Seuraa 
Viestejä45973

Testatkaapa pystyttekö ajattelemaan positiivisesti esim. yhden tunnin ajan.

Jatkakaa testiä muutama päivä ja kun opitte tämän jalon taidon, niin pitäkääpä yllä sitä ja huomaatte miten kaikki muuttuu paljon mukavammaksi.

Savor

;):)

  • ylös 0
  • alas 2

Kommentit (4)

Lasketaanko se positiiviseksi ajatteluksi, jos negatiiviset ajatukset puuttuvat? Jos näin ei ole, miten paljon positiivisia ajatuksia pitää ajatella? Täytyykö sängystä noustessaan käydä läpi seuraavan kaltainen ajatusketju?

- Ah, onpa ihana aamu!
- Ihana syödä aamupalaa, tuo ruisleipä on erityisen miellyttävää veden kera!
- Voi ei, miksi en ole ennen ymmärtänyt, miten suloiselta tämä vitamiinitabletti kielellä tuntuukaan!
- Jaahas, bussi meni. Myöhästyn töistä - - sepä piristävää! Kerrankin vaihtelua työpäivään, jos joku tulee huomauttamaan tästä.
- Ulkona sataa räntää sivuttain - - ihanaa, ihmisten tyly ilme ulkona korostaa minun hyvää mieltäni, eikä pieni sade muuta tee kuin vahvista.
.
.
.

Ajatuksella saattaa hyvinkin olla voimaa luoda ympäristöä ajatuksen suuntaan.

Jos ihminen ajattelee että ympärillä tapahtuvat ikävät asiat johtuvat siitä että muut haluavat hänelle pahaa, voi tällainen ajattelu luoda kyseistä ihmistä kohtaan oikeasti ikävää kohtelua.

On parempi ajatella, että joku ikävä asia johtuu jostakin muusta sattumasta kuin siitä että joku tarkoituksella haluaa sinulle pahaa, ainakin niin kauan kuin ei ole varma siitä miten asiat ovat.

Ja jos ei ajattele negatiivisesti, niin jo se vie kohti positiivista ajattelua aivan itsestään.

Savor

;):)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mistä johtuu, että muutama vuosi sitten niin positiivinen ja iloinen nuorimies on nykyään yksi myrskyn merkki vailla mitään elämäniloa? No, ehkä vähän pinnallista loistoa näkyy ajoittain. Jätkä on nyt 30 v.

Neuvokaa sille positiivista ajattelua (muutakin positiivista kuin kuppakoe).

Jännä juttu.

Ennen tätä päivää en ollut viitsinyt opetella miten teksti kopioidaan ja sirretään jonnekin muualle, mutta tänään sattumoisin kysyin asiasta erään muun jutun yhteydessä ja nyt siirränkin ensimmäisen kerran saamani viestin toiseen paikkaan eli tänne teille. Olkaapa hyvät ja positiiviset.

Savor

;):)

Jokaisessa meissä asuu ainakin pikkuinen Mikko...jos vain niin haluamme

LUE TÄMÄ JA ANNA SEN TODELLA VAJOTA ITSEESI.
VALITSE SITTEN,MITEN ALOITAT PÄIVÄSI HUOMENNA.!!!!!

Mikko on se kaveri, jota olisi niin helppo vihata.
Hän on aina hyvällä tuulella, ja hänellä on aina jotain positiivista sanottavaa. Jos joku kysyy häneltä, että miten menee, hän vastaa:
"Jos menisi yhtään paremmin, olisin kaksoset!"

Mikko oli luontainen motivaattori. Jos jollain työntekijällä oli huono päivä, Mikko oli aina kertomassa hänelle, miten nähdä tilanteen myönteinen puoli.

Hänen tyylinsä näkeminen sai minut todella uteliaaksi, ja eräänä päivänä menin Mikon luo ja kysyin häneltä: "En tajua! Ethän sinä voi olla positiivinen ihminen koko aikaa. Miten teet sen?" Mikko vastasi:
"Joka aamu kun herään, sanon itselleni, että sinulla on tänään kaksi mahdollisuutta. Voit valita olla hyvällä tuulella tai voit valita olla pahalla tuulella. Minä valitsen olla hyvällä tuulella.

Ja joka kerran, kun jotain menee huonosti, voin valita olenko Uhri tai voin valita ottaakseni oppia siitä. Minä valitsen Tilanteesta oppimisen.
Ja joka kerran, kun joku tulee valittamaan minulle jostain, voin valita hyväksyä hänen valituksensa, tai voin osoittaa hänelle elämän myönteisen puolen. Minä valitsen elämän positiivisen puolen."

"Joo joo, mutta ei se ole niin helppoa," minä väitin vastaan.

"Se on," Mikko sanoi. "Elämässä on kyse valinnoista. Kun jätät pois kaiken kuonan, jokainen tilanne on valinta. Voit valita miten reagoit tilanteisiin. Me valitsemme miten ihmiset vaikuttavat meidän tunteisiimme."
"MOTTO on: Sinä itse valitset miten elät elämääsi!"

Mietin mitä Mikko oli sanonut.

Pian sen jälkeen lähdin firmasta ja perustin oman yrityksen. Vaikka emme olleet yhteydessä, ajattelin häntä usein, kun valitsin elämän puolesta sen sijaan, että olisin vain reagoinut siihen, mitä tapahtuu.

Vuosia myöhemmin kuulin, että Mikko oli joutunut vakavaan onnettomuuteen pudotessaan parinkymmenen metrin korkeudesta rakenteilla olevasta viestitornista. Lähes vuorokauden kestäneen leikkauksen ja viikkojen hoidon jälkeen Mikko pääsi sairaalasta kotiin terästuet selkärangassaan.

Näin Mikon puoli vuotta onnettomuuden jälkeen. Kun kysyin, miten hän voi, hän vastasi: "Jos voisin yhtään paremmin, olisin kaksoset. Haluatko nähdä arpeni?"

Kieltäydyin katsomasta hänen arpiaan, mutta kysyin mitä häneen mielessään oli liikkunut onnettomuuden tapahtuessa. "Ensimmäinen asia, joka välähti mieleeni, oli se miten käy pian syntyvälle tyttärelleni,"
Mikko vastasi.
"Sitten kun makasin maassa, muistin, että minulla on kaksi vaihtoehtoa.
Voisin valita elää, tai voisin valita kuolla.Minä valitsin elää."

"Etkö pelännyt? Etkö menettänyt tajuntaasi?"kysyin. Mikko jatkoi,"...ambulanssimiehet olivat mahtavia. He sanoivat minulle yhä uudestaan, että paranen taas pian. Mutta kun pääsimme sairaalaan ja näin lääkärien ja sairaanhoitajien ilmeet, pelästyin todella. Näin heidän silmistään, että he pitivät minua jo kuolleena miehenä. Tiesin,että nyt oli tartuttava toimeen."

"Mitä teit?" kysyin.

"No, iso ja ankaran tuntuinen hoitaja karjui minulle juuri kysymyksiä,"
Mikko sanoi. "Hän kysyi olinko allerginen millekään. Olen, minä vastasin.Lääkärit ja sairaanhoitajat pysähtyivät odottamaan vastaustani.
Vedin syvään henkeä ja karjaisin: Painovoimalle! Heidän nauraessaan sanoin heille:" Minä valitsen elää. Leikatkaa minut niinkuin olisin elävä, en kuollut."

Mikko eli, kiitos taitavien lääkärien, mutta myös hämmästyttävän Asenteensa tähden. Opin häneltä, että meillä on joka päivä Mahdollisuus valita elää täydesti. Asenne on loppujen lopuksi kaikki!

"Siksi älä huolehdi huomisesta, sillä anna huomisen huolehtia itsestään. Jokaisella päivällä on omat huolensa." Ja loppujen lopuksi, tämä päivä on se huominen, josta huolehdit eilen.

Sinulla on nyt kaksi valintaa:
1. Poista tämä viesti.
2. Välitä se edelleen ihmisille, joista välität.
Toivon että valitset 2:n.
NAUTI TÄSTÄ ELÄMÄSTÄ, SILLÄ SE ON AINOA JOKA SINULLA NYT ON!

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat