Seuraa 
Viestejä45973

Hali koko hallitukselta!
16.10.2006 0:13

Ensi kertaa länsimainen hallitus toivotti Äiti Amman tervetulleeksi.

Tanja Saarela tapasi Äiti Amman lauantai-iltana. (TEA KARVINEN / LK)

Äiti Amma sai Suomen hallitukselta virallisen tervetulotoivotuksen. Kulttuuriministeri Tanja Saarela (kesk) halasi intialaisen henkisen opettajan jo toista kertaa, mutta koko Suomen hallituksen nimissä hän oli liikkeellä nyt ensimmäistä kertaa.

- Tämä oli ensimmäinen kerta kun missään länsimaassa näin tapahtui, iloitsee Suomen Amma-keskuksen johtaja Taavi Kassila.

Saarelan piti tavata Äiti Amma jo heti lauantaiaamuna, mutta tilaisuus siirrettiin Amman pyynnöstä illansuuhun. Saarela sanoi, että Äiti Amman työ on erinomainen esimerkki toiminnasta rauhan, keskinäisen ymmärryksen ja epäitsekkyyden puolesta.

Mahdoton halaustahti?

Kassila vakuuttaa, että Amma on halannut yli 25 miljoonaa ihmistä. Eräs Iltalehden lukija laski, että luku on mahdoton. Siihen päästäkseen Amman pitäisi halata kaksi ihmistä jokaisena valveillaolon minuuttina. Nukkumiseen laskelmassa jätetään kahdeksan tuntia vuorokaudessa.

- Ammahan ei nuku kuin kaksi tuntia ja joinakin öinä ei laisinkaan. Hän yleensä halaa yöt läpi, Kassila väittää sinnikkäästi vastaan.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2006101 ... 7_uu.shtml

  • ylös 0
  • alas 0

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat