Seuraa 
Viestejä45973

Kaksi eri illuusiota, joista toisen Kopernikus oivalsi illuusioksi ja joista toisen Savor eli minä oivalsin illuusioksi.

Aurinko näyttää kiertävän meitä, mutta se on vain illuusio, joka perustuu maapallon tapaan pyöriä akselinsa ympäri, samalla kun maapallo kiertää aurinkoa.

Kappaleet jotka tippuvat maan pinnalle, näyttävät liikkuvan tippumisen aikana kohti maapallon keskustaa, mutta sekin on vain illuusio, joka perustuu energian tapaan laajentua tilassa joka ei laajene tai kaareudu.

Einsteinin ajatuskokeet siitä miten on vaikeaa oivaltaa, liikkuuko juna-asemalla se juna jossa olet, vai toinen juna jne, ovat hyviä ja niiden avulla on helppo ymmärtää, että kaikki näkyvän maailmankaikkeuden aine voi ja liikkuukin meille täysin käsittämättömällä vauhdilla poispäin yhdestä pisteestä, joka on todella kaukana näkyvän maailmankaikkeuden ulkopuolella.

Ja tämä liike poispäin yhdestä pisteestä, joka on todella kaukana näkyvän maailmankaikeuden ulkopuolella mahdollistaa kaiken energian räjähtämisen eli laajenemisen tilassa joka ei laajene tai kaareudu sektorin laajentumisen takia.

Ja näin aine peittää aina vain enemmän ja enemmän tilasta joka on jo olemassa.

Eli myös maapallo laajenee ja peittää aina vain enemmän ja enemmän jo olemassa olevasta tilasta, jolloin emme pääse maan pintaa pakoon ilman pakonopeutta, jonka saamme energian normaalia nopeammalla räjähtämisellä eli laajenemisella, jonka avulla saamme aikaiseksi tarpeeksi suuren paineen vaihtelun, joka työntää avaruusaluksen avaruuteen ja poispäin maapallon keskipisteestä nopeammin kuin maan pinta työntyy sieltä poispäin.

Savor

;):)

  • ylös 0
  • alas 0

Sivut

Kommentit (22)

Olisi mukava tietää, miksei Einstein oivaltanut olevansa ikäänkuin hississä, joka työntää häntä poispäin maapallon keskustasta, samassa suhteessa kuin hän itse laajenee, jolloin hän ei loittonnut maapallon keskustasta.

Silloin hänen ei olisi tarvinnut yrittää keksiä selitystä sille miten vetävä voima, jota siis ei ole olemassa, välittyy.

Savor

;):)

Otetaanpa ajatusmatka kohti atomin ydintä.

Nykyäänhän voimme visuaalisesti kuvata tuon matkan alkua, ainakin solujen tasolle ja kun matkaa jatkaa pidemmälle, huomaakin tulleensa astetta pienemmän aineen kokoluokan maailmankaikkeuteen, jossa vastaan tulee saippuakuplamaisia energiaverkostoja, jotka koostuvat astetta pienemmän aineen kokoluokan galakseista.

Verkoston tiheys kasvaa, mitä lähemmäksi molekyylin erillisiä atomien ytimiä saavumme ja kun jatkamme matkaamme yhden atomin ydintä kohti, kohtaamme lopulta jättimäisen energiakeskittymän, josta avautuvat vastaan tulevat astetta pienemmän aineen kokoluokan galaksit, niin ettei niissä juurikaan ole vielä tähtiä.

Voisimme tietysti jatkaa matkaa kyseisen energiakeskittymän sisään ja huomaisimme miten sekin koostuu erillisistä kolmiulotteisesti laajenevista energiakeskittymistä, joista avautuu energia-aaltoja jne.

Matkan varrella olemme kohdanneet/sivuuttaneet myös vastaan tulevia erillisiä energiatihentymiä eli ns. elektroneja, joiden ulkopuolella on paljon tyhjyyttä, jossa ei ole saippuakuplamaista energiaverkostoa.

Jos voisimme matkata niin, että kasvaisimme kokoa suhteessa muuhun aineeseen, huomaisimme miten näkyvä maailmankaikkeus itse on häviävän pieni osa erään jättimäisen energiakeskittymän avautuvista energia-aalloista ja miten siinä suunnassa johon olemme menossa, on suhteellisesti ainakin kymmenen kertaa kauempana kuin se energiakeskittymä, josta me avauduimme noin 13,7 miljardia vuotta sitten, toinen jättimäinen kolmiulotteisesti laajeneva energiakeskittymä, josta avautuu energia-aaltoja, joista osa on jo näkyvän maailmankaikkeuden kohdalla, avautuneena/räjähtäneenä/laajentuneena suhteellisen tasaisesti vähemmän tiheäksi energiaksi.

Savor

;):)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

puheesi on kärpäsen surinaa korvissani. (Sinuhe, Mika Waltari)

Etkö todellakaan voi pitäytyä yhdessä viestiketjussa?

Eikös se mene näin?

Puheesi on KUIN kärpäsen surinaa korvissani.

Surinakin perustuu siihen, että kärpänen saa energiaa räjähtämään normaalia nopeammin ja tästä paineaalto korviimme.

Savor

;):)

Savor
Otetaanpa ajatusmatka kohti atomin ydintä.

Nykyäänhän voimme visuaalisesti kuvata tuon matkan alkua, ainakin solujen tasolle ja kun matkaa jatkaa pidemmälle, huomaakin tulleensa astetta pienemmän aineen kokoluokan maailmankaikkeuteen, jossa vastaan tulee saippuakuplamaisia energiaverkostoja, jotka koostuvat astetta pienemmän aineen kokoluokan galakseista.
;):)

Olet viimein päässyt minun tajunnan tasolleni, ei vaikkaan vielä..

Mutta toi on nimittäin se mitä uskon ns "meidän" mailmankaikkeudesta, elikkä jokaisella ilmiöllä on joku looginen selite siinä isommassa solukossa.

esimerkkinä vaikka jupiterin, ja sen kuiden aikaan saamat sähkö varaukset, sekä salamointi kuiden välillä, että maapallon elämän tarkoitus.

Edit; Virheet korjattu v1.1

Galaksien muodostamassa saippuakuplamaisessa verkostossa on paljon tyhjää tilaa. Aivan kuten atomeissakin on paljon tyhjää tilaa, niin kuin siis meissäkin on.

Atomien ytimistä avautuu energiaa, joka omaa saippuakuplamaisen verkoston, jossa on paljon tyhjää tilaa.

Saippuakuplaverkoston seinämissäkin on todella paljon tyhjää tilaa, vaikka seinämä näyttääkin olevan yhtenäväinen, on itse seinämissä paljon enemmän tyhjää tilaa kuin itse energiaa.

Ja energia senkuin laajenee ja laajenee, jolloin sen sisäle mahtuu aina vain enemän ja enemmän tyhjää jo olemassa olevaa tilaa.

Savor

;):)

"Savor" kirjoitti:

Voisitko idioottihäirikkö kirjoittaa aina nimesi ennen otsikkoa, ettei tarvii turhaan avata?

nm
SavorVoisitko idioottihäirikkö kirjoittaa aina nimesi ennen otsikkoa, ettei tarvii turhaan avata?

Mielestäni jos joku on häirikkö niin, mutta senhän Adminit/Modit päättää loppujen lopuksi.

Tep
Seuraa 
Viestejä827
Savor
Olisi mukava tietää, miksei Einstein oivaltanut olevansa ikäänkuin hississä, joka työntää häntä poispäin maapallon keskustasta, samassa suhteessa kuin hän itse laajenee, jolloin hän ei loittonnut maapallon keskustasta.

Silloin hänen ei olisi tarvinnut yrittää keksiä selitystä sille miten vetävä voima, jota siis ei ole olemassa, välittyy.

Savor


Einstein oli selväjärkinen ja sinua paljon fiksumpi.
Sinä et sen sijaan osaa selittää, minkä suhteen Maan laajeneminen voidaan mitata ja millä laitteella se mitataan. Mittaukseen tarvitaan jokin konkreettisesti havaittava pituus joka ei laajene. Jos mittalaite laajenee, niin mikä arvo on mittauksella.
Selitys, että Maa laajenee on ilman sisältöä, ellei ole jotain konkreettista, joka ei laajene.

Et myöskään osaa selittää, miksi kiihtyvässä liikkeessä pitäisi olla voimavaikutus, kun tasaisessa liikkeessä ei ole. Eli mistä kappale tietää, millaisessa liikkeessä se on kulloinkin.
Yleinen suhteellisuusteoria kytkee läheisesti kiihtyvän liikkeen ja gravitaation. Sinulla ei ole gravitaatiota, niin sitten sinulla pitäisi olla looginen, riippumaton selitys kiihtyvän liikkeen voimavaikutukselle. Mikään ei ole simsalabim itsestään selvää.
Suhteesi ulkomaailmaan näyttää olevan täysin sekaisin, kun et ota uskoaksesi, että kirjoituksiasi ei toivota.

Kiihtyvän liikkeen aikana aluksen atomien ytimiin pääsee koko ajan vastaan tulevia energiakimppuja tehokkaammin ja tehokkaammin, jotka nopeuttavat aluksen atomien laajenemista ja tästä seuraa luonnollisesti muuttuva tilanne alukseen niin kauan aikaa kuin kiihdytys jatkuu.

Sitä paitsi mitä nopeammin ja nopeammin alus kohtaa vastaan tulevaa energiaa, sitä nopeammin siihen kerääntyy energiaa, jotka palaessaan aluksen atomien ytimien välissä loppuun ja tempautuessaan aluksen atomien ytimistä avautuvien energia-aaltojen mukaan, lisäävät näiden energiaa ja näin aluksen massaa.

Ja mitä enemmän aluksen massa kasvaa, sitä isommalta alueelta alus kohtaa vastaan tulevia energiakimppuja ja sitä enemmän alukseen kerääntyy energiaa jne.

Ja näin alus tarvitsee kaiken maailmankaikkeuden energian, saavuttaakseen valonnopeuden.

Pystyykö suhteellisuusteoria yhtä loogiseen ajatelmaan?

Entä kykeneekö se kuvailemaan tilan laajenemisen yhtä loogisesti kuin minä kykenen kuvailemaan energian laajenemisen?

Minähän kykenen toistamaan toistettavan kokeen, jossa energia ensin käpertyy tiheämpään ja avautuu sen jälkeen vähemmän tiheäksi.

Koska kykenen itse käpertymään sikiöasentoon, jonka jälkeen kykenen avautumaan suoraksi, jolloin minusta avautuu enemmän energiaa poispäin.

Ja kaikki tämä jo olemassa olevassa tilassa, joka ei laajene tai kaareudu.

Savor

;):)

Tep
Seuraa 
Viestejä827

Niinkuin oli arvattavissa, et osaa selittää milloin liike on objektiivisesti kiihtyvää etkä muutakaan höpötystäsi. Sana energiakimppu ei tarkoita mitään, kunhan levittelet sekavia ajatuksiasi ihmisten kiusaksi.
Selityksesi ei liity mitenkään fysiikkaan vaan sekavaan tilaasi.

Noissa savorin sekoiluissa on se perustavaa laatua oleva ongelma että jos kaksi vierekkäistä palloa pullistuisi koko ajan, ne lopulta koskettaisivat toisiaan.
Sellaista vaan ei havaita yhdenkään kappaleparin tapauksessa joten se niistä savorin aivopieruista.

Case closed.

Savor on tätä foorumia kalvava syöpä.
Hän floodaa joka ikinen päivä vähintään 10 postausta täyttä roskaa - ja vieläpä joka kerta sitä samaa.
Jos edes yksikin moderaattori olisi elossa - saati sitten hereillä - tämä tajuaisi ettei foorumeiden yleisen keskustelun mahdollistaminen onnistu niin kauan kuin savorin kaltaisia häiriintyneitä häiriköitä ei pistetä kuriin.

Syöpä tekee jatkuvasti uusia ja taas uusia etäpesäkkeitä.

Täten ehdotan että (vaikka moderaattorit kädettävätkin) voisi savor oma-aloitteisesti pelastaa maailman ja ihmiskunnan eroamalla molemmista jo tänään. Menetelmiäkin on pilvinpimein, senkun arvot niistä yhden.

Odottelen lööppien vaihtumista, darwinawardien päivitystä ja ilouutisten saapumista keskuuteemme.

Tsemppiä maailman pelastamiseen savor, kaikki riippuu nyt sinusta !

Me Loonn
Noissa savorin sekoiluissa on se perustavaa laatua oleva ongelma että jos kaksi vierekkäistä palloa pullistuisi koko ajan, ne lopulta koskettaisivat toisiaan.
Sellaista vaan ei havaita yhdenkään kappaleparin tapauksessa joten se niistä savorin aivopieruista.

Case closed.

Eiköhän se kohta tule selittelemään, että Energia laajenee kuudennen ulottuvuuden, 90asteen kohdilla sisäänpäin, jolloinka voimme huomata, että jos pallot alkavat koskettamaan toisiaan, niin energia laajenee muista pallon osista nopeampaa tahtia, mikä taas mahdollistaa sen, että pallojen energia laajenee kolmiulotteisesti sisäänpäin pallojen keskipisteen halkaisijan kolmannesta molekyylistä, jossa atomit sitten kohtaavat ja laajenevat pallojen keskipisteestä poispäin ainavain kiihtyvällä valonnopeudella.

Reality
Eiköhän se kohta tule selittelemään, että Energia laajenee kuudennen ulottuvuuden, 90asteen kohdilla sisäänpäin, jolloinka voimme huomata, että jos pallot alkavat koskettamaan toisiaan, niin energia laajenee muista pallon osista nopeampaa tahtia, mikä taas mahdollistaa sen, että pallojen energia laajenee kolmiulotteisesti sisäänpäin pallojen keskipisteen halkaisijan kolmannesta molekyylistä, jossa atomit sitten kohtaavat ja laajenevat pallojen keskipisteestä poispäin ainavain kiihtyvällä valonnopeudella.

Pelottavinta savorin sekoiluissa on se, että mielummin lueskelisin niiden sijaan "godditit" postauksia - jopa ne ovat järkevämpää löpinää kuin savorin roska.

Kai se joku päivä saa käsiinsä moottorityökalun ja sitten saamme lukea lööpeistä kun joku eduskunnassa sähköhammasharjan kanssa riehunut mielipuoli menehtyi saamiinsa haavoihin poliisin avattua tulen tätä kohti kaikkien pidätysyritysten epäonnistuttua.

Itseasiassa odottelen tätä ilouutista herkeämättä, joka päivä.

Omasta mielestäni maapallon koko vuorotellen noin 5.5 vuoden ajan laajenee, ja sitten taas supistuu 5.5 vuotta, muodostaen 11 vuoden pituisen jakson. Huomaamme, että myös auringonpilkkujen määrä ja monet muut aurinkoon liittyvät asiat seuraavat tätä. Tästä voimme päätellä, että KOKO MAAILMANKAIKKEUS, jonka keskus maapallo on, kuten kaikki jo tietävätkin, värähtelee tällä 11 vuoden jaksonpituudella. Herkillä mittalaitteilla voidaan myös huomata, että gravitaation ja energia-aaltojen voimakkuus on voimakkaimmillaan 11 vuoden välein, tosin energia-aaltojen voimakkuushuipppu on 2.75 vuotta myöhemmin, kuin gravitaation voimakkuus, eli niillä on 90 asteen vaihesiirto. Auringonpilkut itseasiassa johtuvat erityisen aalloista koostuvan kolmiulotteisen energiasäteen osumisesti auringon kaksiulotteiselle pinnalle, jolloin myös grillimakkara maistuu paremmalta.

Savor hyvä, miksi kaikkeus ei kutistu koko ajan pienemmäksi?

Kuvio joka toistaa itseään isontuessaan, että pienentyessään?

Savor on tälläinen kuvio: Se toistaa itseään.

Jotkin tietokone-ohjelmat kykenevät samanlaiseen järkeilyyn. Tätä järkeilyä kutsutaan tekoälyksi. Päättely on samaa tasoa sivistykseltään kuin banaanikärpäsen paritteluriitti.

Savor, kykenetkö tuomaan jotain UUTTA ideaasi? Esimerkiksi itsekritiikkiä

Savor on komea poika. Ota Jammu-setään yhteyttä. Hänellä olisi sinulle jotain annettavaa oppi mielessä.

Koperniikus olikin hintti kirkon-kieltäjä. Savori on samaa pataa. Otko Savuri saanu pesää koskaan naisilta?

risat
Koperniikus olikin hintti kirkon-kieltäjä. Savori on samaa pataa. Otko Savuri saanu pesää koskaan naisilta?

Lopeta savorin typerien lässytysten nostaminen, niitä tulee 99,9 % liikaa muutenkin, pelle.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat