä todennäköisyysajattelu ei sovellu mielestäni ainutkertaisena havaitun kehitysprosessin arviointiin. Lajien kehittymistä nykytilaan itse prosessiin kantaa ottamatta pidetään usein todennäköisenä tai jopa epätodennäköisenä, mielestäni nykyisellä todennäköisyysajattelulla voidaan vain todeta nykytilan olevan äärimmäisen epätodennäköinen riippumatta siitä, miten siihen on tultu.

Samoin redusoimaton kompleksisuus ehdottomana ongelmana on suljettu ulos, koska kyse on ihmispäisen päättelyn viemisestä äärimmilleen. Pelkästään äärettömyys ilmiönä on ihmisille mahdottomuus, ja mikäli äärettömyyttä ei ole - niin mitä avaruuden tilan "rajan" takana on? Ihminen on vain vanki valtavan biologisen neuroverkon keskellä saaden epämääräisiä signaaleja joihin liittyy merkitys ja tunteet ilmeisesti korkeintaan vain kokemuksen perusteella.

Eli jokatapauksessa ihminen ei voi täysin käsittää todellisuutta ja pahimmillaan kehitysopissakin joudutaan etenemään modernin fysiikan tapaiseen asiayhteyteen jossa uusimmat päätelmät eivät pohjaudu vielä pitkään aikaan yleisesti ymmärrettyihin päätelmiin vaan kyse voi olla siitä, että hyväksytyissä malleissa kyse tulee pitkään olemaan vain harvojen ajattelijoiden luomista teorioista. Esim vertauksena tästä Einstein ja Hawkin.

Analyysini on ehdottoman täsmällinen ja ennakkoluuloton.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (3)

Alex
Seuraa 
Viestejä486

Pikku vinkki.

Jos haluat olla puolueeton (mitä et todellakaan ole) niin käytä nimitystä evoluutioteoria.

Kehitysoppi-sanan käyttö on suoraa v*****lua kretiinien taholta. No, siiäpä aidon kretiinin tunnistaa erehtymättömästi

Toisaalta ei voi muuta sanoa kuin se, että Dembskin matematiikan ja Behen moniosaiset solukoneet ovat jotain, jota "puhdasoppinen kreaatti" ei tee -ainakaan Suomessa. (Amerikoissa voidaan olla "metatiedettä" tai pelkästään evoluutiokriittisiä ilman viittaustakaan yliluonnolliseen{toivonevat että luomisuskovat "ihan itte keksii" ne jutut joita heille on vuodesta 40 -luvulta asti opetettu.}:
http://www.pandasthumb.org/archives/200 ... e_but.html )

Joskin ihmetyttää miksi "mainostaa" etukäteen tapahtumaa, ja sitten myöhästyä siitä. Minusta ei kannattaisi mainosviestiä laittaa, vaan laittaa se asia suoraan ketjun alkuun. Tälläinen "ilmestyy klo kohta, eipäs ilmestykään" -etukäteisbrassailu sen sijaan kyllä herättää epäilyksiä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

tulevaisuudesta ja tutkimuksellisista haasteista tulee tässä:

Evoluutio on hirveetä sontaa! Hyi! Jumala on oikeesti olemassa koska Jumala On Oikeasti Olemassa!!!11

Oikeasti Jumala tuli ja loi kaiken tällee niiku nää asiat on, jos ootte eri mieltä niin Jumala vihaa teittiä!!!!1

Raamatussa lukee toisessa Johanneksen kirjassa ensimmäisesä luvussa että "Ilahduin suuresti, kun havaitsin lastesi joukossa sellaisia, jotka elävät totuudessa".

Eikö tämä ole selvä todistus siitä, että nimenomaan Jumala tuli ja loi yksin kaiken?? Minulla on esim nyt pöksyt jalassa, miten evoluutio muka olisi tähän pääsyt? Oikeasti Jumala loi minut ja pöksyt. Ja pöksyt minun jalkaan. Kaikki jotka ei Usko Jumalaan ovat väärässä ja kaikki jotka Uskovat Jumalaan ovat oikeassa!!1111 VÄITE TODISTAA ITSENSÄ, KUKA TAHANSA LUKUTAITOINEN PYSTYY NÄKEMÄÄN SEN TÄSTÄ!!!1

Lisäksi jos muutamme sanaa JEESUS -> IESUCKS, tiputamme 8-bittisellä merkistöllä kaksi ensimmäistä bittiä pois ja muutamme tuloksia Jumalan Nimeen niin aikaan saatu merkkihistogrammi näyttää puhtaan valkoihoiselta vaaleahiuksiseltä Israelin lapselta, Jumalan Pojalta eli Jeesus Kristus Nasaretilainen "Kristus Jumalan Poika Nasaretilainen" Jumalan Pojalta joka on siis Jumalan Poika! TÄMÄ ON TOTUUS!!!!! OI JUMALA PIRSTALEINA HEIDÄN SIELUNSA JOTKA EIVÄT SINUUN JA TÄHÄN SANAAN USKO!!!

Seurakunta tietää totuuden! 2006-7=1999 ja 999 toisinpäin on 666. SAATANA ASUU TÄSSÄ VUODESSA! EKSYTTÄJÄT TULEVAT JOKA PAIKASTA JA OVAT ERI MIELTÄ KUIN ME OIKEASSA OLEVAT!!!!

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat