Seuraa 
Viestejä49
Liittynyt2.9.2006

http://service.nitro.fi/tieturi/ en älyä,niin en älyä,että pitää olla tyhmä ,hermot menee.

Mitä tahdon,siihen kykenen.

Kommentit (15)

pöhl
Seuraa 
Viestejä924
Liittynyt19.3.2005

Tällaiset tehtävät voi ratkaista kynän ja paperin avulla seuraavasti: Piirretään järjestelmällisesti kaikki mahdolliset tilat paperille, joissa on merkitty kummalla puolella kukin olio on. Sitten piirretään viivat niiden tilojen välille, joihin voidaan siirtyä yhdellä lautan ylityksellä. Lopulta kuviosta voidaan lukea oikea siirtymissarja.

Täytyy myöntää, että vaikea on, mutta hauska sekä riippuvuutta aiheuttava peli.

Näitä on ollut samantapaisiakin, mutta helpompia.

DerMack
Seuraa 
Viestejä1839
Liittynyt16.3.2005
Armitage
Pitää vaan ymmärtää se vinkki, että isä ja vartija ovat miehiä kumpikin.

öö eihän sillä ole mitään merkitystä, vartija henggaa vaan sen vangin kans, taikka kesyttäjä liskon mukana, tosin liskon ja vangin voi jättää yksikseen toiselle puolelle jos kaikki muut ovat jo tois puol jokkee

tli
Seuraa 
Viestejä1118
Liittynyt11.11.2005
Mede
Tohon löyty jo kaks tapaa ratkasta. Tai järjestystä miten ne vie. Mukavan helppo.

Voisiko joku ystävällisesti selittää edes yhden ratkaisun vaihe vaiheelta, sillä itse en, ilmeisesti tyhmyyttäni, keksinyt yhtään ratkaisua. Tekisi melkein mieli sanoa, että tehtävän ratkaisu on mahdoton.

tomijj
http://service.nitro.fi/tieturi/ en älyä,niin en älyä,että pitää olla tyhmä ,hermot menee.

Tuossa pääsin siihen asti, että toisella puolella on isä ja 2 poikaa, toisella puolella äiti, 2 tytärtä, otus ja sen kesyttäjä.. miten tästä eteenpäin?

Voisin tietty ratkaista tuon bruteforcen koodaamalla, mutta ei jaksaisi..

msdos464
tomijj
http://service.nitro.fi/tieturi/ en älyä,niin en älyä,että pitää olla tyhmä ,hermot menee.Tuossa pääsin siihen asti, että toisella puolella on isä ja 2 poikaa, toisella puolella äiti, 2 tytärtä, otus ja sen kesyttäjä.. miten tästä eteenpäin?

Voisin tietty ratkaista tuon bruteforcen koodaamalla, mutta ei jaksaisi..

Siitä eteenpäin... isä hakee äidin yli, äiti jättää isän poikien kanssa, kesyttäjä menee liskon kanssa yli, isä tulee hakemaan äidin kyytiin, äiti jättää isän rannalle, hakee toisen tytöistä, eläinten kesyttäjä menee liskon kanssa yli, hakee toisen tytöistä, ja lopuksi vielä liskon.

tli
Seuraa 
Viestejä1118
Liittynyt11.11.2005

Kiitos neuvoista. Tehtävä ratkesi loppujen lopuksi aika helposti, kun huomasi liikutella vartijaa ja hirviötä useampia kertoja joen yli eikä vain tehtävän alussa.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat