Seuraa 
Viestejä45973

Eiko hallinta malli olla otettu läpi historian ihmisen aivorakenteen mukaan ja miten ihminen itse hallitsee itseään, vai miten muuten meidän nykyinen maailmankuva voisi olla tämän näkoinen, siis täydellinen kaaos!

ja kun jokainen luo itselleen sen oman pienen kaaoksen, sen omakuvan on mukaan sopiminen luonnollisesti helponpaa.

Ja kun aivojen tasapaino kääntyy valtion kokonais toimien kaltaiseksi, eli mikä tarkoittaa käytännossä että mennää länsimaissa ihmisten tunteiden ohitse järjenvoimin, vai kieltääko joku tuon kuvan?

Tai sen yleistyksen että länsimaalaisten aivoissa järkipuoli on aktiivisempi, ja juuri katselin mtv3 dok rikollis aivoista, yhteenvetona oli etta järki todella voimakas ja tunne surkastunut ja vajaavainen toiminta. ja kun mentäisiin hallituksen ja valtion päitä tutkimaan tulokset olis varmasti vastaavat mutta voiko tuloksia pitää aitoina? hypoteettisesti vaikkapa sinä asetut mitattavaksi, eli tutkimukseen. eiko se aivotoiminta ala automaattisesti kun tietää mitä odottaa? eli tuntee ne anturit jne, jne. yksinkertaisesti tuntee ja tietää olevansa koehenkilo, eli tiedostaa kayttämällä molempia lohkojaan tasapuolisesti.

Mut miks meidät sitten laitetaan epätasapainoiseen maailmaan kasvamaan? siella me kuulkaa opimme juuri säteilemään järjellisesti, sanallisesti sekä meidän aivojen säteilyn tason.

niinhän nyky maailma meidät kasvattaa, muutama luppavuosi ja sitten pä ivittäin järjestelmään kasvamaan. Ja kun järjestelmässä mennään lähes joka ongelmasta järjellä mistään tunteista välittämättä , niin miten se toinen puoli voi tulla meissä edes esille kun se järki yksinkertaisesti määrää, eli hallitsee. määräämiseehen liittyy tunteet ja erilainen kehonkieli. eli hallinta ja määräminen yks ja sama asia mutta saavutetaan täysin eri keinoin muuta lopputulos on vastaava eli peilivitunkuva. Eli länsimaita ruvettiin hallitsemaan ja lähi-itää määräämään meidän ajan laskun alun aikoina, keksittiin vain oiva keino kun ihmiset oli niin tyhmiä. Eli liitettiin ihminen siihen pinnallisesti mukaan aluksi miekalla ja rahalla. Ja kasvatus hoiti loput varsinkin kun pistettiin akat nyrkin voimalla kuriin.Haloo!

Egyptiläisethän rupesi jalostamaan hallitsioita lisää, eli eläimiä ja pyramiidithan on vain matemaattinen kuvaus aivojen toiminnasta, symboolinen peloite ja oikeaa rakennussyytä ei tietenkään voitu kertoa, se jäi jokaisen alitajunnan tehtäväksi ja kun laitettiin mätänevä ruumis pohjalle niin johan se mielikuvituskin otti ihmisitä valtaa ofc, alitajuntaa.
Eli päälimmäinen kivi hallitsi alempia, ooo meidan aivot niin ne toimii halusit tai et.

Ja siitä asti kun ensimmäinen kallo ollaan halkaistu niin on myos aivoja tutkittu, ehkä jopa ennen sitä ihmetelty. Ja kun tietää perusidean niin loputhan voi päätellä ja mietiskellä. että hei miten mä nyt toiminkaan kun mullakin on tollaset ja miten minä niitä hallitsen voin minä myos hallita muita vastaavia, eli toisia. ja eiko silloin mennä alitajunanpuolelle. Ja kun ihminen laitetaan alitajuisesti pelkäämään itseään tai muita mitä tapahtuu? more control.

meidän ajanlaskun aikana vain keksittii kasvatus tapa joka eroittaa lohkot toisistaan. ja kun kirkkoja valtio yhdistyi niin luotiin meille illuusio sisäisesti kaiken olevan ok ja kunnossa ja life must go on. eli meidät jaettiin kahtia sisäisesti ja voimakkaimmin toimivalle valta.

Ja eiko esimerkiksi näko yhdisty yhdeksi kuvaksi pintakerroksessa? ja jos toiminta on vajaavaista niin eihän kuvakaan voi olla totuudenmukainen.
esimerkiksi väsyneenä näko ei ole parhaalla tasolla.

Otetaanpa hypoteettisesti lapsi jota kasvatetaan todella järjen mukaan ja kielletään mukavuudet, tietyt kaverit jne. sitten syntyy tilanne missä yht äkkiä tunteet määrävät menon, ymmärtääko lapsi mitä kuvassa oikeasti tapahtui? vai muodostiko hän vain oman mielipiteen tapahtuneesta? ja jos tunne puoli on surkastunut niin eiko ole aika oletettavaa että tunteita kehonkielessä ja ilmeissä ei enää havaita tai tunneta enään normaalisti. eli tajunnantaso laskee, totuus häviää ja tilalle astuu illuusio tapahtuneesta. eli ei enään tiedosteta asiota mutta jos joku tärkeä tapahtuma niin se kumminkin tallentuu meihin.

Eli kun joku keksi erottaa lohkot niin joku tajusi sen myos toimivan toisinpäin, eli peilikuvana, ja sehän mahdollistaa sen että ihmiset voidaan jakaa kahteen eri osaan, eli luokitella.

hypoteettisesti ajateltuna ihmiset on vain plus tai miinus merkkisiä, kun nollaa ei ole aina käännytään jossain vaiheessa toiselle puollelle ja eiko silloin omavapaatahto ole vain illuusio? ja onko illuusio koskaan tosi? eip. ja näin te kuvittelette sen vapaan tahdon, kun luodaan omakuva epätasapainoisesti niin myos vapaatahto on epätasapainoinen. kun ihminen oppii kaiken epätasapainossa on hän myos loppuelämänsä epätasapainoinen loppu elämänsä. kirkko tai laitostiede opettaa vain hyväksymään asian tai hautaamaan syvemmälle. eihän vallasta nyt tahdota luopua ehei.

et on se kumma että nyt me yritetään tehdä meidän toiminnasta jotain vitun manuaalia! ja te oikein janoatte sitä, huh.

että koska te tajuatte on todella torkeää jakaa ihminen sisäisesti kahtia opettamalla. Ja tehdä heistä joko sisäisesti aikapommeja tai ulkoisesti lähi-idän malliin. ja kun toiminta on peilattu niin miksi tuo vertaus olisi valetta? mitettikääpä sitä ja kumpi pukee teitä enemmän hallinto vai mää räys? toinen tehdään piilosta ja toinen näkyvästi päin naamaa. ja siita te voitte oman ajattelu tapanne tunnistaa ja yrittää hieman kasvaa jos edes ottatte jomman kumman.

Ja tämän takia ihmiset kaatuu omiin sanoihinsa todella helposti kun puhutaan yhteisistä asioista ja vedetään tunteita mukaan. tarvitsee vain käyttää oikeita kiihdyttäviä sanoja niiden aivotoiminnan mukaan.
Järki ihmiset jossain vaiheessa unohtaa kaiken muun ja keskittyy vain itseensä ja silti asiasta täytyi keskustella tunteja vaikka mielipide oli jo päätetty ennen keskustelun alkua.Säälittävää.

pitää vain lekkiä kaikkia rakastavaa illuusion muodossa, ja kun se rikotaan eli kaadutaan omiin sanoihin niin otetaan itseensä ja suututaan ja vähänajan päästä kaikki on taas kuin ennen keskustelun. Eli ihmiset on opetettu olemaan epärehellisiä itselleen ja sekin hyväksytään niin kai se on sitten HELPONPI hyväksyä muilta. mutta ei ne sitä tietoisesti tee. mutta se mitä meille on tehty on täysin tietoisesti ja tarkasti suunniteltu ja kohta se räjähtää käsiin.

Ja niin kauan kun se on meille itsellemme mysteeri niin voi uskonnot ja valtiot ohjailla meitä mielensä mukaan ja kohdella meitä kuin eläimiä. ja taaas länsimaissa on järjellisiä eläimiä ja toisen puolen jarjettomiä eläimiä, mihinkäs se ihminen ollaan jätetty?

Ja kun vastaus loytyy meistä itsestämme, eli meidän sisältämme on vain luotu peilikuva johtamaan ajatuksia harhaan, alitajuisesti. ja se on ne hallinta elimet! ja jokaisen alta loytyy myos aina ne yhdet aivot jotka määrää tahdin.

eli olemme vielä samassa tilanteessa 2k vuoden jälkeenkin, asioita vain monimutkaistetaan mutta tehdään sitä samaa edelleen mikä kaiken tämän hallinan mahdollistaa. kasvatetaan kieroon eli epätasapainoon, ja laitetaan samanlaiseen yhteisoon elämään.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (12)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

opetelkaa yhdistämään sanat ajatuksiin. ei vastaus ihmiseen loydy kirjoista kun me kaikki olemme erilaisia, on vain pyritty samankaltaisuuteen. Ja eiko eri eläinkunnan edustajat toimi kuin robotit, meidän käsityksen kukaan? samaa uudestaa ja uudestaan. uskonto vertaa meitä eläimiin ja järjestelmäkohtelee kuin eläimiä. eli pyrkii samaan kuin muurahaiset, täydelliseen järjestykseen.

ja miettikää jokainen hiljaa itsekseen että kun lähtee mukaan järjestelmään minkä ainut tarkoitus on hallita, ylläpitää järjestystä ja ajaa omaa etua. ja ku malli EDELLEEN ON IHMISEN AIVOISTA JA SEN RAKENTEISTA niin siinä vaiheessa se aivotoiminta kehittyy myos samankaltaiseksi! eli alitajuisesti me jokainen haluamme samaa kuin järjestelmä kun aivotoimintamme säädetään samalle taajuudelle, ja tohon ei mittareita tarvita. Me samaistumme vääristyneeseen kuvaan ja rupeamme palvomaan sitä. Me rupeamme haluamaan samoja asioita kuin järjestelmä mutta eri muodossa.

Eli se kuka nykypäivänäkeksii täysin alitajunnan toiminnan ei ole ensimmäinen, vain aikansa ensimmäinen. ja kun ihmiset ovat erilaisia niin on muutettu sitä yhtä ainutta yhdistävää tekijää joka vaikuttaa kaikkeen, omien etujen mukaan! ja se peilaantuu meidän maailmaan todella hyvin jos avaa vain vähän silmiään.

Kun se kamelin selkä katkeaa niin silloin se toinen puoli ottaa sen vallan.

noita sanontoja on lukuisia ja miksei olisi. niistä paistaa juuri aivojen epätasapainoisuus lävitse. Eli johtopäätos, ihminen tiedostaa MUTTA EI VAIN TAJUA MITä hänessä oikeasti tapahtuu. ja sitä kuvaillaan typerillä sanoilla ja lauseilla. yksinkertaista asiaa mitä meissä tapahtuu. Eli se kuva todellakin kertoo enemmän kuin 1000sanaa.

eli minusta järjestelmä+uskonto muodostavat systeemin mikä on verrattavissa meidän systeemiin, sisäiseen, eli aivotoimintaamme ja kun se muistuttaa meitä me hyväksymme sen, luonnollista ei eläin itseään vastaan käänny! ja jos joku kehtaa väittää etteiko elämä pinnallisesti aiheuta mielenterveys ongelmia kun malli on vain peilattu ihmisestä itsestään.

Ja eihän esimerkiksi murkkuikä ole esiintynyt niin vahvana läpi historian kuin mitä se on tänäpäivänä, lapsetkin tajuaa ettäkaikki ei ole kunnossa ja syntyy kapina, kun sen kohdistaa järjestelmään niin samalla alitajunta kohdistaa sen ihmiseen itseensä, kun se malli edelleen on ihmisestä itsestään, siis kasvatuksen mukainen. et jos lapsi tajuaa muttei tiedosta niin on se kumma ettei aikuisilla tunnu liikkuvan enää mitään siellä päässä.

Hallitsemisen perusta on tavoite hallittavuuteen, ennakoitavuuteen, jatkuvuuteen, uskottavuuteen ja turvallisuuteen.
Hallitsijan ja koneiston persoonalliset piirteet antavat vain lisäpiirteitä ja oikkuja siihen.
Eliitti haluaa aina varmistaa omat etunsa. Kansan hyvinviointi on tois-sijaista.

Tuo valitettavasti voi pitää hyvin kutinsa joidenkin osalla. Silti ei kaikkien. "Vastaus ei löydy kirjoista". Itseäsi sivistämällä voit välttää tämän 'aivopesun' vaikutuksia ja näkyvyyttä omassa persoonassasi. Itseäsi voit hyvin sivistää kirjallisuudella.

Vallanhimoissa laadittu suunnitela ja TE JALOSTATTE VAIN sitä!ja luotte vain lisääongelmia HYVÄSSÄ USKOSSA! että jokaisen pienessä nielussa se ensimmäinen aisia olisi juuri minä, JOKAISELLA TAJUNNAN TASOLLA, tutkikaa itseänne herranjestas ja miettikää kenen kannalta teidän jokainen päätos muodostuu, tai suvut on kans yks vitun aivoiton liitto, niin se miksi ihminen ei osaa ajatella muita on mulle ainekin todella selvää ja ei tarvinu mitään vitun kirjoja selata.

ja kai jokainen tajuaa että jalostushan on peilikuvan luonti, ja onhan se nyt kivaa mutta siinä ne ihmisen sisäiset virheet syntyy.

ja onhan se kiva että luodaan laitostiede valtion alle peittämään omia virheitä. eiko me nyt olla yks vitun rotu. on vain kysymys kenen edun mukaan tässä oikeasti mennään.

Ja tää meidän uusi paavihan on varsianen paviaani, sanoo islamin uskon miekalla syntyneen ja silla levitetty. syyttää samasta rikoksesta mihin oma uskonto syyllistyi aikoijen alussa, kai te sen tiedätte? kai te kirjoja sen verran luette? kai te nyt pienessä mielessänne tajuatte ilman miekkaa tai pakoitusta tämä EI OLISI MAHDOILISTA! on vain keksitty oiva tapa ylläpitää sitä, ja te ette edes tajua.

eli käsitys vapaasta tahdosta on todella häilyvä, ensinäkin pinnallisessa maailmassa sitä ei ole, on säännot ja raha latelemassa tahdin ja se oma luoma ystäväpiiri, eli oma maailma. oma oma, kun minä kuolen ei minua kiinnosta paskaakaan kun mätänen mullan alla.

Ihminenko kehittynyt? no kyllähän se siltä nayttää mutta EI TUNNU! ja miks?

ja vaikka se valta saataisiin jaettua kahtia niin voitte olla varmoja ja etta joskus ne pää peli nappulat ottaa yhteen, jo ihan sen takia että niiden aivotoiminta on samankaltaista MUTTA VAIN PEILIKUVA, ja sehän on oiva ärsyke

Ei ole mitään aivopesua meidät vain pakoitetaan mukaan. Ja te jatkatte yli kaksi tuhat vuotista veriperintoänne aivan niinkuin historiassa ennenkin, eri muodossa. ja se on se meidän todellinen perinto.

Taytelliseen valtaan ei kukaan alistuisi, se on todettu moneen otteeseen läpi historian. Sitä vain maximoidaan huippuunsa. Ja valtahan on se illuusio, eli aina kun on tapahtunut vallankumous on totuudet tuotu julki ja luotu uusi valta ja uudet valheet. eli vain uusi illuusio.

Ja eläinkin ymmärtää että se todellinen ja luonnollinen rakkaus on tunnepuolella. koska eläimellä ei ole kuin se. senkin kautta voi oppia. mutta entäs itserakkaus? eiko se nyt meidän maailmassa ole jo järkevää? eiko niin opeteta jo lapsesta asti?ja järjestelmä kannustaa minkä kerkeää.

onko reilua opettaa nykyisten kaavojen mukaan?voiko näin mikään muuttua ikinä?

Ja minä henkilokohtaisesti tahtoisin tietää että onko meidä kaksi geeniämme yhdeydessä meidän kahden aivolohkomme kanssa. koska jos kaikki vaikuttaa kaikkeen ja se pintakerros on myos meidän joka toiminnassamme mukana niin mitäpä meissä kaikissa on kaikkialla? no verta ja siellä se dna ja niin edespäin.

saisikohan tälläiselle tutkimukselle valtion luvan ja tulisiko kirkko väliin?
tai joku muu järjesto? eli sehän tarkoittasi ettäme opimme historiastamme keitäme olemme siitähän tässä on kyse ja pelin henki ja veri. kuinka se on jo voitu päätella aikojen alussa ja vain kääntää se meitä vastaan.

Tieto ihmisestä mahdollistaa sen todellisen vallan, muu on vain arvailua ja kulissien takana toimimista.

Valta siis on illuusio(henkinenyliote), on vain vallankayton välineet on todellisia.Ja kun se voidaan ottaa sisäisesti totta kai se voidaan ottaa myos pinnallisesti. Lohkojen epätasapainolla on siihen suuri helpottava vaikutus, jälleen yksi esimerkki lisää ja niitä on lähes äärettomästi maailma täynnä.

Retard
Seuraa 
Viestejä28258

Aegis, mitähän mahdat yrittää sanoa taikka kysyä tällä suoltamallasi ajatusvirrallasi? Tämä on keskustelupalsta ja yksinpuhelusi omien mielikuvitustesi kanssa eivät kuulu tälle palstalle. Se on aivan turhaa tilan täyttämistä...

Jos argumentista ei voi johtaa yleistä sääntöä, sillä ei ole sisältöä.

yrtitän samaa kuin lähes jokainen ihminen, parantaa maailmaa ja ennen kaikkea parantaa elämän laatua, omien uskomusteni kautta. jokainen sitä tekee jossain muodossa jollekkin kohde ryhmälle tai yksilolle. yrittää parantaa asioita, oman mielensä mukaan. mä vain yritän ottaa kaikki huomioon.

eli syytätte mua jälleen samasta rikoksesta mihin itse syyllistytte, ja onko se väärin ajatella ihmistä yhtenä rotuna tai kansana? siinä taas molemmille osapuolille se OMA sana, vai onko sen tunnistaminen niin vaikeaa?

ja mietippä kumman sanan sinä valitset useammin aiheesta puhuttaessa ja mitä se sinusta kertoo, sanoilla on valtaa ja sana on miekkaa terävämpi jos osaa vain esittää asian oikein. aina vaaditaan tieto ja taito kokonaisuuden hallitsemiseksi. Ja eiko se saavuteta keskittymällä oleellisiin asioihin, jo pelkkä sana viittaa aivojen lohkojen keskeiseen toimintaan ei siis erilliseen

Ja kun me keskitymme se tapahtuu vain omasta vapaasta tahdostamme, kukaan ei voi pakoittaaa meitä keskittymään. mutta kannustaa voi, eli yllyttää ja näin me teemme jokaiselle uudelle ihmisen alulle, kannustamme keskittymään itseensä. ja se on se lahes jokaisen ihmisen ajatus joka jyllää aina päällä.

Ja kun tämä on laitettu liikkeelle niin se tapahtui tietoisesti ja vuosien aikana siitä on vain muodostunut tapa jota toteutetaan tietostamatta, Ja kaikki vain hyväksyy ne keinot joita on tarvittu tämän toteutukseen. aluksi ne olivat verisiä ja oli päällinen valta ja nyt toteutus tavat on pinnallisesti ok mutta jostain kumman syystä ilmenee yhä enemmän ja enemmän sisäisiä ongelmia, eli mielen terveydellisiä ongelmia.

Ja minä mielestäni tarjoan teille vain tietoa jota ei voi käyttää kenenkään omaksi edeuksi tässä muodossa, senko takia se ei kiinnosta? miksi te kiellätte totuuden itsestänne? kun silloinhan minä rikkoisin teidän omakuvaa ja eihän se käy olin oikessa tai en who cares, se on pelin heki ja veri myos. ja se ilmenee erilailla eri ihmisissä kun he kaatuvat omiin sanoihinsa ja huomaavat olleensa väärässä. Eli jokaisen ihmisen voi puhua ympäri kun aiheeksi otetaan jotakin meissä kaikissa olevaa, eli yhteinen tekijä, ja se on se ihmismieli jota on ruuvattu parempaan uskoon

ei me enään puhuta yhteisistä asioista vain meitä ja meidän lähipiiriä koskettavista. saati sitten edes ajatella. todella pinnallista toimintaa.
Ja todella opittua. Toisiltamme.

Retard
Seuraa 
Viestejä28258
Aegis
yrtitän samaa kuin lähes jokainen ihminen, parantaa maailmaa ja ennen kaikkea parantaa elämän laatua, omien uskomusteni kautta. jokainen sitä tekee jossain muodossa jollekkin kohde ryhmälle tai yksilolle. yrittää parantaa asioita, oman mielensä mukaan. mä vain yritän ottaa kaikki huomioon.
Sikäli kun ymmärsin, yrität siis parantaa maailmankuvaasi ja elämäsi laatua tulkitsemalla uskomuksiasi palstalle. Tapasi ilmaista itseäsi on päiväkirjalle ominainen ja henkilökotaisuudellesi tyypillinen. Huolimattomuus kirjallisessa esiintymisessäsi kertoo joko keskittymiskyvyn puutteesta taikka sen tietoisesta laiminlyömisestä. Se on kaikessa vilpittömyydessään tietenkin sympaattista, mutta jokin meni ainakin minulta ohi.

Olkoonkin sitten joko oppimaani taikka oppimattomuuttani, on kanssaihmisten huomioon ottamisen pakko mielestäni sosiaalinen tosiasiasia, todennäköisistä mielipiteiden poikkeavuuksista huolimatta. Tendenssiä ei voi aina etukäteen määrätä keskusteluissa, joita kannattaa kaikesta huolimatta harjoitella ja oppia kanavoimaan kanssaihmisten ehdoilla.

Jos puppugeneraattorille orjallinen epäselvyys asiasisällössä ei tunnu ylettävän tasolle, jolla kanssaihmiset jaksaisivat väittämistäsi kiinnostua, kannattaisi ainakin välttää kanssaihmisten aliarvioimista, olkoonkin se narsistiselle itseriittoisuudelle sitä varmistelevaa "naminamia". Siitä vaan saa äkkiä asiatomana julistajana heikon ihmisen maineen.

Täällä olisi tarkoitus keskustella psykologiasta, aivoista ja/tai aisteista eikä niinkään esiintyä itse tutkimuskohteena. Sosiaalisessa kanssakäymisessä, eli esimerkiksi keskustelemisessa, arvostus ja mielenkiinto sinua kohtaan ansaitaan käyttäytymisesi perusteella.

Jos argumentista ei voi johtaa yleistä sääntöä, sillä ei ole sisältöä.

Yksinkertainen asia: kun ihminen hallitsee pintakerrosta vajaavaisesti, niin se yksinkertaisesti vaikuttaa hänen käyttäytymiseen, aisteihin ja havainnointiin, ne vaikeutuvat ofc, kesittyminen lipeää. Kaikenlaineen toimintaan ja ajetteluun mihin me ryhdymme, me ensin kuvitamme sen mielessämme, FAKTA!(vai kieltääko joku?) paitsi kun sitä on toistettu toistojen perään niin se alkaa muodostua automaattisesti, esimerkki tyo. ja kun toimiminen on rutiinin omaista niin omaa pinnallista ajattelua/miettimistä ei enää tarvita!Ja alitajunta hoitaa homman kotiin aivan kuten eilenkin.

Ja edelleen muistutan teitä tieteellisestä tutkimuksesta miten meidän järki ja tunne puoli toimivat, jompi kumpi on isommassa roolissa jos näin voi sanoa ja se jako ei ole pienestä kiinni. Eli yksi kokonaisuus joka toimii epätasapainossa. tutkittu juttu.

Eli asia jota esitän on jo olemassa. ei mielikuvituksen tuote.

Ja kun jokainen asia tuolla ulkona mikä ei liity luontoon on ihmisen itse aikaansaamaa, Ja yllätys yllätys jokainen asia on ensin kuviteltu ja sitten vasta touteutettu. Ja meidän jokainen teko lähtee ajatusten tasolta, ja se meidän pinta kerros aivoissamme tekee ratkaisut mihin tarvitaan päätoskykyä. Ja jälleen on tieteellisesti todettu että se ratkaisu syntyy ennen kuin ihminen ehtii aloittaa liikkeen, eli se kuvitellaan ensin.

Ja uraihmiset hei, miettikääpä itseänne. kun te päätätte että tahdotte menestyä ja edetä uralla, niin etteko te jo automaattisesti alatoimia sen mukaisesti? eli jälleen alitajunta tekee ratkaisut teidän puolestanne, ja kun uralla eteneminen perustuu täysin järkeen ja olemassa oleviin sääntoihin niin teidän ei itse enää tarvitse miettiä asiaa. Eli te valitsette elämän kiinto pisteen ja kaikki mitä tapahtuu siinä välillä on vain siihen pyrkimistä. ja te ette edes tiedosta kaikkea tekemäänne, vasta jälkeenpäin tajuatte toimineen oikein tai väärin. Ja paljonko ihminen muistaa esimerkiksi viimeiseltä kymmeneltä vuodelta? ei paljoon mitään, high lightit ja jotain muuta. toki on olemassa hyvä muistisia ihmisiä, eli poikkeuksia.

Ja voi voi kyllä ne eläimetkin oppii muistamaan, tunteiden kautta ja ne on todella pitkä muistisia. Ja hei niillä on vain se tunnepuoli, ei älyä, ei edes delfiineillä, juuri taas tieteellisesti todistettu. Ja eiko tällä selity se miksi lähi-itä muistaa historiansa ja juurensa meitä paremmin? niin että lapsikin sen ymmärtää. kun lihas muisti on se paras muisti, pitkäkestoisempi.

Tässä pari esimerkkiä missä tuneet ja järki eivät kohtaa, Tyo, koulu, suku, järjestelmä, Ja ihmissuhteet jossa kaksi pariutuu ja perustaa elämänsä materiaalille, eli todella kylmiä järki ihmisiä ja ku te tuolla kasvatte aikuisiksi niin ei lopputulos ole edes ihmettelemisen arvoinen. ja silti te ette usko?
.
Ei tämä nyt kenenkään elossa olevan tekoisia ole mutta eiko vastuu ole meillä kaikilla, kaikista?

Vai kehtaako joku väittää että nämä kaksi hallitsevaa ihmistyyppiä syntyi vahingossa tai sattumalta? tai että kasvatuksella ei ole osuutta asiaan?

Ja miksi ihminen ajattelee? aina on taustalla jylläämässä jokin HALU!

Ja luonnollinen rakastuminen ei sijaitse järjen puolella vaan luonnollisesti tunne puolella ja välittäminen laji tovereista, ei siinäkään ole mitään älyllistä, se on kiintymystä!

Ja toimivissa suhteissa toinen on järjen ääni ja toinen tunteen, kai sen nyt näkee jo pinnallisesti eli on suhteita jotka täydentävät toisiaan, ja nämä yksinkertaisesti opettelevat toisiaan ja kasvat paremmiksi ihmisiksi.Ja samalla se oma maailma on niin hohdokas ja mahtava kun tuolla ulkona kaikki on toisin ja kun yksi ihminen ei sitä voi muuttaa niin siihen omaan hyvään oloon tyytyminen helpottuu jälleen.

Eli vapaatahto on illuusio jonka murtaminen edellyttää sääntojen rikkomista, pinnallisten ja sisäisten. eihän se nyt ole säädyllistä kertoa totuuksia toisesta päin naamaa ja selän takana puhuminenkaan ei ole sallittua joten se kuka haluaa alistua alistukoon. minä en. se kuka uskoo satuihin uskokoot, minä en.

ja kun on luotu nämä kaksi ihmistyypiä niin jollain tasolla ihmiset sisäistävät asian kun he osaavat kääntää asiota omaksi edukseen, jopa minä olen oppinut ja todennut sen toimivuuden.

eli todella yksinkertainen jaottelu. matemaattisesti esitettynä on vain plus ja miinus yksiloitä jotka joko kiihdyttävät toisiaan tai ärsyttävät jo luonnostaan. Kai teistä jokainen joskus on tormännyt ihmiseen ja yhteis ymmärrys on ollut olematonta ja käytos jopa uhkaavaa ennen itse tutustumista.

näitä esimerkkejä on minun päässäni loputtomasti. koska kyseinen ilmio on kaikkialla, siinä meidän elämän tarkoitus.

Ja eiko kukaan uskalla ottaa kantaa kun on kyse teistä? uskotteko te että toispuolinen ajattelutapa on se oikea? ja kummatkin plussat ja miinukset uskoo samaan asiaan. Ja tämän takia yhteis ymmärrys on hakusessa.

Ja tutustukaa elämään missä filosofit vielä yrittivät, kuinka heidät teloitettiin kun mitta tuli hallitsioilla täyteen, kun toisin ajattelioita ei hyväksytty ja niin on edelleen. Ja huomatkaa että juuri he eivät erikoistuneet mihinkään vaan tutkivat kaikkea. Ja opettivat eteenpäin. kokonaiskuvaa, ei osakuvaa.

Ja paradoksit, ne vasta mielenkiintoisia ovat, ja ne ovat jopa vielä tänäpäivänä verrattavissa meidän nykymaailmaamme ja tulevaisuuteemme. esimerkiksi äänestys(kolmen laatikon paradoksi, verratkaa vaikka presidentin valintaa) kun on kolme valta puoluetta ei muista edes tarvitse välittää. ei kukaan äänestä vähimmistoä. ei sitä tarvitse pelätä. Tai vaikkapa kloonaus(laiva paradadoksi).

mitää yliluonnollista ei ole, ihminen jo itse on yliluonnollinen verrattuna kaikkeen muuhun.

miettikää nyt itse kuinka te kiellätte olemassa olevan asian eli todellisuuden. Ja minä vain yhdistin ihmisten yhteisen käytosmallin, eli opitut kaavaat, meidän omaan käytolseen, myos omaani.

Ja miten ihmisestä itsestään luotu systeemi voisi olla edes teoriassa toimia. kun tietty tunne taso ylittyy ihmisessä niin johan ne se vuotaa jo kun seula. ja sitten kun sitä ei enään tapahdu, elävät ihmiset totaali controllissa jossa ei enään ole mitään aitoja tunteita, niitä yksinkertaisia ja vain niistä ihminen voi saavuttaa onnellisuuden.

kieltäkää totuus aivan kuten eilenkin, valehdelkaa itsellenne niin kuin eilenkin, kohdelkaa toisianne niin kuin eilenkin. Pelätkää itseänne aivan kuten eilenkin. oppikaa uusia vastaavia tapoja ja olkaa ylpeitä itsestänne.

end of story.

Avatkaa silmänne ja hallitkaa itse omaa mieltänne inhimillisyyden rajoissa . Ja pitäkää niitä perusarvoina jotka vaikuttavat kaikkeen toimintaanne, huomaatte että se EI OLE MAHDOLLISTA!

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat