Seuraa 
Viestejä45973
Kuluttajavirasto varoittaa kansalaisia pyramidihuijauksista. Virasto on saanut runsaasti ilmoituksia kuluttajilta, joita on houkuteltu mukaan pyramidipeliin lupaamalla helppoa ja nopeaa rahaa.

Mukaan päästäkseen henkilön on ensin maksettava huomattava pelin aloitusmaksu, joka menee pyramidissa ylempänä oleville jäsenille.

Osallistujan itsensä saamat tulot riippuvan puolestaan siitä, kuinka monta uutta jäsentä hän saa hankittua pyramidissa itsensä alapuolelle.

Käytännössä luvatut ansaintamahdollisuudet eivät kuluttajaviraston mukaan ole toteutuneet.

Pyramidimarkkinointi on Suomessa laitonta.

http://www.yle.fi/uutiset/oikea/id45366.html

Omalla työpaikallani taitaa olla pari kolmekin "onnetonta" jotka ovat
tähän huijaukseen sortuneet.Voi poika parkoja. Tunnetteko itse ketään
"uhria"? Vilpittömiä hölmöjä tuntuu aina vaan riittävän.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (1)

Jäärä
Seuraa 
Viestejä3818

Tunnen kyllä heitäkin jotka ovat netonneet rutkasti, mutta kieltämättä heitä jotka ovat hävinneet tunnen enempi. Tosin hävinneet eivät ole montaa kymppiä hävinneet (aloituspanos), joten ei sillä konkurssiin asti pääse. Tämä nyt koskee ennen kaikkea n. 10 vuotta sitten ollutta pyramidihuijausta, mutta sen tarkoituksena olikin puhtaasti tehdä rahaa eikä sitä oltu piilotettu minkään muka kannattavan liiketoiminnan (ACN) taakse.
Nykyään nämä ei enää tahdo toimia, mutta aikoinaan päti sääntö että ekana sisään ja ekana ulos, silloin kun pyramidistä sai lukea lehdistä oli jo myöhäistä liittyä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat