Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Se ei ole demokraattinen vaihtoehto, en kuvittelekaan esitteleväni sitä.
Se on vaihtoehto, että Suomessa toteuituu erittäin oikeistolainen hallitusvalta, olipa sen runko mikä tahansa. Eli vaalien tuloksella ei varsinaisesti ole merkitystä.

Lahden kokous. Se ei tuottanut mitään tuloksia, eikä ollut tarkoituskaan. Myöskään painin tapainen Venäjän karhun kanssa ei tuottanut tuloksia.
Tehtiin epäpoliittinen tapaamismatka ystävällisen Suomen kustannuksella.
Ja voitiin seurata myös täkäläistä ilmatilaharjoitusta, johon kului toiset 10 miljoonaa.

Pysähdystila EUssa. Direktiivit joutavista asiosta, jopa kansalaisten kiusaamiseksi. Päätarkoitus uusien maiden ehdoilla ja hyväksymisellä on niiden saamien taantumuksen reserviksi.

Sen sijaan suurten yhtiöiden ja Suuren Rahan Eurooppa yhdentyy, ja Suomi yhdentyy mukaan. Sosdemitkin tähyvävät enemmän ulkoisia virkapikkoja ihan ytimessä kuin kotimaan hallitsemista. Toimintasuunnan muutos itäkaakosta lounaaseen. Tämäkin perustelee yhteistyötä, integraatiota. Ja jo tätä ennen Euroopasta on osallistuttu Iso Poika Bushin sotaluottoihin. Yhteisellä asialla, pienen ihmisen ja ympäristön asialla, demokratian puolesta, terrosismia vastaan.

Vuoden alusta puheehnjohjtaja EUssa on Saksa, oikeiston Saksa.
Ja Suomi näyttää valmistautuvan siihen kauteen.

Demokraattine vaihtoehto Suomen ja koko Euroopan vasemmsito on käpertynyt.

Tämäkin palsta toteuttaa jo TOISTA VAIHTOEHTOA. Oli jo erittäin vaikea päästä tänne. Hiljainen enemmistö boikotoi, täälläkin Eniron ym. yhtiöiden ArKosien ystävät hilluvat.

Ei tämä ole enää mikään keskustelufoorumi.

Sotakin TOISESTA VAIHTOEHDOSTA voi seurata.

Sivut

Kommentit (29)

iisti
Arkos täällä kääntää takkiaan.

Ei, vaan siinä nurin käännetyssä takissa on tälläkin palstalla jo vallassa
toinen, Eniron ArKos. - Minulle kirjoitettiin muistokirjoitus jo kesäkuussa.
Se aihe, jossa iloista hautajaisriemua kuolemani johdosta näyttävät
Jaakko Laako ja E-J. Tennilä. Aihe on lukittu.

Se takki, mikä ei ole koskaan nurin, koska sitä pidetään milloin miten päin vaan, on Vanhas-Matin ja yleensä kepun takki. Voi olla, että varsinkin ennen vaaleja, näette keskustalaisen takin, jonka parina olisi kokoomuksen takki. Vaalien jälkeen, jos he muodostavat hallitusrungon, myös heidän takkinsa edustavat TOISTA VAIHTOEHTOA.

Tätäkin vlatkuntaa hallitsevat suuryhtiöt ja Suuri Raha. Joskin kansa valitsee edsukunnan, jonka puolueista kootaan jokin hallitus, maan todelliset valtaherrat päätätävät, mitä politiikkaa hallitusvallankin tulee noudattaa. Ja se vaihtoehto on TOINEN VAIHTOEHTO, siis NATO- ja Oikeisto-Suomi.

Katsoin tänään alkua, kun Erki Tuomiojaa näytettiin Maailmannnäyttämöllä. Hän oli kuin helpottunut, nyt hän lopulta voi esiitnyä omana itsenään. Nyt ei ollut mitään epäilyksiä, että hän mitenkään olisi vasemmistolainen. Hän oli kovaa poikaa, siis TOISEN VAIHTOEHDON kannalla.

Vastaavasti Tasavallan Presidentti on Unkarissa eli Madjaariordassa juhlimassa, ja juhlistamassa läsnäolollaan, Kansannousun 50-vuotispäiviä.
Hänkin on siirtynyt TOISEN VAIHTOEHTOON. - Täällähän noustiin valkoisen vapauden puolesta jo 1918. Sen sijaan Madjaariordassa 1918 päinvastoin kukistettiin keisari, eli siellä kuningas. Kommunistihallintoa seurannutta ja myöhempää valtaan nostettua/palautettua järjestelmää nosti valtaan silloinen Romania. Nythän ei ole koskaan kuultukaan, että kyseessä oli miehityshallinto. Silloisen tavan mukaan Budapest myös ryöstettiin.

Käydänpä kummittelemassa palstalaisille hautajaisteni jälkeen.

Vuonna 1956 Unkarissa eli Madjaariordassa siis tapahtui vastavallankumouksellinen kansannousu, aktiivisesti asein osallistuneiden joukko kylläkin jäi muutamaan tuhanteen, ja he heittivät aseensa aika nopeasti neuvostojen toisen aallon iskettyä. Suurin osa kansaa ja armeijaakaan ei osallistunut millään puolella, edes mieltään osoittaen. Uusinta lähdettä esitetty brittidokumentti.

Kokoontui siis muutama kymmenen valtionpäätä osoittamaan sekä demokraattisuuttaan että vastavallankumouksellisuuttaan. Mukana tottakai myös oikeistososdemi Tarja-täti. Skandaali syntyi siitä, että Unkarin varsinaisen oikeisto sanoi kansannousun olleen heidän kansannousunsa.

Sittemmin myö Matti Vanhanen kertoi Brysselissä Putinille sanotun suorat sanat. Menee kuin jossakin Spede-filmissä, on sanottu suorat sanat - - -.

Sittemmin Tarja-täti otti vastaan Ukrainan demokraattisen vastavallankumouksen presidentin Jussenkon. Yhdessä pohdittiin Ukrainen liittämistä TEUhun ja NATOon. Ei siis Suomen liittämistä NATOon.
Presidentti edustaa Ukrainassaan vähemmistöä. Hänellä ei siis ollut puhelemisiinsa varsinaista valtakirjaa. Ne olivat yksityishenkilön puhelemisia. Vaan kuvasta päätellen molemmilla oli kivaa yhdessä niin kauan kuin sitä kesti.

Oikeistososdemit, vihreät ja vaselistit, yrittämässä olla oikeistolaisempia kuin varsinainen oikeisto itse.

Vaalien jälkeen nähnemme, mitä oikeistolaisuutta edustaa kepun ja kokoomuksen hallitus.

Oikeistososdemit rynnivät Euroopan ytimiin Paavo Lipposen tunnuksen mukaisesti. Runnotaan läpi taantumuksen virkalinjaa. Eri mieltä olevat pyritään runnomana maan rakoon, ketään ei kuunnella. Näinhän ne yrittävät myös tällä palstalla.

Seurauksia, varsinkaan Euroopassa, ette ajattele.

Kenen puolella vaselistit. Kenne joukoissa seisovat Jaakko Laaksso, EJ Tennilä, vaikkapa Kristiina Halkola ja Eero Melasniemi, ynnä SKP? Kas, oikeistososdemien joukoissahan nyt myös he.

Olisihan Suomen EU-puheenjohtajuudesta pitänyt seurata myös Suomen vasemmiston puheenjohtjuus Euroopan vasemmistossa. Vaan nämäpäs täällä, antamassa tulitukea ja savuverhoa oikeistososdemien EUrooppa-rynnistykselle.

Oikeistososdemiemme ulkopolitiikka on umpikujassa. Vaselistiemme
Eurooppa-politiikka sen mukana on umpikujassa, muutenhan sitä ei ole koskaan ollutkaan.

Tästä on vaalien jälkeen Suomen varsinaisen oikeiston hyvä jatkaa?

ArKos itse

Kenen puolella vaselistit. Kenne joukoissa seisovat Jaakko Laaksso, EJ Tennilä, vaikkapa Kristiina Halkola ja Eero Melasniemi, ynnä SKP? Kas, oikeistososdemien joukoissahan nyt myös he.

Nyt puhut asian vierestä. Skp:n rinnastaminen oikeistososdemeihin (?)
on jo aika asiatonta. Puolueena SKP:n pitkäaikainen työskentely
heikompiosaisten hyväksi kertoo onneksi kansalle totuuden.

ArKos oletko ns. maksettu mies. Mies jonka palkka virtaa
eteläranta 10:stä. Näin täytyy asian olla! ArKos itse,
maksettu mies EK:n palkkalistoilla. Tehtävänä
vasemmiston ja erityisesti SKP:n saattaminen
huonoon valoon.

Yrjö
ArKos itse

Kenen puolella vaselistit. Kenne joukoissa seisovat Jaakko Laaksso, EJ Tennilä, vaikkapa Kristiina Halkola ja Eero Melasniemi, ynnä SKP? Kas, oikeistososdemien joukoissahan nyt myös he.Nyt puhut asian vierestä. Skp:n rinnastaminen oikeistososdemeihin (?)
on jo aika asiatonta. Puolueena SKP:n pitkäaikainen työskentely
heikompiosaisten hyväksi kertoo onneksi kansalle totuuden.

ArKos oletko ns. maksettu mies. Mies jonka palkka virtaa
eteläranta 10:stä. Näin täytyy asian olla! ArKos itse,
maksettu mies EK:n palkkalistoilla. Tehtävänä
vasemmiston ja erityisesti SKP:n saattaminen
huonoon valoon.

Keiden heikompiosaisten hyväksi? Mitä olette saaneet aikaan? Kari Peitsamoin musan myynti ilmeisesti on kasvanut?

Saimmepa nyt puoluemerkkiä näyttävän Yrjön kiinni kuin aidon oikeistososdemin valheistaan itse teosta. Minä saan vanhuuseläkettä, josta työeläkettä peräti runsaat sata euroa/kk. Netto sata euroa enemmän
kuin työmarkkin atuella, koska eläkekestä ei vielä ole mennyt veroa.
Ei ole kunnossa olevaa polkypyörää, ei lämitettävää saunaa. Kyllä nyt päästit anteeksiantamattoman oikeisovalheen, osoitit todelliset kontraystävän kasvosi. Tuollaisia olette, sinä ja koko SKP. Punavärin alta sama oikeistososdemi ja kontra.

Vasemistolaiseksi ilmoittamanne presidentti kävi juhlistamassa Unkarin vastavallankumouksen 50-vuotisjuhlia.

Meidän ei tarvitse esittää väitteitä SKPn omista yhteyksistä Etelärantaan. SKP pidetään yllä kaikenlaisten hyväosaisten työläisten ym. kulttuurihenkilöiden varoin.

Paperialan selkkauksessa viiem vuonna SKP antoi aktiivisen tukensa paperityöläisten kermalle, ja varmaan on saanut palkkioksi siltäkin taloudellsita tukea. Kyllä SKP osaa rahan haistaa, mistä sitä vain onkin saatavissa. Minulta ei ole.

Soisin myös maksetun miehen lukevan luonnoksen avoimeen
keskusteluun SKP:n ohjelmasta eduskuntavaaleissa 2007.

Lue hyvä mies SKP:n ohjelma eduskuntavaaleihin, ennenkuin
puhut SKP:stä lisää palturia.

[size=150:19nysje6]Jako uusiksi – oikeutta kaikille![/size:19nysje6]

Suurin osa suomalaista haluaa toisenlaista politiikkaa, mutta heidän äänensä ei kuulu päätöksenteossa. Eduskunnasta puuttuu selkeä vasemmistolainen ja punavihreä vaihtoehto.

Tulevien eduskuntavaalien suuri kysymys on, saako nykyinen, eriarvoisuutta ja turvattomuutta lisäävä meno jatkua — vai nouseeko vaalista vaatimus suunnan muuttamiseksi?

Suomen kansantuote on kasvanut jo yli kymmenen vuotta. Kuitenkin samaan aikaan köyhyys on lisääntynyt, joukkotyöttömyys muuttunut pysyväksi, julkisia palveluja heikennetty ja elämän yleinen epävarmuus lisääntynyt.

Rikkaita kannustetaan miljoonaoptioilla, jättiosingoilla ja verohelpotuksilla. Sen sijaan pienipalkkaisilta, työttömiltä, opiskelijoilta, lapsiperheiltä ja eläkeläisiltä leikataan vähästäkin.

Valtaa keskitetään yhä harvempiin käsiin.

Suurin osa Suomen lainsäädännöstä tulee nykyisin Euroopan unionista, jonka päätöksiin kansalaisilla ei ole käytännössä juuri mitään vaikutusmahdollisuuksia. EU:ssa pyritään vahvistamaan perustuslailla suuryhtiöiden hallitsemien markkinoiden ensisijaisuus ja ihmisten perusoikeudet alistaminen markkinoille.

Sodan vaara maailmassa on kasvanut. Myös Suomea viedään EU:n taistelujoukkojen ja Nato-kumppanuuden kautta mukaan tukemaan imperialistista sotapolitiikkaa ja USA:n johtamaan sotilasliittoon. Asevarusteluun käytetään valtavia summia samaan aikaan kun rahaa ei riitä työllisyyteen, sosiaaliturvaan, ympäristön suojeluun ja kehitysmaiden auttamiseen.

Ilmastonmuutos uhkaa koko ihmiskunnan tulevaisuutta. Suuryhtiöt ja niiden etuja puolustava eliitti eivät ole kuitenkaan valmiita kiireellisiin ja radikaaleihin toimiin, joita elinympäristömme turvaaminen vaatii.

Pahenevan eriarvoisuuden ja turvattomuuden voittamiseksi tarvitaan perusteellinen suunnanmuutos. On jaettava uudelleen tuloja, työtä ja päätösvaltaa. Hallituspuolueet — keskusta, SDP ja RKP — aikovat kuitenkin jatkaa nykyistä linjaa, joka toteuttaa pitkälle kokoomuksen ja Elinkeinoelämän keskusliiton ohjelmia. Myös Vasemmistoliiton ja vihreiden päätavoitteena on päästä takaisin hallitukseen ja ne ovat valmiita siihen lähes millä ehdoilla tahansa.

Suomen kommunistinen puolue esittää tämän ohjelmaluonnoksen aloitteena keskusteluun vaihtoehdoista ja kutsuna yhteiseen toimintaan suunnan muuttamiseksi:

— tulot on jaettava oikeudenmukaisemmin; ennen muuta on muutettava työn ja pääoman välistä tulonjakoa palkansaajien hyväksi ja parannettava perusturvaa nostamalla muun muassa työttömyysturvaa, eläkkeitä, opintorahaa ja toimeentulotukea.

— työt ja työaika on jaettava tasaisemmin; työttömyyden ja pätkätöiden kurimuksesta on päästävä eroon ja joukkoirtisanomisille on asetettava sulku

— kunta- ja palvelurakenteiden kehittämisen lähtökohdaksi on otettava asukkaiden tarpeet, lähipalvelujen turvaaminen sekä osallistuvan demokratian kehittäminen

— naisten oikeuksien ja sukupuolten tasa-arvon toteuttamisessa on edettävä sanoista tekoihin

— muuttoliikkeen kiihdyttämisen sijasta on tasoitettava alueellisia eroja ja asumiskustannukset on saatava kuriin

— ympäristöä tuhoavasta taloudellisen kehityksen mallista on siirryttävä ekologisesti kestävään ja ympäristöllisesti oikeudenmukaiseen kehitykseen

— EU:n militarisoimisen ja Nato-jäsenyyden sijasta tarvitaan toimintaa sotaa ja rasismia vastaan, oikeudenmukaisemman maailman puolesta

— päätösvalta on jaettava uudelleen; suuryhtiöiden ja EU:n vallan kasvattamisen sijasta on laajennettava kansalaisten vaikutusmahdollisuuksia, on siirryttävä rahan vallasta kansanvaltaan.

Tulot on jaettava oikeudenmukaisemmin

Tuloerot ovat kasvaneet Suomessa rajusti. Se johtuu ennen muuta pääoma- ja omaisuustulojen nopeasta kasvusta. Suurin osa tästä kasvusta on kasautunut pienelle vähemmistölle. Rikkaat rikastuvat, mutta köyhät köyhtyvät. Yli 600 000 suomalaista elää EU:n virallisen köyhyysrajan alapuolella. Heidän rahansa eivät kerta kaikkiaan riitä toimeentuloon.

Palkkojen osuus kansantulosta on alentunut reilussa kymmenessä vuodessa kymmenen prosenttiyksikköä ja pääomatulojen osuus on vastaavasti kasvanut. Tämä muutos on EU-maiden nopeimpia. Työttömyysturva, eläkkeet ja opintotuki ovat reaalisesti heikentyneet.

Yhtiöt jakoivat viime vuonna omistajilleen osinkoina enemmän kuin koskaan ennen Suomessa, 17 miljardia euroa. Viimeksi kuluneiden 10 vuoden aikana osakkeenomistajat ovat ottaneet yhtiöistä osinkoina 86 miljardia euroa. Samaan aikaan voittoa tekevät yhtiöt irtisanoivat joukoittain työntekijöitä ja kiersivät työehtoja muun muassa alihankkijoiden ja vuokrafirmojen kautta.

Hallituksen ja ammattiyhdistysliikkeen johdon tulopoliittinen yhteistyö Elinkeinoelämän keskusliiton kanssa on palvellut pääomapiirejä. Puheet siitä, miten ristiriitojen aika on ohi ja rikkaiden rikastuminen koituu kaikkien yhteiseksi hyväksi, ovat vailla katetta. Leipäjonojen Suomi ei ole hyvinvointivaltio. Työn ja pääoman välinen ristiriita syvenee ja vaikuttaa yhä laajemmin.

SKP vaatii tulonjaon muuttamista pieni- ja keskituloisten hyväksi. Palkkojen osuutta kansantulosta on nostettava. Samalla matalapalkka-aloille, kuten naisvaltaisille palvelu- ja hoiva-aloille, on tehtävä tasokorotus. On säädettävä laki vähintään 1 000 euron minimipalkasta. Työntekijöiden ostovoiman lisääminen parantaa myös työllisyyttä sekä julkisten palvelujen ja sosiaaliturvan rahoitusta. Johtajien mielettömät optioedut on purettava.

Köyhyyden ja syrjäytymisen torjuminen edellyttää toimeentuloturvan vähimmäistason korottamista. Työttömien peruspäivärahan, työmarkkinatuen, opintorahan, toimeentulotuen perusosan sekä pienten eläkkeiden ja sairauspäivärahojen taso on nostettava vähintään 750 euroon kuukaudessa. Kansaneläkkeisiin on tehtävä tasokorotus. Työeläkkeistä poistettava ns. taitettu indeksi ja myös kansaneläkkeet on sidottava ansiotasoindeksiin. Verotuksessa on otettava lähtökohdaksi tuloerojen tasoittaminen ja uuden teknologian tuoman hyödyn oikeudenmukaisempi jakaminen. Vastustamme suurten tulojen ja omaisuuksien verotuksen keventämistä. Pääomatuloja on ryhdyttävä verottamaan samalla tavalla kuin palkkatuloja. Kunnallisvero on muutettava progressiiviseksi, tulojen nousun mukaan kiristyväksi. Verotettavan tulon alarajaa on nostettava. Ruuan arvonlisäverotusta on kevennettävä. Pienyrittäjien ja itsenäisten ammatinharjoittajien verotusta on helpotettava. Pörssikauppa on laitettava verolle. Pääomien vientiä on rajoitettava ja veronkierto ns. veroparatiisien avulla on estettävä kotimaisin ja kansainvälisin toimin.

.....................................................................................................

http://www.skp.fi/vaalit/220906EKVohjLuon.html
......................................................................................................

Tule tekemään vaaleista vastalause ja vaatimus uusjaosta

Toivomme tähän SKP:n vaaliohjelman luonnokseen kommentteja ja evästyksiä kaikilta, jotka haluavat tehdä vaaleista vastalauseen nykymenolle ja vaatimuksen suunnan muuttamisesta.

SKP:n ehdokaslistoilla on mukana kommunisteja, muita vasemmistolaisia sekä ay- ja kansalaisliikkeiden aktiiveja. Meitä yhdistää halu puolustaa työväen- ja kansalaisliikkeiden saavutuksia ja nostaa vaaleissa esiin vaatimus tulojen, työn ja päätösvallan uusjaosta.

Meille vaaliohjelma ei ole vain sanoja, jotka voidaan unohtaa kun vaalit ovat ohi. Emme suostu myymään periaatteitamme hallituspaikoista tai puoluetukirahoista. Meille vaaliohjelma on toiminnan asia, tekoja työväen ja vähävaraisten puolesta. Haluamme tehdä tästä laajan punavihreän yhteistyön ohjelman, joka murtaa nykyisen politiikan vaihtoehdottomuutta ja avaa lisää vaikutusmahdollisuuksia niille, joiden ääni ei nyt kuulu päätöksenteossa.

Demokraattiset oikeudet ja hyvinvointi ovat ennen muuta työtätekevien ihmisten työn ja kamppailun tulos. Tässä kampailussa kapitalisminvastaisella vasemmistolla, SKP:llä ja SKDL:llä, on ollut ratkaisevan tärkeä merkitys. Vahva kommunistinen ja kansandemokraattinen liike vaikutti vasemmistolaistavasti koko työväenliikkeeseen ja painosti muita puolueita uudistuksiin.

Nykyisestä eduskunnasta puuttuu selkeä vasemmistolainen ja punavihreä vaihtoehto. SDP:n johto on liittoutunut taloudellisen valtaeliitin kanssa. Myös Vasemmistoliitto ja vihreät haluavat mukaan hallitukseen, vaikka oikeiston kanssa.

SKP haluaa rakentaa uudentyyppistä osallistuvaa demokratiaa, joka perustuu ihmisten omiin tavoitteisiin ja toimintaan. Vaadimme kansanäänestysten järjestämistä suurista periaatteellisista ratkaisuista. Kansalaisten on voitava ohjata kansanedustajien toimintaa myös vaalien välillä muun muassa aloiteoikeudella, jolla vähintään 10 000 äänioikeutetun saa tärkeänä pitämänsä asian eduskunnan käsittelyyn. Vaalioikeutta ei saa rajoittaa äänikynnyksillä tai kieltämällä vaaliliitot. Sen sijaan on parannettava vaalien suhteellisuuden toteutumista tasauspaikkajärjestelmällä ja turvaamalla vaihtoehtojen esiin pääsy mediassa. Kansalaisten perusoikeuksia, kuten lakko-oikeutta ja mielenosoitusvapautta, ei saa rajoittaa. Työpaikoilla, oppilaitoksissa, kunnissa ja maakunnissa on kehitettävä itsehallintoa ja osallistuvaa demokratiaa.

Me kutsumme tuomaan poliittiseen päätöksentekoon rehellisen vasemmistopolitiikan ja uusiin 2000-luvun haasteisiin vastaavan punavihreän vaihtoehdon. Ei kannata jäädä vain protestoimaan kotona television äärellä tai kapakan kantapöydässä. Voimme yhdessä rakentaa vaatimusliikkeen, joka avaa lisää suoria vaikutusväyliä, jossa sanat ja teot ovat yhtä ja jossa ei ole hukattu ihanteita, työväenliikkeen sosialistisia ja uusien liikkeiden punavihreitä aatteita.

Tässä maassa 2½ miljoonaa ihmistä saa palkkansa, työttömyysavustuksensa, eläkkeensä ja pohjalla työmarkkinatukensa
" Etelärannan maksamina", noudattaen SAKn termiä PALKANSAAJAT.
Kun semmoinen tulo ei itsellesi sovi, mikähän maa tai rikollisjoukkio sinutkin ja puolueesi ylläpitää.

Että semmoisia työläistovereita. Minä en saisi saada 600 euron eläkettänikään, vaan sen on Etelärannan maksamaa. Ja tuosa valossa on jo esittelemäsi ohjelma sinänsä täysin valheellinen ja kaksinaamainen.
Köyhine työläistovereiden pettäjiä ja syöjiä te olette!

Minä esittelin , että Suomessa seuraa joka tapauksessa, joko vaalien tulooksena, tai siitä riippumatta, oikeistohallitus. Sinäkin Yrjö koetat joihtaa siitä pois huomiota. Sinä kaksinaamainen liero!

Demokraattinen vaihtoehto, vaikka siitä olisi kunnon ohjelmakin, on kansan pettämistä, jos se ei ollenkaan ole reaalivaihtoehto. Te olette
kansan pettäjien puolue, kansanvihollisten pikku kätyrilauma!

Uusin SKP on Suomessa erittäin pieni tekijä, ja sinä mukana myös. Ja sen mukaisesti olen uusinta SKPta käsitellyt erittäin vähän. Kyllä tässä nyt olette nostamassa kirppua merkkitekijäksi. Kansakaan ei luota teihin, vaika se muuten aika tyhmää onkin.

Ohjelmanne on jokseenkin vailla teoriaa. Että siinä olis jotakin sosialistista tai peräti kommunmsiitista, siitä teitä ei voida syyttää. Ja tuotemrkkinnehän ostettiinkin Arvo Aallon puolueen konkurssihuutokaupasta.

Hölynpölyn keskeltä kumminkin löytyy vaaleanpunaisena lankan TYÖN,
TULOJEN JA PÄÄTÖSVALLAN UUSJAKO. Että meinaan, me jotkut saamme Etelärannalta iahn laillisestikin oliian paljon, ja te tarvitisisitte enmmänn.
On sse kermatyöläisen elämän niin ankeata, on sitä palkkaakin niin surlkekan vähän. Kaikenlaiset köyhimykset saa ihan liikaa, kuten minä.

Yleiseltä kannalta ohjelmanne on erittäin opportunistinen sosiaalireformismin ohjelma. Menee jopa sosdemienkin ohi.

Alanne teoreetikkona muistetaan ainakin Proudhon. Käytännössä sitä täällä yritettiin totettaa osuuskauppatoiminnalla. Tunnetuin päämies Väinö Tanner.

Minä en siis esitä mitään demokraatisen vaihtoehdon ohjelmaa, vaikka
ilmeisesti osasiinkin sen tehdä. Semmoinen ohjelma juuri nyt, Suomeen tahi Eurooppaan oli utopiaa ja jopa kansan pettämistä. Latinalaiseen Amerikakan voi ajatella, ainakin Venezuelan Hugo Cahvez ajatellee.

Mitä ilmeisimmin Suomea koskevaa mitä hyvänsä ohjelmaa voidaan ajatella vain eurooppalaisen osana. Ette nääs ole käsittävinänne.

[size=150:3m0gq640]SKP:n ohjelman kertausta puusilmäiselle ArKosille.[/size:3m0gq640]

Köyhyyden ja syrjäytymisen torjuminen edellyttää toimeentuloturvan vähimmäistason korottamista. Työttömien peruspäivärahan, työmarkkinatuen, opintorahan, toimeentulotuen perusosan sekä pienten eläkkeiden ja sairauspäivärahojen taso on nostettava vähintään 750 euroon kuukaudessa. Kansaneläkkeisiin on tehtävä tasokorotus. Työeläkkeistä poistettava ns. taitettu indeksi ja myös kansaneläkkeet on sidottava ansiotasoindeksiin

ArKos muka eläkeläinen reuhkaa ja riehuu ja samalla haukkuu
SKP:n, Suomen ainoan pientuloisten asialla olevan puolueen.
Jokainen oikea 600e/kk ansaitseva eläkeläinen ymmärtää,
että SKP on ainoa vaihtoehto, jos tahtoo muutosta tilanteeseensa.

ArKos sinä EK:n palkollinen päätyönäsi vasemmiston ja yleensäkin
vasemmistolaisen ajattelun tukahdutaminen. Ymmärrät asiat
tahallasi väärin ja pyrit syöttämään propagandaa ahdingossa
eläville ihmisille.

Sinä vihonviimeinen Juudas, tulet saamaan tuomiosi.
Viimeistään silloin, kun kansa nousee barrikaadeille
ja ottaa vallan. Silloin, silloin kieritetään tervassa ja
höyhenissä kaltaisesi isänmaan petturit!

Pahimmille tapauksille on varattu jo paikka
idän junaan. Tahdotko sinäkin ArKos päätyä
FSB:n kuulusteltavaksi?! Tahdotko!! Mitä!!
HÄH!! Lopeta SKP:n vastainen probagandasi
tällä siunaaman sekunnilla tai muuten on
kuulustelut edessäsi!!

Yrjö
[size=150:271ojwgh]SKP:n ohjelman kertausta puusilmäiselle ArKosille.[/size:271ojwgh]

Köyhyyden ja syrjäytymisen torjuminen edellyttää toimeentuloturvan vähimmäistason korottamista. Työttömien peruspäivärahan, työmarkkinatuen, opintorahan, toimeentulotuen perusosan sekä pienten eläkkeiden ja sairauspäivärahojen taso on nostettava vähintään 750 euroon kuukaudessa. Kansaneläkkeisiin on tehtävä tasokorotus. Työeläkkeistä poistettava ns. taitettu indeksi ja myös kansaneläkkeet on sidottava ansiotasoindeksiinArKos muka eläkeläinen reuhkaa ja riehuu ja samalla haukkuu
SKP:n, Suomen ainoan pientuloisten asialla olevan puolueen.
Jokainen oikea 600e/kk ansaitseva eläkeläinen ymmärtää,
että SKP on ainoa vaihtoehto, jos tahtoo muutosta tilanteeseensa.

ArKos sinä EK:n palkollinen päätyönäsi vasemmiston ja yleensäkin
vasemmistolaisen ajattelun tukahdutaminen. Ymmärrät asiat
tahallasi väärin ja pyrit syöttämään propagandaa ahdingossa
eläville ihmisille.

Sinä vihonviimeinen Juudas, tulet saamaan tuomiosi.
Viimeistään silloin, kun kansa nousee barrikaadeille
ja ottaa vallan. Silloin, silloin kieritetään tervassa ja
höyhenissä kaltaisesi isänmaan petturit!

Pahimmille tapauksille on varattu jo paikka
idän junaan. Tahdotko sinäkin ArKos päätyä
FSB:n kuulusteltavaksi?! Tahdotko!! Mitä!!
HÄH!! Lopeta SKP:n vastainen probagandasi
tällä siunaaman sekunnilla tai muuten on
kuulustelut edessäsi!!

Kas,kas tämähän menee jo jännäksi.
Tervaa ja höyheniä ja vielä kuulusteluihin
itään. Vielä puuttuu, että nappi otsaan.

Ayla
ArKos itse

Ei tämä ole enää mikään keskustelufoorumi.
Usein lasten hiekkalaatikkona toimii

Vaan nyt laatikolla kaksi "puusilmäistä" änkyrää.
ämpäriänkyrä ja skpänkyrä.

Yrjö
[size=150:22x4r3ro]SKP:n ohjelman kertausta puusilmäiselle ArKosille.[/size:22x4r3ro]

Köyhyyden ja syrjäytymisen torjuminen edellyttää toimeentuloturvan vähimmäistason korottamista. Työttömien peruspäivärahan, työmarkkinatuen, opintorahan, toimeentulotuen perusosan sekä pienten eläkkeiden ja sairauspäivärahojen taso on nostettava vähintään 750 euroon kuukaudessa. Kansaneläkkeisiin on tehtävä tasokorotus. Työeläkkeistä poistettava ns. taitettu indeksi ja myös kansaneläkkeet on sidottava ansiotasoindeksiinArKos muka eläkeläinen reuhkaa ja riehuu ja samalla haukkuu
SKP:n, Suomen ainoan pientuloisten asialla olevan puolueen.
Jokainen oikea 600e/kk ansaitseva eläkeläinen ymmärtää,
että SKP on ainoa vaihtoehto, jos tahtoo muutosta tilanteeseensa.

ArKos sinä EK:n palkollinen päätyönäsi vasemmiston ja yleensäkin
vasemmistolaisen ajattelun tukahdutaminen. Ymmärrät asiat
tahallasi väärin ja pyrit syöttämään propagandaa ahdingossa
eläville ihmisille.

Sinä vihonviimeinen Juudas, tulet saamaan tuomiosi.
Viimeistään silloin, kun kansa nousee barrikaadeille
ja ottaa vallan. Silloin, silloin kieritetään tervassa ja
höyhenissä kaltaisesi isänmaan petturit!

Pahimmille tapauksille on varattu jo paikka
idän junaan. Tahdotko sinäkin ArKos päätyä
FSB:n kuulusteltavaksi?! Tahdotko!! Mitä!!
HÄH!! Lopeta SKP:n vastainen probagandasi
tällä siunaaman sekunnilla tai muuten on
kuulustelut edessäsi!!

Näemme, nämä SKPN nimissä esiintyvät rentu eivät sanallakaan puhu nykyisestä ja tueklivne vaalein jälkeen seuraavasta Oikeisto-Suomi ja NATO-Suomi-vaihtoehdosta. He eivät sanallakaan halua maiita kaikesta siitä, mitä palstalla olen jo tehnyt, ja Uus-SKPn asiat siitä ovat varsin vähän.

TEOISSA TE ITSE OSOITATTE OLEVANNE ÄÄRIOIKEISTON, OIKEISTOSOSDEMIEN, TAANTUMUKSEN ASIALLA.

Ajatus esitetty nimenomaan sieltä Eteläörannan puolelta: heikoimmin plkatut, myös ensiksi työttömiksi aina joutuvat, saavat ihan liikaa
avustuksia, työmarkkinatukea, eläkkeitä. Ja porkkana työväenkermalle: teille järjestäsimmekin hiukan lisää, jos olette hyviä palvelijoita.

Nämä SKPn nimissä esiintyvät Juudakset haluavat todellsuudessa noudataa Etelärannan linjaa, etuudet on otettava pois, te haluatte sanoa, etteä Eteläranna ei peiraatteessa tarvuitse maksaa mitään. Maksakoot sosssutanta, työsuorituta vastaan kuin avovangit.

Jos vaikka mumot ja vaarit, ja myös osin työtykvyttönmät työttömät, saavat ihan liikaa, tottakai hyväkuntoisten nuorten huligaanien, jotka elantoa paremmin tarvitsevat, tulee saada ryöstää ne. SKP, ainkain teidän esittämänänne, on mumoven, vaarien, heikkojen, heikkotuloisten monottajien ja ryöstäjien puolue. SKP on rasistinen puolue, eikä tuossa ohjelmalapussannekaan mainittu Suomessa rehottavasta rasismista, eikä fasismista.

Mitenkäs ne SKPn tarvitsemat varat saadaankaan, ja osin vaselistienkin?
Hyväkuntoiset äijät ja äämmät työn tyvät vanhusten koteihin, ja muun aatten entisen väen. Aatteen nimissä heidän on maksettava, tai muuten -- -. Npoin vähän niinkuin yritätte miununkin kohdallani.

SKP on rikollisin keinoin varoja aatteen nimissä hankkiva puolue. Ja ne sen mentelmät pitäisi ottaa poliisin tutkittavaksi.

Kun te nyt olette näyttäneet todellisen karvanne, en mitenkään ole vastaan puolueenne lakkauttamista.

Mitenkäs teille kävikään muinoin Neuvostoliitossa, kun näyttitte todellisen luonteenne ja karvanne? Entäs itselleen Trotskille.

Mitäs luulette, miten FSB teihin todella suhtautuisi? Kokeilkaa, menkää rajan taa - - -.

ArKos itse
He eivät sanallakaan halua maiita kaikesta siitä, mitä palstalla olen jo tehnyt, ja Uus-SKPn asiat siitä ovat varsin vähän.Sen voin uskoa. Tekosi EK:n puolesta ovat varmasti laajemmat
kuin vain SKP:n solvaaminen täällä.

[size=117:23v6spio] Tekstisi kertoo sinusta kaiken: [/size:23v6spio]

[size=150]ArKos itse (EK)[/size]

[size=150:23v6spio] SKP on mumoven, vaarien, heikkojen, heikkotuloisten monottajien ja ryöstäjien puolue. SKP on rasistinen puolue.

SKP on rikollisin keinoin varoja aatteen nimissä hankkiva puolue. Ja ne sen mentelmät pitäisi ottaa poliisin tutkittavaksi.

En mitenkään ole vastaan puolueenne lakkauttamista.
[/size:23v6spio]

Sanon vain, jotta sinä olet joko mielisairas tai pahimman laatuinen
oikeisto-agitaattori!

Fasismin äänellä on jälleen kysyntää.

Armas Äikiän sanoin:

OLET VOITTANUT, LAPUALAINEN

(toistaiseksi)

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat