Seuraa 
Viestejä45973

Usein kiire on syynä nopeimman ja helpoimman reitin valitsemiseen, mutta monet meistä sortuvat samaan valintaan silloinkin, kun ajasta ei olisi puutetta. Sama urautuminen tulee esille kaikessa muussakin inhimillisessä toiminnassa. Myös henkisesti me tallaamme samoja tuttuja ja turvallisia polkuja, joita vuosien aikana olemme tottuneet kulkemaan.

Meidän ei tarvitse lähteä ulkomaille tai toiselle puolelle maapalloa löytääksemme elämäämme uusia ja mielenkiintoisia polkuja sekä fyysisessä että henkisessä mielessä. Ennen kulkemattomat reitit odottavat meidän valintaamme aivan lähellämme, kun vain osaamme suunnata askeleemme ja/tai mielemme hieman eri tavalla kuin tähän asti. Ehkä emme pääse yhtä helpolla ja nopeasti kuin aikaisemmin, mutta vastaavasti me saamme enemmän.

Myös rajatiedon alueella ja asioissa tapahtuu helposti urautumista, vanhojen tuttujen polkujen tallaamista. Onneksi löytyy ihmisiä, jotka uskaltavat lähteä tarkastelemaan tuttuja asioita uudesta näkökulmasta.
Syksyn Hengen ja Tiedon messujen toisena päivänä, 15. lokakuuta, messujen ohjelmassa lähdettiin uusille urille. Kirjailija Irma Weisen oli messuja varten kirjoittanut huvinäytelmän Asiantuntijan arvoitus. Näytelmä ei suomalaisessa rajatiedossa ole sinänsä uusi polku, sillä esim. Ihmisyyden tunnustajat ovat jo pitkään esittäneet näytelmiä Väinölän kesäteatterissa. Nyt kuitenkin saimme nauttia teatterista myös messuilla.

Asiaa messuista.

http://www.rajatiedonyhteistyo.fi/sivut ... inki.shtml

Messulehti 2006 ( 2,5mt, pdf )

http://www.rajatiedonyhteistyo.fi/sivut ... ti2006.pdf

Edit:Korjattu otsikkoa.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (4)

Enpä viitsinyt käydä, kun on niin pitkä matkakin.
Mitäs kivaa minä menetin? Oliko siellä ehkä asiaa
myös parapsykologiasta?

Ihan vaan sattumalta tuli mieleen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Heksu
14. - 15.2006, mikä ihmeen päivämäärä toi on?

Joo sorry. Unohtui kuukausi huolimattomuuttani.
Niin eikö tosiaan kukaan palstalainen ole edes
kerran elämässään vieraillut Hengen ja Tiedon
messuilla tai edes jossain muussa vastaavassa
tilaisuudessa. Tunnustakaan rohkeasti vaan.
Ei nämä nyt niin vakavia asioita ole.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat