Seuraa 
Viestejä45973

Purasjoen selvitys, mm. Fortumi pilkottaisiin ja sen vesivoima irroitettaisiiin/myytäisiin. Kun varsinaiset talousasiat ovat pitkään olleet kiinnostukseni toissijainen kohde, ihmettelinpä pari päivää, mitä moinen oikeastaan tarkoittaa.

Vaan vastauspa tulee sitä kautta, mille eli keille Fortumin voimaa siirrrettäisiin. Ruotsissa erään Fredrik Reinfeldtin johtama porvarijoukkio on voittanut, ja rupee kohta näyttäämään mahtiaan ja nostamaan tavallansa Ruotsia. Suomalaien vesivoima on sopiva alkupala. Osiin pilkottu suomalaien sähkötalous soveltuu hyvin ruotsalaiseen valtaukseen ja hallintaan. Suomen tehtävä kautta historiansa on ollut olla Ruotsin renki ja kaatuakin sen puolesta. Näin myös nyt. Onhan jo täällä jo ennen toiminut Suomessa Vattenfall, on muodostettu yhteinen Stora Enso, ja Soneran väellekin löydettiin yhteinen koto Isänmaa Ruotsista.

Kauempana EUssa on tulossa uusi direktiivi, joka vapauttaa Euroopan sähkömarkkinat kilpailulle, eli käytänössä varsinaisen mantereen yhtiöiden saalistettavaksi ( ja mukaan osallistuvan saudilaisen pääoman?).
Vapaus ja demokratia, joita myös Iso Poika Bush ajaa ja saarnaa.

Kunnianloukkaukset. Entisinä aikoina joku muukin kuin minä olisi
voinut vihjata, että Purasjoeen tilille vaika Sveitsissä siirtyi mukava tukku euroja. Mutta eihän sitä nyky-Suomessa ainakaan tarvittu, vaikka on mahdollista. Purasjokihan oli tilattu selivtysmies, jonka tulikin tehdä juuri tuon suuntainen selvitys. Ja niinpä uutisoinnin mukaan politiikan merkkinhenkiiden kannat olivat varovan myönteisiä. Varovat kuitenkin paljastamasta koko kasvojaan ennen vaaleja. Mutta ovathan he nyt jo
lähes kolme kuukautta harjoitelleet puheenjohtajamaana EU-yhteistyä.
Ja kuten ennenkin tuollaisessa yhteistyössä, SUOMI ON JÄLLEEN KAUPAN.
SUOMI ITSENÄISENÄ YKSIKKÖNÄ OLLAAN AJAMASSA ALAS. Poliitikkomme kautta linjan näyyttivät Euroopan isännille palvelushaluaan, ja näyttävät, sillä puhenjohtajuus jatkuu vielä.

Samaa suuntaa ovat edustaneet irtisanomiset ja pääomien siirrot ulkomaille.

Ja tämä tuhti työväki on työnsä tehnyt. Niinpä sekä vaselistien että uus-SKPn pääteema vaaleissa ovat eläkkeet. Muulla ei ole varsin väliä.
Ja sitäpaitsi eläkkeet ovat heille ainoa mahdollinen epäpoliittinen poliittinen asia. Uusia ripeita työntekijöitä entisen Kemi Oyn sijaan haetaan vaikka Uruguayn Rajajoelta. Punaisessa ja sittemmin haaleanpunaisesssa Kemissä entiset punaiset ja varsin vähän punaiset mutta toki kaikki oikeat työläiset nauttivat eläkkeitään tai siirtyvät kohta niille.

Vihreeille on suuri onnen täyttymys, että uusi pohjoismainen hallinto ei ainakaan laskene sähkön hintaa. Tekeillä oleva muutos mitä suurimmassa määrin on siis ympäristöystävällinen. Kuudes ydinvoimalakin voidaan rakentaa Ruotsiin, kun se maa palaa ydivoiman kannalle ja linjalle.

Vaalien jälkeinen hallitus mieluimmin on ajateltu rungolta sosdemikokoomuslaiseksi. Osallisena myös vaselistit, jotka ovat harjoitelleet jo vuosia yhteistyötä kokoomuksen kanssa. Ja miksei siihen kelpaa myös yhtä oikeistolaisemmiksi käyvät vihreät. Jos ja kun kuudes ydinvoimala rakentaa Ruotsiin, jonka vllankäytöstä vihreillä ei ole mitään vastuuta.

Kyllähän kokoomuskepulainen pohjakin on mahdollinen, ja myös kepussa rititää suurporvareille ja Euuroopan monopoleille palvelushaluisia.
Ilman vaselisteja ja vihreitä pohja kuitenkin olisi kapeampi.

Meneillä olevien linjauksten mukaisesti Venäjältä alkujaan aiottu suuri merikaapelii näyttää kutistuvan pikku maakaapeliksi, sikäli kuin sitä rakennetaan ollenkaan. Näin sikäläinen kilpailu ei pääsisi haittaamaan eurooppalaista sydämellistä yhteistyötä. Jälleen Entente cordiale! -
Ja nyt, kun ulkoministeri Erki Tuomiojan toinen minä on ilmaissut kannatuksensa Georgian taisteleville urhollisille tovereille. Näiden ottamat neljä sotavankia tuotiin vaihtotilaisuuteen saakka käsiraudoissa. Mihinkähän heidän luultiin karkaavan, kun he tiesivät palauttamisesta?

Karjalankin hintaa muuten Suomen uusimman ruotslaisen alkoholipolitiiikan mukaisesti aiotaan nostaan. Tämänkin taustana oli tilattu ja onnistuneesti suoritettu kyselyselvitys hiljaisen enemmistön asenteista.

Samainen hiljainen enemmistö asenteillaan hallitsee tätäkin palstaa.
Ihmettelinkin, miksi Tep lausui minusta jopa hyväksyviä sanoja. Hän puhui kuin jättäen minulle hyvästejä.

Toisaalla toiveikas aiheotsikko, että nääs pahan imperiumi jo menettää otettaan. Semmoinen toive on hämähäkin jo tuikkaaman saaliin viime huumeunelma.

Lisäys tänään 7. lokakuuta. Jospa sittenkin järjestän äänestyksen, eri hallituspohjista. Mukaan myös kolmen suurimman, vaikka se jokseenkin kuuluu vakavaan kriisiaikaan.

Lisäys tänään 8. lokakuuta. Tulin tulokseen, että otsikko Rahan imperiumista soveltuu paremmin reaalimaailmaan. Raha ei itsessään tiedä eikä kerro, onko se hyvää, pahaa, vai neutraalia. Raha ei kuulemma haise, vaika sitä toisinaan pestään.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (13)

Ruotsi. FR ( muuten myös Suuren sodan ajan erään suomalaisen hävittäjän lyhenne) on jo saanut luottamuslauseen. Tietoja, päinvastoin
kuin edelkisen vallan aikana ja tietenkin Suomessa, joukkion neuvotteluista ei ole vuotanut. Kuitenkin ollaan tietävinään, että ulkomiisteirksi tuele joko Carl von Bildt tai kansanpuolueesta olikos
Lejonhufvud ( vrt. kaarlelaisen ja hattujen ajan sotapäälliköt). Eli viittaa uuteen jyrkkään oikeistokurssiin. Ja muistaakseni Ruotsissakin Göötanmaan vaakunassa on peräti kolme leijonaa. Suomeen verrattuna selvä ylivoima. Kohta alkaa karjunta kuulua. Sillä joukolla pärjää jo karhuakin vastaan, siis vaikka Venäjän. Lejonhufvudin johdolla - - -, eli Lewenhauptin. - Onko Tuomioja, vaikka Georgian asiassa, jo ryhtynyt myötäilmään Ruotsin tulevaa linjaa?

Kuten katolistamisen alussa otettiin haltuun suomalaisia linnakkeita, nyt otetaan haltuun suomalaisten taloudellisia linnakkeita. Kokeiltu myös, kuinka suomalainen sotavoima toimii ylhäisten ulkomaisten herroejn vartiona, yhdessä ulkomaisten huovien kanssa.

Suomi palaa vanhaan ikimuistoiseen historiaansa? Sotarengit ovat jälleen valmiit palvelemaan kota- ja ulkomaiden herroja.

Vivahde-ero kuitenkin kepun ulkopolitiikassa EUlaiseen. Siellä on ilmoitetlut, että Turkki ei olisi sopiva jäseneksi, vaikka Romania ja Bulgaria silti. Sekä komissaari Rehn että että vielä painavampana ja isompana poikana Vanhas-Matti tukevat Turkin jäsenyyttä. On sentään hiukan merkittävämpi maa ja valtakunta kuin Romania ja Bulgaria yhteensä. Kokoomus, ja tietenkin vihreät, tietenkin marmattavat
ihmisoikeuksista, ei, ei, ( ynnä kuiskaus: raakalaisiahan ne ovat, kuten esi-isänsä hyökätessään kohti Wieniä, Saksaa ja Puolaa - - -). Kepu ikäänkuin aikoisi sanoa: onks totta ja.

Esko Seppästä näytettiin torstaina TV1stä. Oli entiseen verrattuna ( jos ei silloinkaan varsin poliittinen) kuin kuohittu pässi tai ruuna. Ei mitään Suresta rahasta Suomessa ja Euroopassa, ja taistelusta sitä vastaan.
Vaan keskusteli Suuren Rahan edustajan kanssa, kuinka hyvin onkaan puheenjohtajuus mennyt. Vain ihan haalea vivahdus nauhassa entisestä siirryttäessä kaudesta johtuviin kustannuksiin; 10 miljoonaa euroa, sanoi Seppänen. Jatkamme itse: siirrettynä 50 000 oikean työläisen eläkkeisiin
tekee jokaiselle 200 euroa.

Tuollainen siis nykyään on Euroopan nääs vasemmisto. Jos hekin joskus olivat kuin karjahtelevia leijonia, nyt siis kuin kuohitut pässit tai ruunat.

Taisi käydä niin, että minulla oli jäänyt Seppäsen ilömoittamista EU-kuluista yksi nolla pois. Eli kyseessä oli ja on sata miljoonaa, ainakin sata miljoonaa. Eli jokainen noista 50 000sta OIKEASTA TYÖLÄISESTÄ olisi saanut vaikeaan taloudelliseeen ahdinkoonsa jopa 2 000 euroa.

Vasemmistoliitto ja SKP, OIKEITTEN TYÖLÄISTEN ASIANAJAJAT!

Toisaalta, jos nuo 100 miljoonaan on käytetty puheenjohtajuuteen oikein, oikeat työläiset voivat hyötyä summan jopa kaksinkertaisena eli
4 000. Ja jaettuna kasvavana hyötynä eli korkona korolle usean vuoden ajlle jopa enemmän, kunnes oikeista työläisistä aika jättää. Ja jäännöslopukkeilla vielä ruumisarkut, ja papeillekin kahvia juodakseen.

OIKEITTEN TYÖLÄISTEN ASIANAJAJAT VASEMMISTOLIITTO, SKP JA TYÖVÄENPUOLUE KOKOOMUS!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ruotsin hallitus on nyt julkistettu, ja käynyt myös kuningasparia tervehtimässä. Ulkoministeri todellakin on Carl Bildt.

Tämä tuli esille avaruusfysiikan aiheissa. Tepin hatusta löytyi jussi, joka johtaa hyvin lähelle Savorin avautuvien energiakeskittymien teoriaa.
Ja analogisesti kypäräpääpapin/kokoomuksen hatusta voisi sittenkin löytyä jussi, joka johtaa kepun kanssa yhteiseen hallitukseen.

Hallituspohja, lisättynä Spn vakiolla, kyllä varmaan olisi kapea. Se olisi hallitus ilman vihreitä ja vaselisteja. Mutta olisi siitä etuakin. Nämä + monet sosdemit ovat varsin nöyräniskaisia EUn renkejä. Porvarien hallitus puolustaisi Suomen etuja, edes osavaltioetuja, itsenäisemmin.

Vaselistit, kampanjanne on jo johtamassa siihen, mihin minä pyrin.
Teidän ei katsota ansaitsevan hallitusluottamusta. Tehän kylläkin koetatte
saada mahdollisimman paljon kerma-alojenne ynä sieltä irronneiden eläkeläistenne ääniä. " Katsotaan, mihin se riittää".

Toisaaltahan myös monet änkyrät eivät halunne vaselisteja hallitukseen, joten hekin asennoituisivat myönteisesti kepulaiskokoomuslaiseen hallitukseen.

ArKos itse
Ruotsin hallitus on nyt julkistettu, ja käynyt myös kuningasparia tervehtimässä. Ulkoministeri todellakin on Carl Bildt.

Fredrik ja Carl on jo riidelleet. Carl on määräiväinen ihminen, jotta kiistaa näiden kahden välillä tulee olemaan paljon. Ei ollenkaan hyvältä näytä. Storbråk- på en gång

Ayla
ArKos itse
Ruotsin hallitus on nyt julkistettu, ja käynyt myös kuningasparia tervehtimässä. Ulkoministeri todellakin on Carl Bildt.Fredrik ja Carl on jo riidelleet. Carl on määräiväinen ihminen, jotta kiistaa näiden kahden välillä tulee olemaan paljon. Ei ollenkaan hyvältä näytä. Storbråk- på en gång

Riitaahan ei tule, jos reviirit on määritelty ja kumpikin pysyy niissä.
Siis Carl Bildt hoitaa ulkopolitiikan, eikä puutu sisäiseen, ja FR hoitaa sisäiset, eikä sotkeudu ulkopolitiikkaan, josta ei luultavasti ymmärräkään mitään.

Ongelmiahan kyllä voi tulla siitä, että jompikumpi tai molemmat ei kykene reviirillään olemaan uskottava. Mutta kumpikin varmaan keskittyy omaan peliinsä ja takemään parhaansa, " ja katsotaan, mihin se riittää".
Omaa maalia on suojattava, ja vastustajan maaliin laukauksia, kun vain mahdollista.

Jääkiekosta kumminkin Suomen ja Ruotsin yhteinen kieli?

Töihinne orjat! Tuo erään toisen tällä toisessa aiheessa noilla sanoin
ilmaisee Ruotsin uuden valtamallin sisäisen ytimen. Ulkoista edustaa siis
Carl Bildt, mutta siitäpä ei liene juuri mitään julkistettu. Mottoa eli tunnusajatusta emme tiedä emmekä pääse vielä muotoilemaan.

Tuo Ruotsin yksitotinen malli on tulossa Suomeenkin, jahka vaalit
pidetään. Ja se voittaa, jos ei muuta varsinaista mallia ei ole. Ja minultahan sitä ei kysyttä, minun teoksiani ei löydy kirjakaupaopista ekä kukaan kunniotettava ja sen puoleen epäkunnioitettavakaan kustantaja paina niitä.

Töihinne, orjat!

Hiljaisen enemmistön käsite, kuvaa hiljaissta oikeistolaista enemmistöä.
Ja se vallitsee vahvana tälläkin palstalla.

Äänestämättömyys, se merkitsee, että annatte tukenne Ruotsin nyt voittaneelle uudelle porvariselle mallille. Ja antamistani vaihtoehdoista sitä lähinnä on kokoomuskepulaiset + hurrit.

TÖIHINNE, RENGIT!

Joo, tällää alkaa kohta työttömien jahtaaminen töihin. Se aiotaan saada aikaan huonontamalla työttömyyskassan ehtoja. Rahaa tullaan antamaan vähemmän. Ja kaikkien täytyy hakea määrättyyn aikaan mennessä työpaikka, muuten avustus laskee melkein mitättömään.

Tarkoituksena on että he joilla on isompi avustus, täytyisi sitten tyytyä työhön josta saaisi vähemmän rahaa mitä työttömyyskassasta. Muussa tapauksessa alkaa saada hyvin pienen summan kassasta. Sellaista se Fredrik aikoo, se oli hänen yksi vaalilupauksistaan.

Spekuloitu sosdemeimme värisuorasta: preisidentti>ulkoministeri>
ulkopoliiittisen tutkijmuslaiotksen tuleva johtaja, ja väliin vielä asemat edsukunnan ulkoasiain valiokunnassa, ja Lipposen mahdollinen pesti jonnekin ulos, ynnä smaisen isnstinuttuin halltiuksen puheenjohtajuus.

Vastapainoksi hankaluuksien värisuora. Libanonissa sentään asiat kuin kohdallaan. Mainittu oikeiston eteneminen Euroopassa yleisesti, joskin Itävalta ja Ranska poikkeuksia. Idässä asetelmia: pitäiis tehdä, mutta oikeastaan ei pitäisikään tehdä. Anna Politovskaja ammuttu. Mielenosoitus muistoksi keräsi huomattavastri enemmän väkeä kuin toiset Lähi-idän sotimisesta ja Kiinan ihmisoikeukissta. Pohjois-Korea tehnyt tänä aamuna Suomen aikaa, siellä kylläkin illalla, ydinkokeen. Ynnä yritysten siirtyminen Suomesta mm. itään. Ja tähän liittyvät hallitukseen haluavien vaselistien ihmisoikeusmielenosoitukset, siis kiinan ihmisoikeuksista.

On edessä ero hallitusvallasta muutamaksi vuodeksi. Ja se tietää menoa myös vaselistien ja luultavasti vihreidenkin hallitushaaveille. Tosinhan vihreät esittävät nyt erittäin oikeistolaista. Ja pinnna alla myös vaselistit.
Onhan kokoomus nyt työväenpuolue.

Jos tahi kun hallitusvalta menetetään, värisuorasta ei jää jäljelle paljoakaan. Ja pressaltahan voidaan ottaa valta pois, osa sosdemeistakin on samaa mieltä. Eikä instituutin johtajaa ole vielä nimitetty.

Vapaa suomalainen tiedotus. Useimpain suurimpain päivälehtien, Hesari tietysti kärjessä, kannattavat NATO-jäsenyyttä ja sen nostamista tärkeäksi vaaliaiheeksi. Onhan Suomi käytännössä jo kuin NATOn jäsen.

Hallitukseen Vasemmistoliittolla rp on kova halu. Näillä näkymin sille tarjolla olevat hallitusrungot ovat NATO-hallituksia. Vasemmistoliitto liittämään Suomea NATOon!

Mm. rakennustyöläisille porkkana ovat perustettavien tukikohtien rakennustyöt. Niistä varmaan on työmaakoppien epäpoliittisissa keskusteluissa puhuttu jo pitkään.

No entäpä kun me Suomalaisetkin alamme ostaa kaikkea mukavaa mikä liittyy energiaan eli tässä tapauksessa sellaiseen energiaan kuten sähkö jne.

Ja otetaan rahat siitä ettemme Suomen sisäisesti enää tuhlaa energiaa ja aikaa ruuasta ja kodinkoneista rahastamiseen etukäteen, vaan maksetaan nämä asiat kimpassa jälkeen päin.

Sitten unohdetaan kaikki virastot, niiden rakentaminen ja ylläpito ja taas säästyy esim. lämmitysenergiaa ja virastojen työntekijöiden matkaan kuluva bensa.

Ja samalla säästämme suurimman osan pankki-ihmisten bensakuluista ja sama esim. vakuutusten myyjien bensakuluista.

Ja näillä kaikilla säästöillä ostamme sähköön ym. energiaan liittyvää pääomaa.

Lopulta nukumme aamuisin pitkään ja annamme lastemmekin nukkua aamulla pitkään.

Ja kun lapset ovat lähteneet kotoa ja perustaneet omat perheet voimme aamuisin herättyämme avata shamppanjapullot ja keskittyä elämänkumppaniimme.

Savor

;):)

Ollut tässä flunassa tai peräti influenssa. Eihän se paljonkaan pysty parkkinuunteeseen, ja nenäähän on hoidettu jo vuoden suolalla.
Niinpä se iskeekin mahaan. Ja niinpä täytyi määrätä itselleni antibiottikuuri. Siis pari valkosipulinkynttä raakana ja pureksien kahdesti vuorokaudessa tyhjään mahaan. Askorbiinia ja särkylääketä tietysti myös. Tänä aamuna näyttäisi olevan flunssa lähes lopullaan.

Niinpä melko hyvin nukutun pitkän yön jälkeen herään vasta avaamaan
TVn Jälkiviisaiden kohdalla. Ville Blåfieldin mietelmä, että eduskunta
ON ETÄÄNTYNYT KAUAS POLITIIKASTA!

Minä olen jo useastikin käsitellyt tuota vaselististen kermatyöläisten epäpoliittista työmaakoppia. Mutta nyt havaitaankin, että eduskunta on ihan samalaien koppi. Edustajat älkööt puhuko politiikkaa! Edustajat, keskittykää vain epäpoliittisiin aiheisin, kuten hedelmöityshoitoon!

Paavo Lipponen sanoo, että laitetaan NATO-keskustelu pöydälle uuden eduskunnan kokoontumiseen asti huhtikuussa. Suurimpien päivälehtien
päätoimittajat sanovat, että liitetään Suomi NATOon. Eli lausunnot yhteensä: epäpoliittinen uusikin eduskunta kokoontuu työmaakoppiinsa
hyväksymään nopeasti ja ihan vain epäpoliittisesti valmiin päätöksen liittymisestä virallisesti NATOon.

Onhan toki eduskuntakopin varustelu ja edsutajan puite-edut paremmat
kuin rakennustyöläisten kopin. Jokaiselle henkilökohtainen hanslankari, tietokonettakin käyttämään, on kuntosali, ja puhemiehen vetämä elokuvakerho. Matkaedut käydä vaikka Taiwanilla, Pohjois-Koreaankin, mutta siellä ei kellään ole aikomusta käydä.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat