Seuraa 
Viestejä45973

Tällainen kysymys tuli vastaani koulumaailmassa.
Ajattelin että ehkäpä täältä löydn vastauksen.
Miten ihminen on syntynyt? Mikä tekee ihmisestä ihmisen?

löytyykö ympäripyöreään kysymykseen yhtään selkeää vastausta???

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (6)

Haede

löytyykö ympäripyöreään kysymykseen yhtään selkeää vastausta???

Ei.

(mikäli haluat että kirjoitan esseen puolestasi niin voin lähettää tilinumeroni yksityisviestillä. Normitaksa 10 Euroa A4)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ihminen on evoluution tuotos siinä missä kaikki muutkin eläimet, ei sen kummempaa. Ihmisille vain on sattunut siunaantumaan muita eläimiä kehittyneemmät aivot, joiden mutkikkaan hermosolujärjestelmän ansiosta kykenemme tietoiseen ajatteluun.

Uskonto-filosofisess mieles lähen vastaan tänne heitettyyn kysymykseen, ku oon tietyll tavall uskonoppinu; oon lukenu Raamattuu ja kahest jo rukoillu. Toisest kerrast en oo kyll varma, lasketaaks sitä, kun sanoin vaa, ett "voi Jeesus, ett ois kiva saada tollane punkkaan". Tää mimmi oli se jehovamimmi, joka vielki punkkaa mun kans. Oi kiitos Jeesus, kiitos! Hallelujaa! (Oon jossain mieless hurmoksellinenki, niinku huomasitte.)

Ite siis ku oon paneutunu aika paljo tohon Raamattuun ja Joosefin ensimmäiseen kirjaan, jonka Jumala hälle saneli Egyptin maassa sen olless pahan turmeluksen vallass ja yhen faaraon vallass, jonka nimee en kyll tiedä. Joku Totanoinhummani se tais olla.

Siin Joosefin kirjass Jumala kertoo suureen ääneen ja vaskitorvien pauhatess niin, ett Jerikon muurut sortu, ett hän teki ihmiset aika äkkii, ei monta tuntii menny. Aineet hän otti talonsa takaa omalt perunamaalt, jota enkeli Lusiferus ja pari muutaki rötösenkelii kuokki, ku olivat jääneet kii jostain jekun teost. Jumala viittaski puheessaan näihi rötösenkeleihi ja sano käsii viistost ylöspäin ojennellen, ett hän on myös ankara Jumala. Lusifer ja sen kamut kyll hiukka pidätteli nauruaan. Tsunami pisti kyll sit myöhemmin kaikk hiljasiks.

Nää ekat ihmiset kulki sitt pitkän aikaa nakuina, ku Kiinan silkinvirkkaajat oli menny lakkoon ja Alabaman puuvilla oli ihan kortill kato sen kato-vuoden takii. Mutt sai ne sitt lopulta yhelt Volfowits-nimiselt vaatturilt pakan palttinaa, josta Eeva äkkii polki Singerill itellee mekon ja Adamil shortsit ja T-paidan. Kahvii siihen aikaa ei ollukkaa, sen keksi muistaaksein yks Alma Edison myöhemmi, ku keksi kahvinkeittimen ja pakkoha sill jotain oli tehdä, ku kupitki jo oli pöydäll.

Ja Jumala sanoi kans sielt talonsa verannalt, ett hän antaa ihmisel vapaan tahdon, ...niinno; ellei mies sitt joudu alttarill seisoskeleen jonku raskaana olevan mimmin kans, jollon se "tahdon" saattaa tulla pikku pakostki, varsinki jos appi harrastaa aseit ja mimmil on paljon isokokosii veljii.

No näähän kuljeskeli aikansa sitt siell Jumalan puutarhass ja söi siltä kaikk omput ja päärynät ja muut vitamiinit eikä tehneet päivääkään duunii vaan kävi sossust hakemass konjakkieurot, josta Jumala suuttu ja sano, ett "nyt kyll saatte lähtee täält veke". Ku Adam tuli vähän lähemmäs selittään, niin Jumala kailottaan, "et tuu Bruno"... Adam kyll hiukka puisti päätään, ettei hän oo Bruno, mutt sitt Adam ja Eeva lähti siitä Kaanaan maille naimaan ja sitt nukkuun.

Vierailija
Haede
Tällainen kysymys tuli vastaani koulumaailmassa.
Ajattelin että ehkäpä täältä löydn vastauksen.
Miten ihminen on syntynyt? Mikä tekee ihmisestä ihmisen?

löytyykö ympäripyöreään kysymykseen yhtään selkeää vastausta???

Ihminen on syntynyt sukupuoliyhteyden tuloksena. Ihmisestä tekee ihmisen se, ettei ihminen ole gnu, seepra, makrilli tai vompatti.

Teillä on varmaan ihan kiva koulu?

Vierailija

Ei ihmisestä tee ihmistä se että ihminen syntyy, vaan pitää oppia sosiaalisia tapoja ihmisiltä ennen kuin ihmistä voidaan puhua.

Jos olet "ihminen" ja kasvat apinoiden kanssa, kun oma äitisi on sinut hyljännyt. Olet silloin henkisesti apina etkä ihminen. Koska opit ne tavat mitä voit oppia apinoilta. Eli ihminen on täysin se mikä siitä tietyissä ympäristöissä muovautuu.

Sosiaaliset tavat eivät tule syntymisen mukana vaan ne pitää oppia.
Niin kuin tiedetään mikään ei ole itsestään selvää, ei edes ihmisyys.

Kohdusta hautaan, ihminen kasvaa ympäristön mukaan.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat