Seuraa 
Viestejä45973

Onko veikkauksia, mihin yhdysvallat keräämiään tietojaan käyttää? Terrorisminvastainen sota on liian halpa vitsi.

Itse veikkaan seuraavaa:

Pentagonissa rakennetaan ihmissuhde/-yhteysmatriisia. Tiedusteludataa kerätään koko pallolta, pistetään samaan tietokantaan, vedetään viivoja eri yhteyksissä toistensa tuntevien välille, ja sitten katsotaan, mitä kautta päästään esimerkiksi parhaiten vakoilemaan mihinkin maahan, etsitään potentiaalisia korruptioaukkoja. Tai jotain muuta varten. Niillä on meidän kaikkien nimet siellä järjestelmissä, ja eihän siinä mitään, mutta kukaan ei ole kysynyt lupaa minulta nimeni sinne lisäämiseen...

Isoveli valmistautuu valvomaan oikein urakalla. Tulevaisuudessa, kun lainaat kirjastosta vallankumoukselliseksi merkittyjä kirjoja, (joita on kyllä hankala nykyään saada, kun ovat yleensä "varastettuja") niin jossain järjestelmä rouskuttaa, ja muuttaa sinua edustavan pallon värin astetta "kriittisemmäksi". Ja kun tarpeeksi kriittinen väri on saavutettu, katoat jonnekin salaiseen vankilaan lopun iäksesi. Ja sama ahne johto jatkaa kansan orjuuttamista vuosisadasta toiseen. Henkilöt vaihtuvat, äärioikeistolaiset elitistiset muurahaisyhteiskunta-aatteet säilyvät.

Onko muita ehdotuksia, miksi jenkkejä kiinnostaa esimerkiksi vaihto-oppilaaksi pyrkivän/viisumia hakevan neljä parhainta ystävää?

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (3)

Sitten niistä uusista passeista oli juttua että ne voi lukea metrien päästä, eli ne voi vakoilla kaiken liikkumisen alueella missä on lukulaitteet.
Pure Jenkki
Traagista, koska siirtolaiset menivät sieltä vapautta etsimään. Taitaa olla vaikea tavoite

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Onko muita ehdotuksia, miksi jenkkejä kiinnostaa esimerkiksi vaihto-oppilaaksi pyrkivän/viisumia hakevan neljä parhainta ystävää?

Mistä tiedät? onko tämä totta? Jos on, aikamoista henkilökohtaiselle tontille tuloa rapakon yli.

Henk. koht. vältän kyseisessä maassa käyntiä ihan periaatteesta, en halua antaa tietojani epämääräisten, huonoa mainetta keränneiden valtiollisten organisaatioiden pureskeltavaksi.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat