Seuraa 
Viestejä45973

http://kotisivu.mtv3.fi/miscdata/kirja.txt

En ole yksin epäilyksieni kanssa näköjään... ainakin mukavaa viihdettä tuon lukeminen, jos ei muuta...

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (12)

Voisitko lyhyesti referoida tuota kirjaa, koska selaimessani ei toimi tekstin rivitys, joten sitä on hankala lukea. Se on myös liian pitkä luettavaksi näin illan päälle.

Vierailija

Kopioi koko teksti (ctrl-a), ja liitä se vaikka muistioon. Tällöin rivitys toimii.

Muuten kyllä uskomatonta juttua, ja kaikki kirjoitettu vuonna 1994. Päivitetty painos toisi paljon lisää tuohon.

Painan folion tiukemmin päähäni, ja painun takaisin sänkyni alle. Menkää pois. Älkää katsoko minua!

Apua!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Herra Tohtori
Seuraa 
Viestejä2613
YDINASEUHKA

On olemassa ydinaseita koskeva erittäin salainen tosiasia, jonka tietävät vain eri maiden huipputason tiedemiehet. Ydinaseita ei voi räjäyttää koska tahansa ja milloin tahansa! Atomipommi on mutkikas geometrinen laite, jonka voi räjäyttää vain, kun se on oikeassa suhteessa maanpintaan ja aurinkoon nähden. Uusiseelantilainen Bruce Cathie keksi tämän ydinaseita koskevan ominaisuuden. Kun hänen keksintönsä sai julkisuutta, erilaiset tieteelliset laitokset ottivat häneen yhteyttä joka puolelta maailmaa ja yrittivät kaikkensa, että hän pysyisi hiljaa keksinnöstään. Bruce Cathie uskoi kuitenkin, että yleisöllä on oikeus tietää asiasta. Siksi hän kirjoitti aiheesta kirjan "Bridge To Infinity" (Silta äärettömyyteen).Ydinpommin räjäyttäminen on mahdollista vain kaksi kertaa vuodessa, jolloin aurinko on samassa asennossa. Kaikkien maiden huipputiedemiehet tietävät tämän. Tällöin he pystyvät laskemaan, koska mahdollinen ydinasehyökkäys voi tapahtua. Hyökkäys voidaan täten torjua aseellisesti jo maan rajojen ulkopuolella. Voidaanko nänä väittämät todistaa tietämättä sen enempää atomipommia koskevasta tekniikasta ja fysiikasta?
1. Historia osoittaa että Yhdysvaltojen lentokone, joka pudotti ydinpommin 9.8.1945 Nagasakin kaupunkiin Japanissa, lenteli yli tunnin kaupungin yllä, ennenkuin olosuhteet ja aika olivat oikeat. Tämä siitä huolimatta, että lentokone oli japanilaisten taistelukoneiden jatkuvien hyökkäyksien kohteena.
2. Yksikään terroristi ei ole uhannut räjäyttää ydinpommia.
3. Ranskan ydinkokeet ovat tapahtuneet Tyynellä Valtamerellä sijaitsevalla Mururoan atollilla aina huhti-kesäkuun ja loka-joulukuun välisinä aikoina. Uuden Seelannin ja muiden valtioiden tarkkailualukset osaavat olla aina oikealla paikalla oikeaan aikaan. Ranska tuskin ilmoittaa kokeista etukäteen.
4. Bruce Cathie on osannut ennustaa tarkasti tulevien ydinkokeiden ajankohdat.
5. Lontoolainen "Daily Telegraph" -lehti kirjoitti 29.3.1990: "Ydinpommin rakentaminen on helppoa, mutta on kova pala löytää siihen laukaisin."

Kun tuota enemmän selaa, törmää yhä kasvavassa määrin raamattuviitteisiin ja niiden "yhdistämiseen" maailman tapahtumiseen...

Ei muuta, jatkakaa.

Capito tutto, perchè sono uno
Persona molto, molto intelligente...

-Quidquid latine dictum sit, altum viditur.

If you stare too long into the Screen, the Screen looks back at you.

Jep jep. Luin tuon kyseisen kirjan kokonaisuudessaan muutama vuosi sitten, ja näin tiivistettynä sanottakoon: huhhuh mitä paskaa. Kirjan väitteet tuntuvat toki loogisilta tavalliselle tallaajalle, mutta kun niitä aletaan eritellä kriittisesti tieteen kannalta, väitteet menettävät hyvin nopeasti pohjansa.

Otetaan esimerkiksi vaikkapa AIDSin torjuminen otsonilla: otsonilla voi luultavasti tappaa myös viruksia, mutta se on samalla terveydelle haitallinen myrkky. Samalla logiikalla viruksia voisi tappaa vaikka sädehoidolla (tehokasta!), mutta siinä kärsisi kehon muutkin solut.

Sinänsä hullunkurista, jos joku Tiede-lehden lukija ottaa tuon tosissaan: kirja ehdottaa, että tiede on vain Luciferin keino houkutella ihmiset synnin tielle.

En minäkään ole sitä tosissaan ottanut, mutta siis jos minä luulin suhtautuvani epäilevästi yhteiskuntamme ja valtiojohtomme tarkoitusperiin, niin kohtasin kyllä voittajani...

Sen verran tiedän joistain vapaamuurarilahkoista, että kyllä ne tähtäävät enemmän hyvään, toimivat ns. valkoisen veljeskunnan arvojen mukaisesti, eivät harmaan.

Eli kaveri on jokseenkin pihalla, mutta on siellä varmasti jotain mielenkiintoisia aspekteja, tavallaan katsotaan asioita täysin "kolikon" toiselta puolelta. Avartaa siinä mielessä.

Vierailija

Vaikka kaikki kirjassa lukeva pitäisi paikkansa, mitä sitten. Kuulostaa scifiltä. Mitä vikaa siinä on. Keskusjohto ja jokaiselle oma homma.

Luin saman kirjailin tuoreemman tekeleen, mutta en voi suositella mitään hänen kirjoittamaa kenellekään. Paitsi niille jotka tykkäävät heitellä kirjoja vihaisena sille faktalle, että joku on painattanut sen tasoista tekstiä paperille jonka olisi voinut käyttää hyödyllisemmin saniteettitiloissa.

Vierailija
Armitage
Kuka jakaa maailman neliöihin?

No NE.

2. Sijainti. Maailma on jaettu satelliiteista otettujen kuvien avulla neliöihin, jota kutsutaan ns. "meshblock"-järjestelmäksi. Samanlainen neliöistä muodostunut verkko on nähtävissä MTV 3:n uutistunnuksessa. Jokainen neliö jaetaan taas pienempiin neliöihin jne. kunnes päästään kokoihin, jotka vastaavat lopulta kaupunkia, kaupunginosaa ja katua. Jokaisella neliöllä on kaksinumeroinen luku. Sijaintikoodi syntyy täten kolmen neliön luvuista osoittaen henkilön tarkan asuinpaikan.
Saimme jokin aika sitten Suomessa maaseudulle tienviitat. Jopa syrjäiset kesämökeille johtavat metsätiet saivat oman nimen. Ilmiö tuskin perustuu kuntien hyväntahtoisuuteen, että kesävieraat löytäisivät helpommin perille. Taustalla on selvästi maailmanlaajuinen sijaintikoodijärjestelmä.

Ymmärrän kyllä normaalin koordinaatiston...

JOO, paljon on maailmassa outoja juttuja...
jenkeissä joku kauppaa pieniä pyramideja, joiden sisällä
veitset teroittuvat itsestään yms., koska pyramidimuoto
on maaginen ... kai kauppa käy, kun vuosia
on ilmoitellut.... mitähän keksisi vastaavaa ..

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat