Seuraa 
Viestejä45973

Näin kansanedustajan näkökulmasta:

http://www.vanhemmat.net/Ruha/

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (17)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suomen työpaikoista 67 prosenttia on PALVELU-ALALLA: Verovirasto, KELA, Sosiaalitoimisto, kirjasto, oikeusapuvirasto, vankila, poliisi, paloasema, voimala, jätelaitos, sairaala, kaupungintalo, eduskunta, ministeriöt, diplomaattikunta, rajavartiostolaitos, maa-, meri- ja ilmavoimat, Alko, Metsä, vesi, vakuutus, raastupa, hovi-oikeus, korkein oikeus, hallinto-oikeus yms, kirkko, TYÖVOIMATOIMISTO työllistää kaikista vähiten!

Mistä töitä? Palvele Herraasi ja ole nöyrä pers nuolija

SAMAEL
Kyllä Herra! Kyllä Herra! Laitetaanko niitä kiviä polunreunalle?

Kannattaa olla herra.

Mestariampuja PiPi
Näin kansanedustajan näkökulmasta:

http://www.vanhemmat.net/Ruha/

Mahtava lausunto, mikäli pitää paikkansa: "Hän lausui, että eduskunta ei ole tuomioistuin, näin ollen se ei voi vaikuttaa viranomaisratkaisuihin. Eduskunta ei voi oikaista jotain huonoa tai suorastaan laitonta oikeuden päätöstä."

Minä luulin, että valta Suomessa kuuluu kansalle ja sitä käyttää valtiopäiville kokoontunut edsukunta. Luulin sen tarkottavan, että 90% enemmistöllä Suomesta voidaan tehdä kommunistinen diktatuuri tai että Fortumin johtajien optorahat takavarikoidaan, mutta ilmeisesti on niin, etteivät edes kansanedustajat ole lukeneet perustuslain "valtiojärjestyksen perusteita".

Oikein pistää vihaksi suomalaisten lammasmainen alistuminen kaiken maailman pukumiesten ja jakkupukunaisten komentoon.

Viranomaisten lainkuuliaisuudesta esimerkkejä:

Näin sossu "auttaa" sijoitettuja!
Kirjoittanut: Lainaus 25.10.2006 klo 08.13

IltaSanomien keskustelusta "Lapsiasiavaltuutettu loukkasi", lastenkotia tms. pitäneen kirjoitus:

"681/688

Joskus hukkuu paperitkin(673):Olen itsekin silloin todennut, että eri kunnissa toimittiin eri tavalla. Kuntien sos.viranomaisilla on paljon valtaa; usein enemmän kuin tuomioistuimilla. Minulla on kaksi esimerkkiä, missä lapsen ottaminen pois äidiltä tai isovanhemmilta johtui vain siitä, että kummassakin tapauksessa lapsilla oli liikennevakuutuksen tuoma eläke vanhempien/isän kuoltua autokolarissa.

Toisessa tapauksessa lapsia oli kolme (0-4 v.) + uusi omakotitalo ja koska vanhemmat kuolivat onnettomuudessa molemmat, lapset olivat ainoat edunsaajat. Kunta yritti keplotella eläkkeet ja omakotitalon haltuunsa sillä perusteella, että isovanhemmat olivat liian vanhoja (65 v.). Tapaushan herätti valtakunnallistakin huomiota. Naapurissa asuva lakimies hoiti onneksi asian kuntoon ja nyt lapset ovat jo koulussa ja elävät omassa talossaan isovanhempiensa kanssa. Piinaa kesti kuitenkin yli kaksi vuotta.

Toisessa tapauksessa lapsi oli 2 v. ja itse mukana onnettomuudessa, jolloin kaikki raajat murtuivat. Äiti ja isä olivat avoliitossa, joten leski ei saanut mitään. Kuvaavaa tapauksessa on se, että lapsi sai tietää vasta 17 vuotiaana, että hänelle on juossut eläke jo 15 vuoden ajan. Äitikään ei tiennyt eläkkeestä mitään.

Koska laki määrää, että 30 % eläkkeestä pitää jättää orvolle itselleen, oli hänelle kertynyt pankkitilille n. 250 000 mk, mistä virkaholhooja ilmoitti hänelle juuri ennen kuin tyttö täytti 18. Kunta oli siis käyttänyt yli puoli miljoonaa lapsen aiheuttamiin ja muihinkin sosiaalimenoihin, mutta antanut ymmärtää koko 15 vuoden ajan, että kunta maksaa, vaikka todellisuudessa maksaja oli tyttö itse.

Hän opiskeli ja asui silloin ulkomailla ja pyysi 18 täytettyään minua nostamaan ja tallentamaan rahat pankkiin. jotka sitten muutaman vuoden kuluttua siirsin ulkomaille hänelle asunnon ostoa varten. Hän ei voinut ottaa rahoja vastaa aikaisemmin, koska olisi menettänyt sikäläiset opiskelijaetunsa. Mutta luottamuksen suomalaisiin sos.viranomaisiin hän menetti.

1.Arijoutsi (24.10.2006 14:46) "

Enpä usko että tavat mihinkään muuttuu!
Pelkkiä varkaita sossut, siitä omakohtaista kokemusta!!!

http://keskustelu.suomi24.fi/show.fcgi? ... 0020718108

Taha

Mahtava lausunto, mikäli pitää paikkansa: "Hän lausui, että eduskunta ei ole tuomioistuin, näin ollen se ei voi vaikuttaa viranomaisratkaisuihin. Eduskunta ei voi oikaista jotain huonoa tai suorastaan laitonta oikeuden päätöstä."

Minä luulin, että valta Suomessa kuuluu kansalle ja sitä käyttää valtiopäiville kokoontunut edsukunta. Luulin sen tarkottavan, että 90% enemmistöllä Suomesta voidaan tehdä kommunistinen diktatuuri tai että Fortumin johtajien optorahat takavarikoidaan, mutta ilmeisesti on niin, etteivät edes kansanedustajat ole lukeneet perustuslain "valtiojärjestyksen perusteita".

Oikein pistää vihaksi suomalaisten lammasmainen alistuminen kaiken maailman pukumiesten ja jakkupukunaisten komentoon.

Mahtava lausunto tosiaan koska PITÄÄ PAIKKANSA. Kun sitä perustuslakia lukee hieman pidemmälle, huomaa ettei eduskuntakaan voi kaikkeen puuttua. Lakien säätäminen, toimeenpano ja tuomiovalta on Suomessa erotettu toisistaan mikä käytännössä tarkoittaa juuri sitä, että eduskunta lakien säätäjänä ei voi vaikuttaa enää yksittäisiin viranomaisratkaisuihin tai tuomioistuinten tuomioihin. Lakeja voi tietysti muuttaa ja sitä kautta vaikuttaa TULEVIIN ratkaisuihin. Perustuslakiakin eduskunta voi toki muuttaa ja siirtää vaikka kaiken vallan itselleen, mutta tämä taas olisi aika vahvasti länsimaisten demokratiaperiaatteiden vastaista.

Hoogel
Perustuslakiakin eduskunta voi toki muuttaa ja siirtää vaikka kaiken vallan itselleen, mutta tämä taas olisi aika vahvasti länsimaisten demokratiaperiaatteiden vastaista.

Tarviiko tuota pahemmin muutella ja siirrellä, kun niin taitaa olla jo nyt?

Mutta siellähän sama piiri pieni pyörii, jotka ovat kuntien asioita päättämässä. Raha tulee valtiolta kunnille ja kunnilta taas pienelle piirille!

Katsokaapa vaikka Espoonkin edustusta Arkadianmäellä!

Ei ihme, että toimeentuloasiakkaille ja muillekkaan ei riitä raha. Efficaa on niin helppo syyttää, koska se ei ole persoona!

Hoogel
Kun sitä perustuslakia lukee hieman pidemmälle, huomaa ettei eduskuntakaan voi kaikkeen puuttua. Lakien säätäminen, toimeenpano ja tuomiovalta on Suomessa erotettu toisistaan mikä käytännössä tarkoittaa juuri sitä, että eduskunta lakien säätäjänä...Valtio on Suomessa kaikkien toimijoiden yläpuolella ja valtiovalta kuuluu kansalle.

...säätäjänä ei voi vaikuttaa enää yksittäisiin viranomaisratkaisuihin tai tuomioistuinten tuomioihin.Paitsi säätämällä lain, että voi, kuten toimittiin sotasyyllisyysasiassa.

Perustuslakiakin eduskunta voi toki muuttaa ja siirtää vaikka kaiken vallan itselleen, mutta tämä taas olisi aika vahvasti länsimaisten demokratiaperiaatteiden vastaista.

Niin, eli lausuntoni piti paikkansa. Eduskunta voi 90% enemmistöllä päättää Suomen liittämisestä Pohjois Koreaan ylihuomenna.

VALLANKÄYTTÄJÄT OVAT TIENSÄ PÄÄSSÄ

sirPRESS | Markku Rouhiainen 290406 PIIRROKSET Deski Finland KUVAT Eduskunta, Sitra, arkistot

g Siksi ja vain siksi he antavat ymmärtää puuhaavansa kaiken aikaa jotain hyödyllistä, että kansalaisten huomio pysyy pois kansakunnan alasajon todellisista syistä. Totuus on jo paljastettu. Tarvitaan aikaa että se ymmärretään. Tarvitaan aikaa ennen kuin virkavallan väärinkäyttäjät sekä kaikki eduskunnat ja hallitukset 90-luvun alusta lukien yhtenä aamuna heräävät poliittisessa hirressä ja uraputkensa umpipäässä.

Pääministeri Esko Aho ja valtiovarainministeri Iiro Viinanen ilmoittivat pankkikriisin puhjettua pankeille, että kaikki vähänkin "arveluttavat" yrityslainat voidaan irtisanoa nipussa. Valtio korvaa kaiken verovaroilla, viimeiseen penniin. Ja niin kaadettiin 70 000 pk-yritystä, yhtä monta yrittäjää ja reilusti yli 100 000 takaajaa. Suurin osa heistä on yhä elinkautisessa velkavankeudessa. Heidän maksetut velkakirjansa jätettiin rikollisesti mitätöimättä. Ne myytiin ulkopuolisille sijoittajahemmoille viiden prosentin pääomahinnalla, ja nyt hemmot rahastavat ulosottojärjestelmän ilmaisella avulla alkuperäisiä velkasummia täysimääräisinä itselleen 16-18 % korkoineen. Alkuperäisille velallisille ei edes tarjottu mahdollisuutta lunastaa velkansa viidellä prosentilla, vaan heidät syöstiin henkisen kansanmurhan kotimaiseen auschwitziin. Ainakin 14 500 ex-yrittäjää, ex-velallista ja takaajaa teki itsemurhan. Lopuilta kiellettiin työ ja yrittäminen, koska tyhmä kansa ei tajunnut tulevansa ryöstetyksi vuosikymmenten ajaksi. Satojen tuhansien pakkotyöttömien ja elinkautisen velkavankijärjestelmän ylläpito maksaa useita kymmeniä miljardeja euroja joka vuosi! Esko Aho oli vähällä tulla valituksi presidentiksi, mutta äänestäjät menivät ojasta allikkoon. Viinanen on vielä 2000-luvulla jaksanut räkyttää kaadettuja yrittäjiä hölmöiksi.

Pääministeri Paavo Lipponen jyräsi kahdeksan vuotta kansakuntaa kirjaimellisesti päin helvettiä. Vain eliittiä paapottiin ja paapotaan edelleen. Valtiovarainministeri Sauli Niinistö sanoi budjettiriihessä 2000, että massatyöttömyys on turvattava. Kun on riittävä määrä työttömiä, jokainen työpaikka tuntuu armopalalta eikä ensiksi tule mieleen ryhtyä vaatimaan palkankorotuksia. Kun on riittävä määrä duunareita kortistossa, he eivät ala heti vaatia veronalennuksia, koska heidät elätetään verovaroilla. Valtiovarainministerit Antti Kalliomäki ja Eero Heinäluoma jatkavat Lipposen viitoittamaa tietä. Heinäluoma ilmoitti vapun alla, että valtion "ylimääräiset" miljoonat eivät riitä köyhille, eläkeläisille tai sairaille. Miljoonat käytetään "tulevien sukupolvien hyväksi". Presidentti Martti Ahtisaari luovutti muruset palkkioistaan työttömille ja koki olevansa hyväntekijä. Ahtisaari ei ryhtynyt toimiin, että virkavallan väärinkäyttö lopetetaan ja virkamiespäätöksillä ei ylläpidettäisi pakkotyöttömyyttä.

Presidentti Mauno Koivisto järjesti toukokuussa 1992 oikeuslaitoksen tuomareille konklaavin Linnassa. Kahden todistajan mukaan siellä käskytettiin, että pankin ja velallisen ollessa käräjillä vastakkain, pankin on voitettava. Presidentti Tarja Halonen julisti konklaavista kirjoitetun muistion salaiseksi Koiviston pyynnöstä. Jos muistio kestäisi päivanvalon, siinä ei olisi salattavaa. Halonen haukkui köyhyydestään valittajat iltaruskon maalareiksi. Korrektia toimintaa Rouva Tasavallan presidentiltä! Oikeusministeri Johannes Koskinen on todennäköisesti Suomen historian kallein ministeri. Koskinen rakensi Pankkiyhdistyksen sanelun mukaan elinkautisen velkavankijärjestelmän. Koskinen harhautti koko eduskunnan puhuessaan, että "velkojien saatavat on turvattava riittävän pitkällä ennustettavuudella". Ne turvattiin kuitenkin jo kymmenen vuotta aikaisemmin verovaroilla. Sijoittajahemmot eivät ole laillisia velkojia, koska he eivät ole koskaan rahoittaneet nykyisiä uhrejaan. Koskisen rakentaman ansan vuoksi tulonsiirto toimii nyt kymmenien tuhansien ikääntyneiden syrjäytettyjen kohdalla köyhiltä rikkaille - ja ulosottotoimi hoitaa käytännön ryöstelyn maksutta! Sivistysmaissa ilmiötä kutsutaan valkoiseksi orjakaupaksi. Vaikka palkan/eläkkeen ulosmittausosuutta on mahdollista alentaa pienemmäksi kuin kolmannes, ainakin Joensuun kihlakunnanvouti väittää että ei voi. Oikeuskansleri Paavo Nikula ei koskaan puuttunut pankkien laittomaan vakuuksien hävittämiseen eikä laittomaan maksettujen velkakirjojen mitätöimättä jättämiseen. Nikula tai eduskunnan oikeusasiamies Riitta-Leena Paunio ei ole koskaan puuttunut kantelutieteatteriin jossa kantelija saa itselleen oikeutta avin aniharvoin. Nikula ei puutu ylipäänsä yhtään mihinkään niin että kansalainen kokisi saavansa oikeutta. Työministereitä ei ole otettu tähän vahakabinettiin, koska työministerit ovat Suomessa vain hallituksen kumileimasimia. Heille kauhotaan joka vuosi niin paljon miljoonia, että osa jää aina käyttämättä. Ja nekin jotka käytetään, tuhlataan harakoille. Virkamies on yhä aina oikeassa, myös ollessaan väärässä. Valtakunnansyyttäjänvirastossakaan ei noudateta perustuslakia. Virasto on ilmoittanut, että pakkotyöttömän oleskelu esimerkiksi Haaparannassa tai Tallinnassa on törkeä petos! Sosiaalitoimistoissa työntekijät saavat jättää täytäntöönpanematta tekemiään maksupäätöksiä, jotka sitten maksatetaan tuensaajilla. Miljoona suomalaista - kansanviidennes - on syösty yhteiskunnan ulkopuolelle, elävinä haudattaviksi. Kansanterveys on romahtanut ja terveydenhuoltopalvelut ajettu alas. Mielialalääkkeiden kulutus on viisinkertaistunut ja joka neljäs lapsi on mielenterveyshoidon tarpeessa, sitä kuitenkaan saamatta.

TOISTAN:

Valtakunnansyyttäjänvirastossakaan ei noudateta perustuslakia. Virasto on ilmoittanut, että pakkotyöttömän oleskelu esimerkiksi Haaparannassa tai Tallinnassa on törkeä petos! Sosiaalitoimistoissa työntekijät saavat jättää täytäntöönpanematta tekemiään maksupäätöksiä, jotka sitten maksatetaan tuensaajilla.

Taha

Valtio on Suomessa kaikkien toimijoiden yläpuolella ja valtiovalta kuuluu kansalle.


Tuo valtiovallan kuuluminen kansalle ja korkein valta tarkoittaa käytännössä sitä, että kansaa edustavalla eduskunnalla on valta päättää vallanjaosta. Sitä tarkoitetaan korkeimmalla vallalla. Tätä valtaa eduskunta on käyttänyt hajauttamalla vallankäyttöä kuten oikeusvaltioissa tapana on. Eduskunta on kuitenkin pitänyt edelleen itsellään lainsäädäntövallan ja sitä kautta kansa edelleen jatkossakin päättää vallanjaosta.

Paitsi säätämällä lain, että voi, kuten toimittiin sotasyyllisyysasiassa.Onneksi näin tuskin kuitenkaan tapahtuu. Suomessa noudatetaan 1700-luvulla kehitettyä Montesquieun vallan kolmijako-oppia, jonka mukaan lainsäätäjä ei koskaan saisi puuttua lainsoveltamiseen. Ja hyvä niin. Vallan keskittäminen (vaikka eduskunnalle) ei ole koskaan tuonut mitään positiivista mukanaan.

Eduskunta voi 90% enemmistöllä päättää Suomen liittämisestä Pohjois Koreaan ylihuomenna.

Kansa on rajoittanut omaa valtaansa myös siten, että yksikään laki ei tule voimaan ilman presidentin allekirjoitusta. Jos presidentti on juonessa mukana niin 5/6 enemmistö eduskunnassa riittää liittämään Suomen Pojois-Koreaan.

Mestariampuja PiPi
VALLANKÄYTTÄJÄT OVAT TIENSÄ PÄÄSSÄ

sirPRESS |

Paljon tekstiä, todisteita?

Noinhan se taisi mennä tai ainakin sellainen mielikuva on jäänyt. Eniten kiinnostaisi tosiaan se, että miten / miksi valtio maksettuaan pankkien luottotappiot antoi pankkien velkoa vielä velallisia sen jälkeenkin, ts. kerätä rahat kahteen kertaan. Tai miksei valtio jälkikäteen kerännyt pankkitukea sitten takaisin mikäli pankit näitä rahoja vielä saivat velallisilta? Mutta koko homma on hyvä esimerkki kapitalismin vaaroista, kun mennään vain vahvemman oikeudella niin yrityksetkin ovat heikoilla.

Ihmetyttää myös se miksi niin paljon yrityksiä ajettiin silloin alas ja irtisanottiin lainoja, ymmärtääkseni monet yrityksistä olivat ihan elinkelpoisia mutta kun valtio antoi pankeille täyden vapauden toimia miten haluavat niin pankit minimoivat riskinsä laman aikana... mikä oli aika itsestäänselvää, mutta hullua politiikkaa valtion puolelta.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat