Seuraa 
Viestejä45973

Ostin kaupasta naudanlihajerkyä.
Pussin tuteseloste on minulle käsittämättömillä harakanvarpailla.

Ymmärsin kuitenkin, että sadassa grammassa on ainesosia jotain yksikköä: 343, 42.5, 8.4, 24.4 ja 980. Oliskohan toi 42.5 proteiiinin määrä?

Perkele: Ovat muuten pilannet jerkyn laittamalla siihen suolan sijasta sokeria. Täällä aasiassa ne laittaa sitä makkaroihinkin. Voitko kuvitella mitään karmeampaa kuin makea makkara?

Kommentit (3)

iisti
Kokeile sinappia berliininmunkin päälle.

Oletko kokeillut?

Thaimaassa on tapana käyttä chili-, suolasekoitusta hedelmien kanssa. Sopii yllättävän hyvin kuitenkin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat