Seuraa 
Viestejä45973

Päättyi jo eilen illalla. Ja hyvin tyypillistä tälle palstalle, kukaan ei näy tähän asti tietäneen siitä mitään.

Pantiin palamaan rahaa 10 miljoonaa. Kyllä puoluejohtajilla ja virjkaherroilla oli mukavaa. Sitä voidaan heittää taivaan tuuliin 10 miljoonaa, ihan non vain, koska on valtaa. Ja oli kateita, kun europuheenjohtajuuteen meni 100 miljoonaa. Kaikkien on saatava huvitella

Sikäli kuin ketään palkataan lisää, palkataan vo. sopimuksen ehdoilla.
Mutta Finnair ilmoittaa, että ketään ei ehkä palkatakaan. Se kuvailluista ruusuisista tulevaisuuden näkymnistä, erityisesti Aasiassa. Lennetäneen siis kohti ABC-maita, ja Luftahnsanko tai Lentävän hollanitlaisen siivellä.

Sosdemien voimannäyttö, jolle myös oikeistovaselistit taustalla taputtivat.
Kuivui nopeasti, kun itse Suuren Rahan pojilta tuli käsky lopettaa.
Kirjoitettiin selvästi näkyviin myös Hesarin pääkirjoitussivulle. Sellaisen voiman edessä sosdemit ymmärivät nopeasti totella. Eero Heinäluoma ja myös Susanna Huovinene edes nolattiin. Ja Antti Kalliomäen opetukset.

Silti hanke sosdemilaiskokoomuslaisesta erittäin oikeistolaisesta hallituksesta, vaselistit mukan myös, elää yhä. Voimme odottaa yhä uusia Finnairin tapauksen kaltaisia tempauksia. Eihän Heinäluoma ja muut entiset portsarit ihan vähästä lannistu. Kuten ei John Carter ja Yksö täällä.

Ja voivathan sosdemit ja kokoomuslaiset myydä Suomen valtion ja muutkain omaisuutta pois ja ottaa virat Euroopasta ja jopa Lainalaisesta Amerikasta. Perkele, välitetä tämmöisestä maasta ja kansasta, kun ei täällä anneta edes kunnolla huvitella.

  • ylös 0
  • alas 0

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat