Seuraa 
Viestejä45973

Katsokaa mitä löysin. Webcam Afrikasta. Live. Eläisiä, hienoa, joku liikuttaa toisinaan cam ja zoomaa eläimiä.

En tiedä miten on päivällä, saa nädä kun aamu koittaa. Srobissa kuitenkin lukee että cam on päällä 24 tuntia vuorokaudessa.

Näin tiikerin, kaniinin, pari antilooppia, kun aikani katselin. Saakyllä pitää päällä aika kauan ennen kuin eläisiä silloin tällöin tulee ja jos joku zoomaa.

En tiedä sitten kuinka kauan linkit toimii ja miten kauan cam toimii?

http://www.wavelit.com/popup/playerAfricam.asp

Näin kertoo srobbin.com
Lions and Tigers and Internets, Oh My!

Olkaa hyvä.

Edit

Täällä Nkorho Bush Lodge on tuo Africam
http://www.nkorho.com/

Nkorho on Sabi Private Game Reservessä. Sitä punaista kohtaa kartasta painaa hiirellä, niin näkee missä kohtaa Nkorho sijaitsee.

Ja tästä kartasta näkyy missä päin etelä afrikkaa ollaan.
Kartta

EDIT

Laitoin uuden osoitteen. Se on popup, jotta jos on popup "tappaja", niin siinä tapauksessa täytyy antaa lupa tälle wavelin popup'ille. Muussa tapauksessa ei näy mitään.

  • ylös 0
  • alas 0

Sivut

Kommentit (81)

Täytyy lisätä tähän että olen nyt hieman katsellut päivällä. Olen nähnyt monta gnu, en tiedä mikä se on suomeksi. Sitten olen nähnyt seebroja ja antilooppeja. Ja linnut visertää. Aika usein siellä joku zoomaa camia ja etsii eläimiä.

Näin päivällä katseleminen on upeampaa mitä yöllä, näkee värit ja luonnon. Mutta yöllä tietenkin voi nähdä niitä yöeläjiä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tässä se GNU mitä näin siellä. Päivällä on näkynyt vain antilooppeja etupäässä. Yöllä jos viitsii katsella niin voi nähdä tiikerin tai leijonan.

Sepi
Seuraa 
Viestejä3265

Linkki on hyvä; kiitos Ayla!

Parhaillaan kuuluu sammakoiden ja kaskaiden mekastusta ja äsken juomassa kävi joku arka eläin. Elikon lähestymisen huomasi ensimmäiseksi äänistä; sampit vaikenivat tyystin ja kaskaidenkin soiminen hiljeni.

Ding Ding
Seuraa 
Viestejä9031

Tuosta webcamista saisi hauskan herätyskellon. Täytyisi vain pitää tietokonetta päällä koko ajan, mutta tarvittava ohjelmakoodi olisi helppo tehdä. Tai jos osaa ajastaa tietokoneen käynnistymisen niin sen parempi.

Sepi
Ayla, näitkö varmasti tiikerin?

Juu, viime yönä. Tiikeri se oli. Kyllä tiikerin tunnen eroon leijonasta. Mutta tiikerin näköinen se kyllä oli. Pimeää oli mutta joku kissaeläin se oli.

Ding Ding
Ayla näki tämän allaolevan, mutta se on selvästi leijona seepravalepuvussa. Afrikassahan ei ole tiikereitä.

No mitäs kissaeläimiä Afrikassa sitten on?

Tässä se näkemäni tiikeri.

Sepi
Seuraa 
Viestejä3265

Afrikassa on lukuisia erilaisia kissaeläimiä, mutta ei tiikereitä. Leijonat ovat suurimmat, seuraavina leopardit ja gebardit.

Sepi
Afrikassa on lukuisia erilaisia kissaeläimiä, mutta ei tiikereitä. Leijonat ovat suurimmat, seuraavina leopardit ja gebardit.

Se oli aika iso, jotta mikä sitten noista kolmesta olisi ollut? Leijona se ei ollut kuitenkaan. Eikä hyeenakaan. Minulle tuli Tiikeri ensimmäiseksi mieleen kun sen näin.

Äskettäin siellä oli hyeenan tai sjakaalin näköinen pienempi otus juomassa vettä.

Sepi
Veikkaisin leopardia. Isohko kissaeläin; turkin kuviointi täplikäs, kun tiikerillä on selvät raidat.

Kuten sanoin, ensimmäiseksi tuli mieleen tiikeri. En ajatellut oliko täpliä vai raitoja. Valaistushan on mitätön yöllä. Mutta kissaeläin se kuitenkin oli. Ja jos ei Afrikassa teidän mukaanne ole yhtään tiikeriä, niin ehkä sitten oli leobard tai gepard.

tiäremiäs
Naarasleijona voi olla myös. Se kun taitaa näyttää tiikeriltä, paitsi siinä ei ole raitoja.

Yöllä taitaa olla vaikeampaa tunnistaa kaikkia eläimiä. Yöllä cam näyttää mustavalkoista vaan. Oli miten oli. Tiikeri oli ensimmäinen ajatukseni. Ei sen puoleen, moni afrikkalainen kutsuu esim. leobardeja ja gepardeja tiikereiksi.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat