Seuraa 
Viestejä45973

Voittaja tänä vuonna Muhammed Junes tai jotakin sinnepäin, Bangladeshista. Ensin luulin, että kyseessä oli kaksi palkittua, mutta kyseessä olikin hänen pankkinsa. Se oli jakanut pienlainoja pikkuyriotykseille, erityisesti naisten johtamille. Ja näin se vähentäen köyhyyttä oli editänyt rauhaa. Tai siis palkittiin sekä mies että hänen pankkinsa.

Kun siis minäkin tiedän voittajan nimen vain kuulemalta, johtuupa siitä. että TV1n uuitsten välitys julkistmaista oli ala-arvoista. Kun nimi ei ollutkaan se, mitä oli odotettu, tekstiä ei ilmaantunut ruutuun. Eikä heti kirjeenvaihtajaakaan paikanpäältä. Sitten kun tämä sai suunsa auki, hän ilmaisi pettymyksensä. Nääs palkintokomitea antaa tuon tuostakin Nobeleita omalaatuisille rauhna edistäjille milloin mistäkin.

Ahtisaari oli jo valmistautunut, taisi olla Wineissä, järjestämään lehdistötilaisuuden siinä hyvin todennäköisessä tapauksessa, että olisi palkinnion saaja. Hän kuulemma oli myös Suomen eduskunnan virallinen ehdokas. Eduskunnassahan ei puhuta politiikkaa.

Meni kuin euroviisuissa monesti ennen.

Ja jos taas rauhan Nobeli menisi kuin viisuissa viimeksi, se palkittava, jos siis Suomesta, olisin minä. Samoilta seuduiltakin kuin Buddhansuun Lordi.
Teoriani, sekä avaruusfysiikan että poliittinen, olisi edistänyt maailmanrauhan mallin muodostumista ja näköloja toimista sen toteutukseen.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (16)

tietää
Rauhanpalkinto kaikille sotilaskarkureille. Heillä on paljon pelissä.

Viittaat varmaankin siihen, että Suomen aselepoehtojen, ja myös Pariisin rauhan ehtojen 1947, mukaan sotilaskarkurit olivat auttaneet teollaan Yhdistyneitä Kansakuntia, ja oli vapautettava syytteestä. Turvasäilöstä istuneille maksettiin myös korvauksia, ja nämä puolestaan olivat
julkisen SKPn perustamisen alkupääoma. - Hyvä palvelija ei kätkenyt talenttiaan maahan, vaan pani sen kiertämään tuottavasti.

Viipurin nopeasta menetyksestä syypääksikin tuomittu eversti Kemppi ei kuitenkaan käyttänyt hyväksi tuota auttavaa pykälää. Tuomio oli isku hänne sotilaskunnialleen, vaan vielä epäkunniakkaampaa noissa piireissä olisi ollut selittää auttaneeksi teoillaan vihollista.

Tuota auttavasta pykälästä kieltäytymistä myös Mauri Sariola käsiteli eräässä romaanissaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

NO, pitihän arvata, ettei se VOI olla valkoihoinen eurooppalainen
kristinuskoa tunnustava hetero vaan jokin ammunhalaaja muhametti
josta kukaan ei ole koskaan aikaisemmin kuullutkaan !!!
Nobeleista, ainakin muista kuin luonnontieteen, on tullut pelkkä
VITSI . BOIKOTOI Norjaa !

"Palkinnon perustajan, keksijä Alfred Nobelin kuoleman aikaan Ruotsi ja Norja olivat valtioliitossa, jossa Ruotsin hallitus määräsi liiton ulkopolitiikasta ja Norjan hallitus vain Norjan sisäpolitiikasta. Nobel antoi palkinnonjaon norjalaisten tehtäväksi, jotteivät ulkovallat manipuloisi rauhanpalkinnon valitsijoita."

Taas suora osoitus siitä, että maat eivät päätä omista asioistaan, vaan noudattavat suurvalloilta saamiaan ohjeita.

Kyllähän tässä pitääkin joku taso olla.

Aikoinaan Suomalainen vastasi 10 Neuvostoliittolaista.

Kyllä Suomalaisen pitää vähintään yhdistää kaikki uskonnot yhteiseksi joeksi/liikkeeksi, jolloin saamme rauhan maapallolle, ennen kuin Suomalaiselle voidaan antaa rauhan Nobel.

Ja minähän tuon meinasin toteuttaa tässä lähiaikoina, joten älkääpä hättäilkö.

Savor

;):)

Ayla
Hyvää työtähän tuo mies, Muhammad Yunus tekee. Auttaa köyhiä lainaamaan pieniä summia rahoja, etenkin naisia, joilla jo muutenkin on huonompi asema heidän yhteiskunnassaan.
Nobels fredspris går till skaparen av en bank. Muhammad Yunus och hans Grameen Bank för de allra fattigaste får priset

Totta kai mies teki hyvää työtä ei siinä mitään. Omasta mielestäni Nobelin rauhanpalkinnon nimi vaan pitäisi muuttaa Nobelin maailmanparannuspalkinnoksi. Nykyisellä menolla palkinnon voisi antaa vaikka kouvolalaiselle sosiaalityöntekijälle joka myös on auttamassa huono-osaisia. Ainoa joka viimeaikoina on todella saanut rauhaa aikaan on oma Maramme.

Palkinto meni täysin oikeaan osoitteeseen. Voi vain onnitella norjalaisia hyvästä valinnasta.

Ehkäpä palkinnon nimen voisi muuttaa sotaa ennaltaehkäisevän toiminnan palkinnoksi.

Savor

;):)

Antakaa mun kaikki kestää. Pyramiidihuijaus-tekniikkaan perustuva pankki saa aikaan näennäistä menestymistä.

Pankki rahoittaa naiselle kännykän ja nainen seisoo kadunkulmassa ja myy puhelinpalvelua ohikulkijoille. Vain esimerkkinä. Näin Suomesta poistuisi työttömyys, kun kaikki myisi liittymiä. Jes, Mitä tekemistä tällä suurhuijauksella on maailman rauhanpalkinnon kanssa?

Näillä kahjoilla on myös ydinaseita. Tunnen oloni turvalliseksi.

Pankki rahoittaa naiselle vuohen ja nainen myy vuohen maitoa naapureille ja ohikulkijoille.

MAAILMA PELASTUU

PS. lakatkaa lahjoittamasta kerjuurahaa INTIAN nälänhätään, lahjoittakaa heille telian liittymä!

Mörkö
Ayla
Hyvää työtähän tuo mies, Muhammad Yunus tekee. Auttaa köyhiä lainaamaan pieniä summia rahoja, etenkin naisia, joilla jo muutenkin on huonompi asema heidän yhteiskunnassaan.
Nobels fredspris går till skaparen av en bank. Muhammad Yunus och hans Grameen Bank för de allra fattigaste får prisetTotta kai mies teki hyvää työtä ei siinä mitään. Omasta mielestäni Nobelin rauhanpalkinnon nimi vaan pitäisi muuttaa Nobelin maailmanparannuspalkinnoksi. Nykyisellä menolla palkinnon voisi antaa vaikka kouvolalaiselle sosiaalityöntekijälle joka myös on auttamassa huono-osaisia. Ainoa joka viimeaikoina on todella saanut rauhaa aikaan on oma Maramme.

Siinä mielessä meni palkinto oikeaan osoitteeseen, koska hän ajattelee köyhien naisten toimeentuloa. Monessa köyhässä maassa ei naisilla ole elämä helppoa, etenkin eronneilla, leskillä ja yksinäisillä. Jotta oli oikein että hänen pankkinsa saa huomiota maailmalla. 94% pankin asiakkaista on naisia. Sehän on loistavaa että hän auttaa köyhiä naisia pienellä lainalla.
Muhammad Yunus får fredspris

NO, ensireaktio oli ehkä pettymyksen sävyttämä....

Mutta OMITUINEN tuo päätös oli ... ei palkinto varmaankaan
väärään osoitteeseen mennyt, mutta väärällä nimellä .....

RAUHA on niin laaja ja tulkinnanvarainen asia, että
mitä hyvänsä voidaan perustella sillä, "rauhan aseillahan"
murskattiin mm. Unkarin kansannousu ja vallattiin
Tsekkoslovakia.

"BUSHMANIN" mielestä koko palkinnosta voitaisiin luopua.
Luonnontieteiden palkinnot harvoin herättävät järin poikkavia
mielipiteitä, kerran toki proffat ylikatsoivat todellisen
keksijän eli insinöörin, kun tämä sai jaetun fysiikan
palkinnon.

Tämä "Millenium" onkin sitten jo toinen tarina ..

Suomlaisten hämmennystä, virallisen Suomen hämmennystä. En näe
palstan viesteissä voittajan nimen suomenkielistä kirjoitusasua.
Muhammad Yunus on englanniksi kirjoitettu. Suomeksi pitänee kirjoittaa
Muhammed ( kuten profeetta Muhammed) Junus ( tai sittenkin Junes?).

Ahtisaaren esikunnassa ei otettu asiaa niin raskaasti kuin täällä virallisessa ja junttien Suomessa. Varsin nopeasti käytiin nostamaan maljoja voittajalle. Jotakin siellä ymmärretään diplomatiasta. Siinä esikunnassa ei liene montakaan suomalaista.

Te suomalaiset juntit, lukutaidottomien noitien maasta!

Tuollainen paksu ylimielinen eli liiallisen itsevarma suomalaisherra. Ja samalla perinteiseen suomlaiseen tapaan jonkun isomman pojan palveluksessa, tekemässä rauhaakin hänen tarpeisiinsa. Vrt. pitkät solakat viikingit. Eikähän Suomi koskaan ole ollut merenkulkumaa.

Painotukset ulkopolitiikassa. Suomi on EU-maa, jolla on kova pyrkimys myös sen ytimiin. Norja ei ole EU-maa, kuten ei sukulaismaa Islantikaan.
Norja ei ole pyrkinyt ytimiin. NATOssakin Norja on melko hiljainen, lähinnä seuraaja. Suomi vouhottaa operaatioista ja nopeista joukoista, vaikka ei ole virallisesti jäsen. Jos Suomi liittyy NATOon, sen oleellinen pyrkimys siinä on pääsy ytimiin.

Öljy. Suomi kuten yleensä EU on ostajamaa. Rauhantyön rooli on ehkäistä tilanteita, joissa öljy kallistuu. Norja on öljyä tuottava ja vievä maa. Rauhantyön tehtävä on tehdä maailma kykenevämmäksi ostamaan öljyä.

Kai nämä sivut ovat sen verran tärkeitä, että niitä seurataan koko Pohjoismaissa. Kuitenkaan virallinen tiede ja virallinen valta täällä eivät piittaa näistä yhtään. Jo periaate: rauhantekijänä esiintyvän maan herrat eivät ollenkaan piittaa kansalaistensa mielipiteistä. Tämähän on aika rasistinen maa, ja rasismin kohteena varsinkin omat toisen luokan kansalaiset. Ja yleisten asioiden seuraamiseen yhä kuin lukutaidottomien noitien maa.

Sitten myös näkökohtia Kalevalaan, minun esittämiäni täällä on voinut lukea. Pohjan Akka siis yhteispohjoismainen valtarouva, sitä ennen
Norjan kuninkaan Haakonin vaimo ja leksi Margareta. Suomen ns. tiede ei ollenkaan ole suvainnut käsitellä tätä näkökohtaa. Ja tätähän voi pitää
jopa loukkauksena. Suomen ns. tiede ei ollenkaan halua ottaa huomioon pohjoismaisia ja norjalaisia yhteyksiä. Ja näille ylimielisille pässeille olisi pitänyt antaa Nobelin palkinto.

Edelleen. Sampo-retken esikuva oli Klaus Störtebekerin suorittama Bergenin ryöstö. - Toki jo aiemmin vandaalien suorittama Rooman ryöstö.- Klaus hirtettiin, mutta hänen miehiään asutettiin Suomeen.
Ja te olette, kuin asia ei teitä ollenkaan liikuttaisi.

Ja ennen tuota Sampo-retkiä olivathan norjalaiset tehneet monen monta retkeä kaukaisiinkin maihin.

Kun myös saksalaiset nousivat maihin Norjaan, he onnistuivat yllättämään norjalaiset unessa kuin vendit kerran Bergenin. Suomi oli Hitlerin liittolaismaa sodassa.

Niin, te ylimieliset, paksut suomalaiset barbaariherrat! Milloin opittekaan varsinaisesti lukemaan?

ArKos itse

Ahtisaaren esikunnassa ei otettu asiaa niin raskaasti kuin täällä virallisessa ja junttien Suomessa.Mutta kuka onkaan TÄMÄN vuoden rauhannobelisti?

Allekirjoittaneen veikkaus: Zimbabwen pääministeri Morgan Zvangirai.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat