Seuraa 
Viestejä45973

Mutta ei tietenkään vähennetä omaa arsenaalia edes ohjuksen ohjuksella !

http://www.spacewar.com/reports/New_Sys ... f_999.html

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (10)

Arnold Goyakla
Antaa Pohjois-Korean rakennella pommeja. Mitä siinä sähläämään. Pommit ovat nykyaikaa.

Miksipä ei aleta nyt tässä ihan julkisesti suunnittelemaan ydinpommia suomelle. Tai oikeastaan voitaisiin pistää open source projekti tästä pystyyn niin sitten kaikki saavat ihan oman ja ilmaisen tai ainakin hyvin edullisen latingin! Kustannuksia säästyy ja lukemalla FAQ:in ei tarvitse turhaan tärvätä plutoniumia epäonnistuneisiin jysäyksiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suomella voisi minusta aivan hyvin olla oma pommi, niin loppuisi turha venkoaminen natoista ja turvatakuista. Suomi ei tarvitse kenenkään turvatakuita, jos sillä on oma pommi. Suomen ydinpommin voisi ristiä "Rauhanpommiksi", kuten Neuvostoliiton ydinaseet nähtiin 1980-luvulla edistyksellisissä eurooppalaispiireissä.

Pohjois-Korea on ymmärtänyt oikein maailman menon. Sen turvallisuuden takaa vain pommi, joten hanke on täysin ymmärrettävä. Pommia vastustavat vain ylivaltaa tavoittelevat supervallat, jotka haluaisivat varata itselleen mahdollisuuden hyökkäillä sinne sun tänne pieniin valtioihin aina sen mukaan, mitä luonnonvaroja milloinkin tarvitaan. Tämä peli menee mahdottomaksi siinä vaiheessa, kun lähes joka valtiolla on oma pommi. Silloin kaikki saavat pysyä rajojensa sisällä tai tuhoutua.

Niin, loppupeleissä ydinpommin voisi vaihtaa valtioiden suveneeriteetin ehdottomaan kunnioittamiseen, jolloin oltaisiin samassa tilanteessa kuin jos kaikilla olisi pommi.

Mutta ihmiset on ihmisiä ja ahneus on nykyaikana hyve.

Mr Bauglir
Seuraa 
Viestejä1835

siinä on tietysti hiuksenhieno ero onko ydinpommi semi-/demokraattisen valtion vai täyshullun diktaattorin käsissä...
ja jos kimjongmikälien annetaan rakennella pommejaan rauhassa niin kohta se on rahapulassa myymässä tietotaitoa kollegoilleen ympäri maailmaa.

Sama vaikka laittaisivat tasaseksi koko pohjois-korean, nehän kuolee nälkään joka tapauksessa

Oikeiston ja vasemmiston erohan on nykyisin taantumuksellisuus ja uudistusten halu.-Puuhevonen-
Verkkomedia ja Venäjän ääni ovat asiallisia ja antavat oikeata tietoa. -pinklin1-
Huumekauppaa ei säätele mikään lainsäädäntö -:)lauri

Niin, onneksi meillä on Mr. Bauglirin kaltaisia ihmisiä pallo pullollaan, niin homma toimii juuri niin hyvin kuin se nykypäivänä toimii...

Mr Bauglir
Seuraa 
Viestejä1835

realismi kuitenkin toimii edes joskus, kansojen välinen rikkumaton rauha on valitettavasti utopiaa, mutta satumaailmassa eläminenhän auttaa maailmantuskaan?

Oikeiston ja vasemmiston erohan on nykyisin taantumuksellisuus ja uudistusten halu.-Puuhevonen-
Verkkomedia ja Venäjän ääni ovat asiallisia ja antavat oikeata tietoa. -pinklin1-
Huumekauppaa ei säätele mikään lainsäädäntö -:)lauri

L
Seuraa 
Viestejä7979

Arnold Goyakla

Kirjoitit:

Pohjois-Korea on ymmärtänyt oikein maailman menon. Sen turvallisuuden takaa vain pommi, joten hanke on täysin ymmärrettävä.

Pohjois-Korean turvallisuuden USA:n tai Etelä-Korean hyökkäysuhkaa vastaan takaa P-K:n kenttätykistö, kuten tietää jokainen, joka näitä asioita edes hieman seuraa (siis muualta kuin Hesarista tai YLEstä). P-K:lla on kymmenisen tuhatta putkea rajalla, jotka yltävät Souliin asti, joten hyökkäys pohjoiseen johtaisi hirvittävään verilöylyyn etelässä.

Kimillä on siis muut syyt ydinaseen hankkimiseen tai sitten Kimin kaltainen verinen diktaattori ei vain käsitä sitä, että demokratiat kuten USA tai E-K eivät voi tietoisesti uhrata kymmeniä tai satoja tuhansia siviilejä samoin kuin Kim itse tarvittaessa tekee. Uusimmat näkemäni arviot 90 -luvun itseaiheutetun nälänhädän tuhoista ovat 3 000 000 luokkaa, eli Kimiä eivät humanitaariset asiat selvästikään kiinnosta.

Näitä muita syitä voi olla esimerkiksi se, että Kim haluaa nuoleskella armeijaa, eli valtansa pönkitäjää. Tai sitten Kim haluaa voida uhkailla koko aluetta ydinaseella. Tai sitten ydinase on Kimin mieskunnon pönkittäjä.

P-K:n väestön turvallisuuden ja elinolosuhteiden kannalta ydinaseet kuitenkin pelkästään haitallisia, kuten Kimin hallinto muutenkin.

PK:n tykistö ei suojaa maata, jos esim. USA saa päähänsä hyökätä taas yhteen "roistovaltioon". Ja voihan hyökkääjä olla myös Kiina, joka tarvinnee lähiaikoina lisää elintilaa, kun 90% maan pohjavesistäkin on jo saastutettu. PK:n pommi on realismia.

L
Seuraa 
Viestejä7979

Arnold Goyokla

Kirjoitit:

PK:n tykistö ei suojaa maata, jos esim. USA saa päähänsä hyökätä taas yhteen "roistovaltioon".

Mielestäsi siis on realistista olettaa, että USA hyökkäisi humanitaarisista syistä (sekopäisinkään anti-USA vainoharhailija tuskin kykenee keksimään taloudellisia syitä moiseen operaatioon, vai?) Pohjois-Koreaan vaikka se johtaisi satojen tuhansien Etelä-Korean kansalaisten kuolemaan ja E-K:n talouden romahdukseen?

Ja:

Ja voihan hyökkääjä olla myös Kiina, joka tarvinnee lähiaikoina lisää elintilaa,

Kiina hakemassa elintilaa Pohjois-Koreasta? Jeesus. Miksi sitten Kiina ylipäänsä pitää P-K:n pystyssä ruoka- ja polttoaineavullaan? Lopettaisivat ne, ja odottaisivat, että kuolee koko P-K:n väki nälkään ja hakisivat sitten lebensrauminsa ihan ilmaiseksi.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat