Seuraa 
Viestejä14234
Liittynyt23.6.2005

[size=150:36wn1k98]Too much testosterone kills brain cells[/size:36wn1k98]

Samalla tutkittiin naisten sukupuolihormoni estrogeenia, joka osoittautuikin vaikutukseltaan päinvastoin hermosoluja suojelevaksi.

PS: Elämä on.

Pretending to be certain about propositions for which no evidence is even conceivable—is both an intellectual and a moral failing. —Sam Harris

Sivut

Kommentit (23)

Testosteronipitoisuudet jotka tappavat aivosoluja eivät esiinny ihmisen kehossa ns. luonnostaan. Niitä ei saavuta ilman lisäaineita.

tietää
Siksikö se Iso Arska akloi puhua ilmaston puolesta ja alkoi politikoksi, kun se menetti aivosolujaan?

Kehonrakentajat pitää kuurilla testotasojaan todella korkella. Kymmeniä kertoja yli normaalin ihmisen.

Mummo
Tony Halme m.o.t.

Halme on huumeiden sekakäyttäjä. Anfetamin ja alkoholia yhtäaikaa.
Kannabishörhöt ottakoon kantaa...

Mummo
Halmehan on taustaltaan showpainija jaon ihan julkisesti muistaakseni kertonut vetäneensä testoa sun muita.

...niitäkin myös, mutta ei ainoastaan.

Ei tuosta tutkimuksesta voi tehdä juuri mitään johtopäätöksiä hormonien käytön suhteen. Koeputki tilannetta kun ei voi millään verrata ihmisen elimistöön ja määrätkin olivat tuossa kokeessa mikromooli luokkaa, kun ne ihmisen elimistössä normaalisti ovat nanomooliluokkaa, siitäkin huolimatta, että ottaisi hormoninsa piikillä.

Tutkijat itsekin sanoivat, etteivät huomioineet noita tärkeitä ihmisen elimistössä vaikuttavia mekanismeja. Näistä mainittakoon aivoverieste, sukupuolihormonien sitojaproteiinit, aromataasientsyymit (mitä enemmän testoa, sitä enemmän suojaavaa estrogeenia), aivojen omat entsyymit jne. Kaikki ne ylläpitävät homeostaasia ja uskonkin vahvasti, että aivojen biologisesti aktiivisen testosteronipitoisuuden nousu vaarallisen korkealle tasolle vaatisi suoria injektointeja aivoihin. Tätä tuskin kukaan harrastaa vaikka olisikin kuinka HC

Kyseenalaisen tuosta tutkimuksesta tekee myöskin se, että tuo on niin ristiriitainen kaikkiin edellisiin tutkimuksiin nähden. Testoa on käytetty kuitenkin jo toisesta vai peräti ensimmäisestä maailmansodasta lähtien, joten mikään uusi aine ei ole kyseessä ja tutkimuksia on ehditty tehdä. Sitten alkaa olla vasta faktaa pöydällä, kun pystytään aivokuvauksilla (tai muulla vastaavalla) osoittamaan hormonien käytöstä johtuvaa aivoatrofiaa. Tällaista käytännön todistusaineistoa ei kuitenkaan mistään ole saatavilla, vaan päinvastoin positiivista todistustaineistoa siitä, kuinka testosteroni tekisi hyvää mm. hippokampukselle.

Ja ps. ei kai se Halme mikään tyhmä nyt ole. ÄÖ testissä sai ihan ok tuloksen.

rollerghost

Ja ps. ei kai se Halme mikään tyhmä nyt ole. ÄÖ testissä sai ihan ok tuloksen.

ÄÖ?

Ja kyllähän se Halme on tyhmä. Miestä nähnyt sekä livenä että videolla. Sen perusteella hankala uskoa kovin hyviin ÄO-tuloksiin.

nuori_urho
rollerghost

Ja ps. ei kai se Halme mikään tyhmä nyt ole. ÄÖ testissä sai ihan ok tuloksen.

ÄÖ?

Ja kyllähän se Halme on tyhmä. Miestä nähnyt sekä livenä että videolla. Sen perusteella hankala uskoa kovin hyviin ÄO-tuloksiin.

Muistaakseni Halme sai jonkin lehden järjestämässä ÄO-testissä tulokseksi 120+. Ei ollut todellakaan mikään Mensan testi tms., joten vaikea sanoa miten vertailukelpoinen tuo tulos on.

Mutta vaikka Halme olisi keskivertoihmistä älykkäämpi, niin hän tuo hyvin selville ettei äly ole kaikki kaikessa. Älykkäät eivät ole immuuneja alkoholiongelmille, typerille ennakkoluuloille tms.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat