Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Noillahan voisi rakentaa itse vaikka moottorisängyn, nousevan tv-tason tahi mitä vain... Tekniikkaminäni heräsi

http://www.linak.fi/Tuotteet/?id2=2019

Kommentit (4)

Heksu
Seuraa 
Viestejä5463
Liittynyt16.3.2005

Samanlaisia karamoottoreita ja toimilaitteita on tuhannella muullakin toimittajalla, ja niistä todellakin voi rakentaa vaikka mitä. Äkkiseltään vilkaistuna noissa Linakin tuotteissa ei vaikuta olevan ainakaan mitään erityisominaisuuksia, joten ne vaikuttavat ihan vain "tavallisilta toimilaitteilta".

Mekaniikkasuunnittelua työkseen tekevät insinöörit joutuvat puntaroimaan nuiden toimilaitteiden välillä, nottas kenen toimittajan karamoottorin ominaisuudet riittävät juurikin tähän nimenomaiseen projektiin ja kenen toimilaite on edullisin. Noilla markkinoilla taitaa olla aika vaikea erikoistua, kun kaikki toimittajat tekevät hyvinkin pitkälti samanlaisia tuotteita; kilpailu tulee varmasti hyvinkin pitkälti hinta/laatu-suhteesta ja toimitusajoista.

Neutroni
Seuraa 
Viestejä29941
Liittynyt16.3.2005
Leuka
Noillahan voisi rakentaa itse vaikka moottorisängyn, nousevan tv-tason tahi mitä vain...Jep, tuollaiset olisivat hienoja omissa rakenteluprojekteissa.


Tekniikkaminäni heräsi

Kysäisepä hintoja, niin eiköhän se nukahda uudelleen. Ei teollisuusvemputtimista ole harrasteprojekteihin, niin mielenkiintoisia kuin ne ominaisuuksiltaan olisivatkin, ellei ole varaa laittaa budjettiin nelinumeroisia rahasummia.

Jos haluaa jotain sänkyä säädellä, riittää ilmatyyny siihen hyvin.
Sen voi rakentaa vaikka auton sisäkumeista tai jumppapallosta. Pumppaamaan joutuu tai kuuntelemaan kompressorin pörinää, mutta edullista on ja voimaa löytyy. Tilantarve on moottoreita suurempi, mutta vipusuhteilla ja kovemmilla paineilla siitä selviää.
Teollisuudessa nostavat niillä satojen tonnien kuormia.

En tarkoittanut tietyn virman tuotteita, vaan löysin uuden mielenkiintoisen alueen, jolla kotiaan voi halutessaan viritellä.

Minkähänlaisen patjan vaatii sänky, josta päädyn voi nostaa "lukuasentoon".....

Tässä pätee murphyn laki, jossa yksi ratkaisu poikii aina liudan uusia ongelmia. Mutta ongelmien ratkaisuhan on elämän suola ja tämänkin palstan tarkoitus

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat