Seuraa 
Viestejä45973

"Uusi Biologia on yksinkertaisuudessaan seuraava: kaikkien sairauksien syy on elimistön liiallinen happamoituminen."

Näin sanoo sivusto Supergreens.fi Tämän uuden mullistavan teorian mukaan kaikki sairaudet ja taudit HIVistä masennukseen johtuvat yksinomaan elimistön liiallisesta happamuudesta, joka puolestaan johtuu ruokavaliosta. Myös kummankinsuuntaiset paino ongelmat johtuvat huonosta happoemästasapainosta.

"Terveessä vartalossa ei ole yli- eikä alipainoa, sillä terve elimistö ylläpitää ideaalisen painonsa automaattisesti. Voit tukea kehon harmoniaa, tasapainoa ja terveyttä Innerlight-tuotteilla. Kehon saadessa emästä ja happea, aloittaa keho automaattisesti hakeutumisen kohti omaa ideaalista painoa ja terveyttä."

Tätä mieltä on tohtori Young, joka vallankumouksellisilla näkemyksillään kumoaa perinteisen käsityksen siitä, että sairauksia aiheuttavat elimistön ulkopuolelta siihen tunkeutuneet bakteerit. pH-arvojen ollessa optimaalisia sellaista ei pääsisi tapahtumaan.

Young esittää myös, että esimerkiksi diabetes ja munuaissairaudet johtuvat elimistön liiallisesti happamoitumisesta, eikä suinkaan toisinpäin niin kuin perinteisesti on luultu.

Tämä pistää miettimään suomalaisten lääkäreiden luotettavuutta. Suomessa taidetaan vieläkin luottaa näemmä virheelliseen länsimaiseen lääketieteeseen, niin sanottuun vanhaan biologiaan?

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (4)

salai
Seuraa 
Viestejä9190

Nytkö juuri luit?

Eihän tuo ole yhden yön vanha teoria, minäkin luin tuosta ainakin 10 vuotta sitten. Noissa helvetin hienoissa teorioissa on huono puoli: Ihmiset eivät aina ole samanlaisia kirjoittajan oppien mukaisia koneita.

Muuten hölkän isäkin Jim Fixx kuoli nuorempana kuin minä.

Muuten, tuo sivusto on per****:
Linkittämäsi sivu on yksi jonkun v*** mainoslehdykäisen skannattu sivu.

EDIT: Mielestäni ei ole keskustelua vaan mainontaa.
EDIT2: Poistettu tarpeettomia kirosanoja, mielipiteeni noista poppamiehistä ei ole muuttunut.

Mitä tahansa edellä esitetyistä väitteistä saa epäillä ja ne voidaan muuttaa toisiksi ilman erillistä ilmoitusta. Kirjoittaja pyrkii kuitenkin toimimaan rehellisesti ja noudattamaan voimassa olevia lakeja.

Ainahan noita oman käsityksensä mukaan neroja löytyy!!! Hulluilla on halvat huvit ja idiooteillahan ne on tunnetusti iliimaaset!!!

Kyllähän sitä aina uusia periaatteita tulee, mutta harvemmin ne esiintyy laajemmin kuin tällaisten palstojen ohella tai muutaman palstan artikkelina jossain lehdessä. Sitä lukiessa usein saatetaan pyrskähdellä naurun poikaa ja tokaista "kaikkea sitä maalimassa" tai jotain vastaavaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
salai
EDIT: Mielestäni ei ole keskustelua vaan mainontaa.

Kauemmas totuudesta et olisi voinut osua.

Tilatkaa äkkiä markkinointimateriaalia.

Kiinalainen lääketiede on 4000 vuoden ajan väittänyt, että bakteereja ei ole olemassa, vaan kaikki sairaudet perustuvat elimistön energioiden epätasapainoon.
Tuo happojuttukin on 20 vuotta vanha ainakin, ei siis mitään uutta biologiaa.

Não diga disparates!

http://www.supergreens.fi/Markkinointim ... tml#Topic7

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat